Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

wow ce de fete noi!
bine a-ti venit!

iertarea ne este la indemana si trebuie sa o folosim,daca vrem sa ne continua viata si sa nu ramanam legati de un eveniment sau un moment nefericit.In clipa in care in care vei acepta sa pastrezi in tine furie si resentimente acestea te vor stapani si iti vor controla si incarca mintea de ganduri si framantari interioare.De multe ori zic si eu ca am iertat dar nu pot depasi momentul si am o gramada de resentimente,iau unele hotarari pee care le regret si e prea tarziu,iar timpul nu-l pot da inapoi.

va

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Olga,sunt in aceeasi situati k tine.tocmai asta e motivul pt care am venit in Ro.lesinam de oboseala si acum mai vad negru si pac-jos sunt.tot de nopti nedormite,fata care nu vrea sa pape si maraici in ultima vreme.am albit f mult si ma bucur k m-a trimis sotul in Ro sa ma ajute un pic mama.mai am de rezolvat cate ceva pe aici si ne intoarcem.nu regret o clipa k o am pe Oanistiu k e greu,dar e si f rewarding.
Ica,bun venit si aici.sunt la fel,mi-e teama k o sa pierd din clipele astea magice.fata face progrese pe zi ce trece si mi-ar fi greu sa imi spuna cineva k a facut asta azi iar eu nu am fost aklo sa vad.ma minunez pt orice lucru nou pe care il spune si face Oani.cand face ceva nepermis ii spun pe un ton ferm(si sunt serioasa)k nu are voie sa faca lucrul respectiv.de multe ori nu pricepe si continua,ii distrag atentia cu altceva.de ceva vreme deja intelege,nu mai face lucrul x si da din cap si spune si ea "nu,nu,nu"
Flavia,neuronul obosit mi-a dictat asa si a iesit aiurea.mersic pt cuvintele frumoase,prinde bine sa stii k e cineva te sprijina macar virtual cu o vorba buna,mi-am editat mesajul.sunt multumita de situatia mea(vreau mai bine k toata lumea de altfel),se putea mai rau,vad in Ro.situatia economica e f grea aici.nu ma intelegeti gresit,iubesc Romania,dar e f greu sa traiesti decent la noi in tara.sunt norocoasa k ii am pe sot si fata.

va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Exact cum spuneti voi, asta cred ca e efectul violentei: ori copii rebeli, ori ignoranti.
Din experienta: cand ne bateau parintii ne gandeam cum sa facem ceva si mai rau ca sa ne razbunam.
Si era un cerc vicios: parintii ne pedepseau iar noi planuiam cu sarg apropiata razbunare
au eram asa obisnuiti cu pedepsele incat nici nu mai tineam cont de ele si nu aveau nici un efect asupra noastra.

Ema scuze ca nici eu nu m-am exprimat bine:) Deci nu ramaneti in Ro pt mult timp? Ai dreptate cu situatia de aici, eu fiind patrioata tot sper ca lucrurile se vor schimba in bine:)

Andreea (sunt_mamica) interesant punctul tau de vedere, cred ca e "cealalta fata a monedei", dar tot ideal ar fi sa nu existe ipocrizie iar cei care isi cer iertare sa o faca cu adevarat:)

Dana hai mai des pe la noi:)

Oare unde ati disparut toate?:)

