Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 29
alexandra_25 spune:
Kokorina..dupa ce am postat eu msg-ul am vazut ca ai scris tu......multumesc ca te gandesti la mine.....pentru asta iti trimit niste 

...dar pentru ca nu esti cuminte....
...de ce nu stai tu cuminte si sa-i lasi pe ursuleti sa se odihneasca....vezi tu cat de rau iti face si tie si harbujeilor efortul....stai linistita ca ai timp sa le randuiesti pe toate dupa aia.....

Am uitat si eu sa urez bun venit in
nostru gcibo...si sa ne dai mai multe detalii despre tine.....

alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
dolores spune:
alex,le-ai primit ca pachet prin posta? ca in felul atsa se ecplica intarzierea lor..inseamna ca nu au punct de desfacere acolo..ca mie mi le aduceau in aceeasi zi acasa, un reprezentant de-al lor..te pup si sa-ti fie de folos 
dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
danita spune:
salut gagici ,
zina , gravibinomul e f bun si eu am luat 1 la 5 zile si apoi 1 la 10 zile .
raluca, raspunsul cu banii de concediu si ptr mine a fsot identic ! doar daca inceteaza raportul de munca iti platesc CO .......daca nu il pierzi si gata !
eu raportez ......azi facut excursie la piata pe jos ... am venit oboooo rau de tot ! dar nu ma pun la nani ca la noapte iar ma uit la animal planet si nu prea mai vreau :)
tema zilei : pampers dar nu new born ca cica sunt ptr copii prematuri iar despre baitza ..... imi va fii teama dar daca trebuie , trebuie ! inca nu stiu exact nici cum o sa ii fac masaj ... dar vedem noi :)
pupici la toate gagicile
Danita 30+ 
BeBelusca
madaluta spune:
asiza: multumesc de complimente...esti o draguta k de obicei...
alexandra 25: vezi k ti-ai facut griji degeaba si k totul este ok? multa sanatate in continuare si nu te lasa doborata de raceala. pune-ti sotul sa iti faca frectie cu spirt si bea ceaiuri cu miere de albine si lamaie...si trece.
marcelac:pai daca te doare coloana si coccisul , cum maine va fi zi de curatenie? doar nu ai de gand sa stai aplecata si sa faci smotru?
zinaEu am mai tot timpul burtica intarita , dar colul este lung si inchis.Dr mi-a dat 2 no-spa si 2 duphaston pana la urmatorul control .cred k as fi stat mai linistita dc imi dadea si mie gravibinon...tb sa stai intinsa cat de mult poti, lucru pe care eu nu il fac..
In rest noi suntem bine, suntem singurei acasa caci tati este plecat la o aplicatie...si mancam o prajiturica..,pt k nu ne-am ingrasat suficient si mai trebuie......
Fac si eu haz de necaz, caci am pus deja 13 kg
si toata lumea imi spune k nu m-am ingrasat deloc....ori au orbit toti din jurul meu, ori toate cantarele pe care le-am folosit aratau aiurea....Aveam 57 si acum am 70 si cica nu se vede.....ma rog.....asta e si nu am ce face. BB sa fie sanatos si dau eu jos dupa aceea....( spun asa k sa ma incurajez, dar n-am puttu tine niciodata o cura de slabire)
va pupic pe toate.
Madalina
28+
poze recente,
Dia1609 spune:
Raluca, asta e o mare tampenie... cum sa-ti zica asa ceva? in nici un caz sa nu-ti dai demisia, ca pierzi indemnizatia de concediu crestre copil !!!!!!
fa tu frumos o cerere catre dep. personal prin care soliciti sa-ti plateasca zilele de CO neluate anul asta, inregistreaz-o si ei sunt obligati sa-ti raspunda....specifica acolo ca in cazul in care nu iti raspund la solicuitare o sa faci o sesizare la ITM....
daca nu-ti raspund si nu-ti platesc, fa o reclamatie la ITM si sa vezi ce repede iti primesti banii si ei o amenda de toata frumusetea
quote:
Originally posted by Raluca_u
fetelor help
am o intrebare mare.
eu nu vream sa imi iau concediu prenatal dar cu toate problemele astea l-am luat.
eu nu mi-am luat concediul pe anul asta si astia imi zic acum ca nu pot sa ii dea banii pe zilele de concediu doar daca imi dau demisia. e adevarat?
m-au bagat in ceata ca eu stiam de la voi altfel. stiti unde pot gasi in lege referiri la asta?
Raluca33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Dia
29+ cu
Oana
Mirona spune:
ca sa nu ma injurati ca nu am chef de vorba ... va spun si eu OF-ul meu:
dupa cum v-am pove - astept tamplarul pentru un dulap mic si o etajera la bebelina in camera - si-l cam astept de vreo 3 saptamani.
