Mamici ideal(iste)

Mamici ideal(iste) | Autor: Porumbel30

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici ideal(iste) , va invit sa discutam la obiect despre noi , despre familiile noastre , problemele si bucuriile din fiecare zi...si sa evitam umplerea paginilor cu bla-bla-bla-uri si alte chestii neconstructive .
Imi doresc ca in acest subiect sa gasim suport , un umar pe care sa putem plange in liniste , o imbratisare prieteneasca , compasiune si incurajari .
Va invit sa impartasim din experientele , metodele aplicate in diferite situatii , sa invatam unele de la altele .
As vrea sa vorbim despre valorile morale , spirituale , pe care dorim sa le transmitem copiilor nostri , despre rolul nostru in familie si societate...
Va astept cu drag !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna!
Sunt Adriana, si ma bucur ca s-a deschis acest subiect.
Avem nevoie sa ne unim mamicile(si nu numai), in ganduri, idei, convingeri si metode pentru a putea sa ne sprijinim mai mult in viata de zi cu zi.
Si eu consider ca educatia si disciplinarea copiilor nostri este foarte importanta, este cea care modeleaza caracterul si mai mult decat atat suntem raspunzatori ca parinti(inaintea lui Dumnezeu), pentru aceasta.
Sunt convinsa ca avem de invatat atatea dar cred ca impreuna vom reusi sa ne imbogatim cunostintele pentru a le putea pune in practica.
Multumesc inca o data pentru acest subiect si... astept sa ne reantalnim:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ioana
Cred ca avem atatea de zis, de povestit... si ma bucur ca putem impartasi impreuna lucrurile care ne leaga si ne unesc.
Pentru ca in acelasi timp suntem mame, sotii, femei care fac parte si au un rol in societate si care punem suflet in tot ceea ce facem.
Se zice ca daca vrei sa atingi un scop, mai intri trebuie sa ti-l fixezi.
Scopul meu este sa imi indeplinesc cat mai bine "rolul" (suna idealist?!:) si sa incerc sa imi stabilesc/urmez principiile.
Stiu ca sunt multe lucruri de spus, ca vom incerca sa evitam discutiile sterile si superficiale, dar pe moment ma opresc aici si le astept pe celelalte mamici care au colaborat la aseasta idee, sa ni se alature

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut!!

imi place cum suna subiectul!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si eu pe aici. Sunt si varsatoare pe deasupra, deci idealista si usor de dezamagit de catre oameni.
Va pup

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ce daca mey,si eu tot varsatoare.....capul sus!!!!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hopa tzopa si eu vin k imi place mult subiectul

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Buna! Mai aveti loc?

Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Este loc suficient:)
Bine ati venit si sper sa va simtiti bine aici.
emaaimee si micalutza ma bucur sa facem cunostinta!
Sunt mamica, de ce esti asa sfioasa? :)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Adinell,ce repede ne-ai raspuns.Nici nu ma asteptam.
Multumesc mult de primire.
Imi place tare mult semnatura ta.

Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)

Mergi la inceput