Ce crese sunt in sectorul 1?

Ce crese sunt in sectorul 1? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

Asta ar fi cam toata intrebarea mea... Daca stiti si cateva date despre ele, pareri, impresii, as aprecia sa mi le impartasiti.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu as fi vrut sa aflu! Particulare sau nu!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo28 spune:

in sectorul 1 exista o singura cresa de stat - Cresa Jiului (In Pajura).Este administrata de Directia de Asistenta Sociala . Este o cresa buna , din cate am auzit de la parinti, dar fiind singura din sector, nu prea sunt locuri. Nu am auzit de crese particulare in sectorul1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

In ce priveste cresele particulare, nu exista ca atare, dar aproape toate gradinitele particulare au grupa de copii peste 2 ani si chiar mai mici, deci cu functie de cresa.
Fetita mea merge la gradinita Little Giants de la Piata Victoriei de la un an si 11 luni. Ce pot spune este ca au mare grija de copii, eu o simt mai in siguranta acolo chiar decat este acasa. Poate noi mai avem momente de neatentie, dar acolo efectiv au mare grija de siguranta copiilor. Mancarea este variata, educatoare in ture, foarte curat si program pana la 19.00. Eu pentru sentimentul de securitate pe care mi-l transmit si pentru curatenia impecabila pe care o mentin voi ramane acolo cu fetita, chiar daca pretul este ceva mai mare. In plus, a facut mari progrese si merge cu mare placere la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Scuze ca nu am mai reactionat! Ne mutam in casa renovata!

Teo, te superi daca imi dai si mie un link, ceva, unde ai citit pareri despre gradinita din Pajura?
Anemona, langa mine este o gradinita care accepta copii de la un an jumate in sus. Au chiar acum o grupa de 10 copii intre un an jumate si trei... Insa eu vreau sa-l dau acum, nu atunci. Iar el abia are 10 luni jumate, deci trebuie neaparat cresa.

P.S. Ori femeie, dar nu am incredere...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo28 spune:

Imi cer scuze de intarziere, dar am fost libera zilele astea. Iar acasa de cate ori am incercat sa deschid PC-ul, a venit fetita mea de doi ani si l-a butonat, pana m-am lasat pagubasa.
Despre cresa din Pajura, pot sa iti spun ca stiu de la parintii copiilor vecini. Chiar ieri m-am intalnit cu o doamna care are un baietel de 1 an si sase luni si pe care l-a dat de doua saptamani acolo si e multumita. Se plangea doar ca programul incepe la 8-8.30 si e cam devreme pentru bb, care nu era obisnuit cu ora matinala. Mai am un vecin de bloc de 2,9 ani care merge acolo de la aprox. 1 an si parintii sunt multumiti. Pot sa iti caut telefonul si adresa si le postez mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel, daca imi amintesc bine pisi a noastra a avut copilul acolo. Vezi daca poti sa o contactezi cumva.

Spor la mutat!

Mergi la inceput