O idee minunata!

O idee minunata! | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

In sfarsit , o actiune culturala in stil occidental!

Romanian piano trio s-a inffintat in anul 2004.
Este format din 3 muzicieni tineri si valorosi, si bineinteles, prietenii mei:)

Alexadru Tomescu -vioara
Horia Mihail- pian
Razvan Suma- violoncel.

impreuna au realizat un proiect ce are in vedere un turneu de concerte prin tara, cu ocazia comemorarii a 150 de ani de la moartea compozitorului Robert Schumann.
Singuri au obtinut toate fondurile necesare, au organizat conferinte de presa, nu au asteptat sa le dea statul:))

Ca stiti cand ajung in orasul dumneavoastra, accesati-le blogul
http://blogs.news365.ro/MusicOn

programul lor din fiecare oras vizitat contine o seara camerala, in care vor interpreta trio de Schumann, plu dovesre alte lucrari sub forma de duo,
iar in seara urmatoare fiecare va interpreta in compania filarmoncii orasului un concert cu orchestra, deci va fi un "concert de concerte"

Pt alye informatii cred ca un google cu Romanian Piano Trio sau cu numele artistilor ajuta:)

Enjoy!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.romanianpianotrio.ro/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

...si care nu intereseaza pe nimeni:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Banuiesc ca vor concerta numai in orasele foarte mari din tara. Spui ca a doua seara fiecare va canta cu filarmonica orasului...In cate orase din Ro se poate asta?
Asadar, doar unii vor avea privilegiul.Noi, cei din orasele mai mici...
Oricum, laudabil proiectul si bravo lor ca nu s-au dat batuti, pt ca imi imaginez ce eforturi au facut ca sa-l vada realizat!

Mergi la inceput

da, asa e, nu sunt chiar atat de multe orase...
aici e tot programul turneului

http://www.romanianpianotrio.ro/sch_calendar.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Multumim Sabina!!!

Cu placere am constatat ca vor veni si in orasul meu si abia astept sa merg impreuna cu prietenii!!!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Off topic: Sabina, am citit un articol din" Gandul", marti 23 sept.Poate te intereseaza, e la sectiunea "Emigrant", despre o compozitoare tanara(nu stiu daca si zapacita ), Ana Giurgiu . Asta in cazul in care ti-a mai ramas timp, ocupata fiind in calitate de posibila gazda a Marelui Bal DC!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sabinuta, am pus link-ul, numai ca a intrat inainte de ultima ta postare, nu stiu de ce.Asa ca, vezi te rog , inainte de mesajul de la nematics.

Mergi la inceput

Sabinaaaaaaa.....Ce se intampla? S-a zapacit si forumul, nu numai compozitoarea?
Vad ca a ramas ceasul cu o ora in urma.. Postez la 12, dar apare la 11 si intra toate dupa ultimul tau mesaj.
Sau sunt in X -files si nu stiu eu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Multumim pentru informatie, intr-adevar o idee minunata! Chiar daca nu reusim in viitorul f aapropiat sa ii ascultam (poate vor pune inregistrari de piese pe internet si pentru cei care nu-s tot timpul in Ro).

Poate ii vor da la Romania Muzical - apropo - stiti cumva daca Romania Muzical transmite si pe internet?

Mergi la inceput