In ultima faza era vb ca vine vineri la 5.30
De la 6 faceam tzontzoroiu intre calculator si fereastra. A venit abia la ora 8.30
Voia doar sa lase placile de pal si sa plece - montajul sambata - dar cand mi-a vazut moaca .. s-a apucat sa-l monteze.
Am vazut ca incepe cu spor ... mi-am dat seama ca se grabeste - deci implicit o sa si greseasca ceva.
Initial mi-am dat seama ca nu e conform proiectului - trebuia facut din 2 bucati (deoarece inaltimea unui apartament de bloc nu-ti permite sa faci un dulap de 2.40 dintr-o singura bucata - trebuie montat pe jos si apoi ridicat pe verticala.)
El mi-a facut dulapul dintr-o bucata - am inceput sa ma vait ca-mi va zgaria tavanul ... norishorii mei .. etc.
A inceput masuratorile
cam tarziu ce-i drept si si-a dat seama ca pentru a nu zgaria tavanul ... trebuie sa execute altfel tavanul dulapului ... asa ca mi l-a legat de restul corpului cu L-uri - uitati aici o mostra.
V-am spus ca se grabea - deci implicit si una din placi a gaurit-o degeaba - si cand mi-am dat seama ca e chiar placa ce va sta tot timpul la vedere ....
imi venea sa dau cu el de pereti.
In fine.
La 9.30 s-o carat ... lasandu-ma cu dulapul in stadiul asta convenind ca sambata la ora 4 sa vina sa continue.
Cica - etajera e aproape gata. OK.
Sambata s-a facut 4 - nimic, s-a facut 6 - nimic; s-a facut 10 nimic.
Telefonul lui era inchis.
Duminica la fel.
Luni deja suna telefonul .. dar nu raspundea nimeni. Apoi cand ti-era lumea mai draga ... iar era inchis.
Marti deja disperata mi-am pus cunostiintele la atac si am facut rost de mai multe telefoane, ale lui frate-su, ma-sa, apoi prietena-sa.
Nimeni nu stia nimic de vre-un telefon stricat, pierdut, nici de el nu stiau pe unde ar fi - de parca erau toti vorbiti.
Cand sa ma rătzoi la prietena-sa ... suna cineva la usa - el:
nici ceau nici nimic - sa coboare Dani pana jos. De ce nu urci tu?
Pai am ceva sa-i spun si sa ma si ajute la carat.
Dupa vre-un sfert de ora vin amandoi sus cu o placa de pfl - pentru fundul dulapului - si aia neagra
... insuficienta pentru a-mi termina dulapul, fara placa ce mi-o stricase vineri (inprealabil vorbisem sa-mi aduca alta) si cu un fel de etajera ... care, in momentul in care am vazut-o - am EXPLODAT.
Ia uitati-va si voi ... ce am comandat eu - poza din stanga si ce mi-a adus el - poza din dreapta: AICI.
Sa nu-ti vina sa-i sari de gat, pe langa penibilele scuze de care a abuzat, pe langa faptul ca-mi spune ca nici nu mai are timp de a-mi face o alta etajera ... si ca la pret ... doar 700.000 sa-i scad ... ca mai mult nu face etajera.
Sa mor nu alta.
Joi la ora 6 se va incheia lucrarea ... asa spune el - dar eu nu mai cred nimic.
Oricum - joi nici nu stau acasa - am o intalnire cu timisorencele la o pizza - asa ca nici nu vreau sa-l mai vad.
Durerile mele de burta, nervii facuti zilele astea - zau ca asta nu-mi mai calca mie veci in casa. 
ma scuzati ... dar m-am descarcat si eu nitel.
maine sper sa fie mai bine.
you all.
Miro
34+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Raluca_u spune:
dia merci mult dar o sa se rezolve si mai usor.
fetelor nu am de gand nicicum sa imi dau demisia. cei de la hr au spus ca doar in situatia asta se dau banii pe concediu nu si ca eu trebuie sa fac asta.
eu ma duc la nani ca mi-am luat coctailul de pastile si am intrat in vrie. deocamdata ma lupt cu tremuriciul dar imediat isi va face efectul si diazepamul si o sa incep sa visez.
sa va odihniti cat mai mult la noapte.
Raluca
33 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Nu am somn si am mai intrat sa vad ce mai fac fetele mele....
Dolores....au fost trimise prin curier rapid.....si nu m-au mai sunat sa confirm comanda si am sunat eu ieri la ei sa vad de ce nu o mai trimit...asa ca azi a sosit ......
Madaluta....multumesc mult de grija....
...si cu kg nu iti face griji ca eu am pus 18....dar de aia tot pap cioco...ca nu ma pot abtine.....
Miro.....eu cred ca il luam la bataie....e prea tarziu sa renunti la el???.....asta nu e om serios...cred ca tot asa o sa va tina.....nu vreau sa te descurajez.....dar chiar ca a facut raftul ala pe dos decat trebuia....curaj.....si nu te mai stresa...