Olga, Ica am vazut mandretile, sa va traiasca si sa creasca mari

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Dragele mele, am revenit si eu, ca pana acum am facut treaba:) Am pus gogosari la otet.
Buna si tema asta cu bataia... Nici nu stiu cum sa incep:) Am fost educata(asa cred ai mei), prin bataie. Cand spun copilarie spun suferinta, bataie... Asa au fost educati ai mei si au crezut ca asa e bine. Nu ii judec, ii iubesc sunt parintii mei si le raman vesnic indatorata ca m-au crescut si mi-au oferit tot ce au avut ei mai bun.
Totusi nu sunt de acord cu bataia, ca metoda disciplinara la copii. As vrea sa cred ca lumea a evoluat si sunt mamici din ce in ce mai informate, citite, calculate, etc, astfel incat sa aiba intelepciunea si rabdarea necesara pentru a reusi sa isi educe copilul. La ai mei le acord circumstante atenuante cum ar fi de exemplu faptul ca nu stiau alt mod de a ne educa(pe mine si pe sora mea).
As vrea sa incerc cu Andrei toate metodele de disciplinare atunci cand va fi nevoie, si as vrea sa cred ca ii voi oferi o copilarie de care sa isi aminteasca cu drag(nu ca mine). De aceea, sunt sigura ca Dumnezeu a randuit sa lucrez cu copii, ca sa pot sa invat sa ma raportez la nevoile lor, la greselile lor, la tot ceea ce fac si nu fac ei... Nu pot sa spun ca stiu prea multe:), dar din putina mea experienta am castigat ceva f. important: dorinta de a incerca sa ii inteleg si uneori sa am rabdare mai mult decat ar trebui:) De multe ori la serviciu, cand un copil facea o prostie, incercam sa ma pun in locul lui, sa vad eu cum as fi procedat. Sa stiti ca ...as fi facut la fel... si atunci imi dadeam seama ca trebuie sa am rabdare cu acel copil, iar pedeapsa care o dadeam era numai dupa ce discutam cu el si il faceam sa constientizeze cu adevarat. Pedepsele erau date in raport cu prostia facuta.
La Andrei... ce sa zic? E mic dar baga repede pe cap... i-am repetat ca nu are voie la prize, fire, la calculator, si stie aceasta. Merge inspre ele si ii spun ca nu e voie, ii mai arat cu degetelul ca chiar nu are voie, si se intoarce din drum. Toate astea le fac pe un ton un pic mai inalt decat de obicei, sa vada ca sunt serioasa si nu glumesc.
Ica, bine ai venit in clubul nostru:)
Sunt mamica, speram sa te simti mai bine, nu te mai stresa, incearca sa te linistesti si ... sa stii ca noi ne gandim la tine! Ma rog ca Dumnezeu sa limpezeasca apele!
Monica, zici ca ai profesat si te-ai retras? Sa stii ca te inteleg! La inceput voiam si eu sa profesez dar cand am vazut cum au ajuns copiii din ziua de azi si ca nu mai sunt iubitori de carte, am auzit cazuri urate rau de tot, in fine, ideea e ca m-am lasat si m-am indreptat spre ceea ce am crezut ca e mai bine:) Fii atenta :) sa imi spui neaparat ce ai facut cu copilul la control, in octombrie ca sunt tare curioasa. Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Lunna 27, zici ca vrei sa te reprofilezi? :) Contabilitate, nu? Sa ne zici cum decurg primi pasi. De schimbat coafura te sfatuiesc sa ti-o schimbi daca tot ai chef, nu de alta dar sa vezi ce bine te simti apoi! Spun din proprie experienta! Eu aveam parul luuuuung si il purtam numai legat ca Andrei nu ma lasa altfel:), (ma facea sa il simt), acum m-am tuns si ma simt ff. bine cu noua mea tunsoare. E in scari, pana la umeri:)
Olga, vad ca te pricepi de minune la facut prajituri si colacei, poate ne spui si nou cum faci colacei. Toni este tare dragut mai ales cand papa colacel:)
Flavia, sper ca te-ai mai linistit si te simti mai bine. O sa vezi ca o sa va ajute Dumnezeu sa va luati locuinta. E mai grea perioada asta de lupta, asteptare, rabdare,... dar pe urma cine se va bucura? raspuns: Flavia!!!(si nu numai) :)
Fetelor, imi cer scuze ca m-am intins asa, ... va pup si sper sa avem in continuare discutii asa de atragatoare.
Ioana, esti bine? Cred ca esti tare ocupata cu copilasii.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da chiar asa, si eu mi-am schimbat coafura dupa ce a mai crescut cupilu:) La inceput sotu a fost shocat, dar acum s-a obisnuit si chiar ii place:)

Adriana multumesc. Ma simt mai bine, adica mai linistita pt ca stiu ca nu rezolv nimic daca ma stresez.

Daca vreti sa o vedeti pe www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=13b37da0d5e2b30acad5f0&skin_id=0" target="_blank">Sara...(eventual sa ascultati si muzica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

M-ati coplesit cu complimente.

De Tony trebuie sa admit ca e scump foc, sau asa il vad eu ca-i al meu.
M-am uitat si eu la poze. Ica, Flavia sunteti superbe/superbi.
Adinell intr-adevar e superba poza in rochia de mireasa. Puiutul e un dulce.

