capsator industrial

capsator industrial | Autor: daniela_b

Link direct la acest mesaj

Caut un aparat din acela care "impusca" niste capse de dimensiuni mai mari, am vazut pe la tv ( cu el se fixeaza mochete sau bucati de mdf) dar nu stiu de unde l-as putea cumpara (am cautat pe la praktiker doar).

A vazut cineva asa ceva, de cumparat, pe undeva?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Doar ce vroiam sa descid si eu un subiect cu aceeasi intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Initial creeata de daniela_b

Caut un aparat din acela care "impusca" niste capse de dimensiuni mai mari, am vazut pe la tv ( cu el se fixeaza mochete sau bucati de mdf) dar nu stiu de unde l-as putea cumpara (am cautat pe la praktiker doar).

Servus gagica,

Sunt la SEA!
Daca cumva nu au pe stoc il aduc din alta parte in cateva zile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ileana

quote:
Initial creeata de daniela_b

Servus gagica,

Sunt la SEA!
Daca cumva nu au pe stoc il aduc din alta parte in cateva zile.

ileana

Scuze,dar eu nu stiu ce e SEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ileana, mersi scumpo...Ce rusine din partea mea sa nu ma gindesc eu tocmai la primul loc unde trebuia sa caut!!
Ai dreptate, imi amintesc acum cu precizie ca era si in catalog...Mersi mult de tot!

Anelize, SEA este o firma de produse de feronerie si accesorii diverse pentru producatorii de mobila si nu numai... Din cite imi reamintesc, ei nu vind decit catre alte firme nu si persoanelor fizice dar ma gindesc ca ai putea aranja cumva...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

Ileana, mersi scumpo...Ce rusine din partea mea sa nu ma gindesc eu tocmai la primul loc unde trebuia sa caut!!
Ai dreptate, imi amintesc acum cu precizie ca era si in catalog...Mersi mult de tot!

Anelize, SEA este o firma de produse de feronerie si accesorii diverse pentru producatorii de mobila si nu numai... Din cite imi reamintesc, ei nu vind decit catre alte firme nu si persoanelor fizice dar ma gindesc ca ai putea aranja cumva...

Imi poti spune ,te rog,unde are sediul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

In multe locuri in tara.
Cred ca au si-n Constanta ( ei si produc in zona libera Giurgiu)

www.sea.ro

Mergi la inceput