Zina.....stai fara grija.....si eu am facut Gravibinom....cinci fiole...se face una pe saptaman...si e pentru mentinerea sarcinii si intarirea placentei...nu are efecte adverse si e chiar foarte bun.....multe dintre noi au luat....cred ca Dolores inca mai ia....
Asiza.....iar ai disparut????....pe unde umblii....
Gata am plecat la
....ca ne e somnic....
...la burtici.
alexandra
33 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Dia1609 spune:
raluca, ma bucur sa aud ca se rezolva... pana la urma sunt banii tai si dreptul tau, sa nu te lasi
zina, si eu am luat gravibinon o perioada e pt. mentinerea sarcinii, ca ma avut desprindere de placenta, i-a facut bine la bb.... cat despre reactii adverse, eu in per. aia am stat la pat deci nu pot sa zic ca-mi era rau de la el... in schimb, am avut explozie de celulita pe coapse, fund si picioare de la el ... dr de fam mi-a zis ca de la el am facut (in 2 sapt eram plina de celulita, eu care n-am avut nici urma), ca e bomba hormonala.... dar asta e, sa te astepti la celulita daca nu ai facut pana acum... noi facem orice pt bb, nu? 
Dia
29+ cu
Oana
dolores spune:
buna dimineatza....
va astept la o cafea fara cofeina..a mea e gata deja..asteapta sa fie sauvurata.
zina eu fac garvibinon..cate una pe saptamana..mai am o singura fiola de facut saptamana asta...nu am constatat reactii adverse
miro imi pare rau ca ti-ai facut numai nervi dinm cauza unor.......bip, bip bip care sunt vai mama lor..vor bani pe munca putina si nici aia cum trebuie. d-aia nu merge nimic la noi cum trebuie si sistemul e varza...sa ai pofta la pizza si sa te mai relaxezi ca zau ca merita..nu uita ce ai patit cu burtica in perioada cand aveai probleme la munca din cauza sefului....da? un pup de la mine si unul de la david 

dolores
30+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."