Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt si eu prin zona... da ma uit la meci:)

Ioana las ca-i bine ca ai motiv, credeam ca ai disparut asa... nemotivat Deci ai musafiri, te distrezi, ce-ti pasa:)

Dana sanatate puilor, sper ca nu e ceva grav si revi cat mai repede.

Monica vezi ca am id de mess aci sus pe bara albastra:) Daca nu merge asa, spune si ti-l dau pe pm.

Ema la fel si la noi, ultimii 2 canini se tot chinuie sa-si faca loc. Macar acum am motiv pt clipele cand e maraita si nu stiu ce are, dar sper ca dupa ce ies sa se cuminteasca k nu stiu ce scuze sa-i mai gasesc:)

Olga iti doresc cat mai putine nopti din astea, sper sa fie doar o perioada nelinistea asta. Deci sotul doar dupa-amiaza e la servici?

Ica pt copii nici un sacrificiu nu-i prea mare. Noi initial nu am vrut bb pana nu avem casa noastra, dar acum nu-mi pare rau ca a fost invers:)

luna daca iti place conta si te ajuta, go for it! Eu ma gandeam sa fac ceva marketing on-line, sa nu trebuiasca sa ma deplasez:) Dar... nici asa n-am avut chef:)

Adriana? Andreele:) (sunt_mamica si andora:)?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu Flavia ca aici e problema... Lucreaza de dimineata pana la 5 de obicei dar nu stiu ca in ultimul timp prinde cam multe ore suplimentare. Si ce ore! Oricum m-a sunat... Si azi va fi la fel. Nu se stie la cat ajunge acasa. Cred ca o iau razna. Nu dorm, nu mananc, de unde naiba sa mai am putere?

Ica ma bucur ca ti-a placut.

Dana sanatate puilor.

Monica tare as veni dar am fost in mai si doamne dezamagita m-am intors. Mi-am promis ca data viitoare merg de Craciun si nu mai iau cadouri nimanui... Multe. Plus ca normal ca nu am apucat sa vad pe toti cei pe care voiam. De atmosfera nu mai zic nimic. Bunica sotului era pe moarte, cu taica-meu am avut cel putin 3 certuri monstru. Dar haideti voi.

Drum bun Andora si spor la treaba. In doua saptamani zici? Cam lung....

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Flavia telepatica mai esti , aparui si eu sa-mi iau ramas bun rapidulet (ca stelist nu poci, n=am resurse , ne-am facut de oaie)
Mai intai BUN VENIT FETELOR NOI si multumesc Emma pt aprecieri, sper sa ne cunoastem dupa ce ne intoarcem...
Plecam la socrella, la cules via, la jumulit Uca pasaret, la desfacat porumbul, chestii emportante , sa e tineti pumnii ca e la treabaaaa . Revenim de ziua fiica-mii adik in 2 saptamani.
Pana atunci aveti mare grija de voi, Dana sanatate mare puiutilor, eu pana acuym m-am luat cu raceala "a la cresa", Gogo inca nu s-a obisnuit la plecare si tot plange, maselele sunt precum spune si Emma umflate rau si ne supara, nopti nedormite mai rau ca la primii dinti, distractie mare per total
Hai ca va sarut si revin in forta... sper,.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

O fata oarba se ura pe sine pentru ca era oarba.Ura pe toata lumea inafara de prietenul ei.Intr`o zi fata a spus ca daca ar putea vedea lumea atunci ea s-ar marita cu pretenul ei.Intr-o zi norocoasa cineva i-a donat o pereche de ochi.Atunci ea a vazut totul si pe prietenul ei .Acesta apoi a intrebat-o: Acum ca poti vedea te mariti cu mine? Fata a ramas socata cand a vazut ca prietenul ei este orb si i-a spus : Imi pare rau , dar nu ma pot marita cu tine pentru ca esti orb. Prietenul ei a plecat cu lacrimi in ochi si i-a spus:
TE ROG SA AI GRIJA DE OCHI MEI.........
E trist dar poate fii considerat o lectie de viata

Aceasta istorioara am primit-o de la o prietena, ma gandeam ca poate o sa va placa si voua!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Olga imi dau seama ca va e greu ca am avut si noi o perioada din asta, din fericire Sara nu era pe atunci si eram oarecum mai linistita, dar tot era greu sa am sotz pe care sa-l vad doar in wk si poate nici atunci. Asta pana si-a schimbat serviciul.
Sper sa treaca si la voi periada asta.
Zici ca ai drumuri prin cj?

Andreea ma gandeam eu ca esti ocupata cu Uca cu cresa. Te asteptam sa te intorci de la soacra si spor la munca, o sa-mi fie dor de tine da las ca am nr tau :)

Adriana povestioara ta o avea legatura cu videoclipul www.youtube.com/watch?v=I6qc5RtnyWw&mode=related&search=" target="_blank">asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

am vazut videoclipul si am plans de numa... sa nu mai imi faci asta Flavia:)
Pe unde sunteti fete?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Lasa Adriana ca n-ai plans numai tu:)

Ce liniste pe aici azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mai,eu n-am plans,doar mi s-a pus un nod in gat ...ce trist!!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

Multumesc ,tuturor mamicilor ptr aprecieri si complimente.Da intradevar sunt o mamica si sotie binecuvantata si implinita cu asemenea fetite si un sot minunat.
Nu am mai intrat de 2 zile pe forum ca nu am avut timp ca cele2micute sunt bolnavioare si am fost ocupata si cu facutul de zacusca si dulceata,nu se mai pune ca trebuie sa duc si fetele la scoala,la pian.deci nu v`am uitat ,dar putin ocupata si acum am scris in fuga caci ce`a mica nu se desparte de mine ptr nimic in lume(nu sta de mine sa te las....),ceva de genul imi spune micuta.
va doresc multa rabdare si putere sa puteti sa cresteti puiutii mari.
daca am mai facut greseli va rog sa nu a bagati in seama:)ptr toate mamicile idealiste.

Mergi la inceput

Pai hai ziceti si ceva vesel, ca am si eu nevoie:)

Esty sanatate piticelor, aveti grija de voi

Mai e cineva prin zona?
Azi sotul meu a stat la ore suplimentare dupa mult timp :(

Mergi la inceput