La celellalte poze ma uit in tura a doua... Doamne unde sa inchiriez ceva timp? Si acum Tony doarme, eu gatesc, fac aerobicul, scriu pe DC... Dupa ce se trezeste incepe nebunia si mai mare. Doar seara mai apuc sa stau un pic dar atunci voi toate dormiti. exceptie cele de pe continent. Am niste nopti teribile. Si azi noapte am dormit 4 ore ca s-a trezit Tony la fiecare ora tipand. De dimineata am fugit la programul lui de bebei iar acum iata-ma plangandu-ma voua...

Cu pedeapsa e clar cel putin pentru mine. Va trebui sa introduc la un moment dat "time out" si alte metode. De cea fizica nici nu se pune problema. Am fost un copil super batut pana la 8 ani cand tata a luat hotararea inteleapta de a pleca. Asa ca nu vreau sa se repete istoria. Dar el in schimb ne bate pe amandoi de ne sar capacele. Ce sa ma stiu face cu el ca sa nu mai loveasca, piste, scoata ochii, etc. Sunt vanata in continuu de parca ma bate barbatul. Am incercat cu "nu" ferm, tonul schimbat, Imbratisat si explicat ca pe mama o doare, nimic nu a mers. Oare e o etapa? Va trece?

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

[quote]Originally posted by impreuna

Da chiar asa, si eu mi-am schimbat coafura dupa ce a mai crescut cupilu:) La inceput sotu a fost shocat, dar acum s-a obisnuit si chiar ii place:)

Adriana multumesc. Ma simt mai bine, adica mai linistita pt ca stiu ca nu rezolv nimic daca ma stresez.

Daca vreti sa o vedeti pe www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=13b37da0d5e2b30acad5f0&skin_id=0" target="_blank">Sara...(eventual sa ascultati si muzica:)

[/quote

SUPER e filmuletul FLAVIA cu papusica,SARA s parintii ei minunati .Sa va de`a DUMNEZEU sanatate si sa va bucurati de ea .

timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Buna fetelor, va invit la o cafea , eu am s-o beau pe a mea stand un pic de vorba cu voi.
Multumim de primire

Olga, ti-am vazut puiutul care este un dulce

emaaimee, ma bucur ca ne regasim aici, Oani este o scumpa, desi n-am mai vazut-o in poze de ceva timp (cele de la 1 an)

impreuna, Sarei.

sunt_mamica, Ilinca este tare dulcica, mai ales cu caciulita roza cu fluturas

adinell, ptr Andrei, imi plac pozele tale in rochia de mireasa

Dana_ch, Lucas are niste ochi suuuperbi

esty, imi plac pozele, dar care este puiutul tau?

Vis-a-vis de iertare, sotul meu are o vorba, faptele spun mai mult decat vorbele. Eu stiu ca iertarea fare uitare nu are o valoare prea mare si ca de fapt nu ai iertat, e drept ca uneori uiti si dupa aia o iei iar, chiar de la aceiasi persoana . Asta e, important este cum ne simtim noi. Uneori am tendinta sa nu mai am prea multe de'mpartit cu cei care mi-au inselat asteptarile, desi ii iert, insa nu stiu si asa daca este suficient (ma refer aici la cei pe care intr-un anumit moment al vietii i-am considerat prieteni). Iertarea si ceea ce facem ptr a fi iertati trebuie sa ne aduca liniste sufleteasca, sa nu fie ceva de genul- "l-am pacalit si de data asta". In sfarsit, asta este alta poveste ...

Am vazut in unele fotografii copilasii alaturi de bunici, ma bucur ptr voi, ptr mine asta este un mare of, Christine nu-si cunoaste bunicii (inca). Copilaria ideala, in viziunea mea, este cea in care bunicii ocupa un loc important in viata copiilor nostri, eu am cele mai frumoase amintiri ale copilariei legate de bunici, tocmai de asta ma macina ceea ce-am scris mai sus.

si daca nu mai intru sapt asta nu ma dati disparuta, sambata ne mutam si toata casa este cu fundu'n sus.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

ICA draga toate cele 5 printese sunt ale mele.multumim de complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by esty

ICA draga toate cele 5 printese sunt ale mele.multumim de complimente

timmmy
Poze

Sunt superbe toate 5, iar tu cred ca esti o femeie supeeeer implinita cu asa comori

Noi

Mergi la inceput