Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 4
nuschu spune:
Buna seara, tinereilor.
Abia am ajuns si eu acasa, trebuie sa fac un pic de ordine, sa mai pun pantofi la locul lor, cu vremea asta am scos de-a valma ba de ploaie, ba de soare...
Ingerash, multa sanatate mamei tale
La ce faci meditatii, Ana ? Sunt mari copiii ? (Eu am predat un pic la cls a 7a, a 8a si a 12a, parca. Cu aia mai mici a fost mai greu, nu-i interesa nimic.) Iar ma faci sa rosesc si eventual sa ma uit in oglinda, is it me ?
Da, Pisi, din ce in ce mai putina vorbaraie in ograda noastra.
Eu n-am mai intrat ieri si azi ca nu am deloc retea la job, iar aseara am ajuns tarziu acasa.
Am vazut "The Lost City", cel cu si de Andy Garcia. E frumos, muzica acompaniaza f bine unele scene.
Daca n-a disparut camera foto, pun poze cu achizitiile cele noi .
Will, pe ce canal ai zis ca te vedem ? "P" simplu, nimic mai mult ?
pe toata lumea si mai vin
Li
louisea spune:
Seara buna
Ia ca aparusi si eu de la munca nu de mult si zic sa dau o tura pe aici, dar vad ca linistea se asternu. Pana la urma n-o sa mai scrie nimeni la subiect.
Li suna interesant cu masterul. cand incepi? Iti doresc mult succes.
Ai terminat cu traducerea? :)
Spor trebaluit.
Will felicitari. Ai de ce sa fi mandru.
Eu din pacate nu prin posturi romanesti, deci nu ma pot uita.
Poate ne dai detalii...
la toata lumea.
ana_maria222 spune:
tata m-a instiintat azi ca de acum incolo trebuie sa platesc partea mea in casa...intretinere, lumina, tel, net, cablu, mancare..etc.....nu stiu cum ma voi descurca dar incerc...
nuschu....sunt clasa a 8-a(romana) si a 12-a (engleza)...acum cu atat mai mult am nevoie de bani...daca auziti copii care au nevoie let me know.....iau 200.000/sedinta 2h...
ingerash..au ajuns banii!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
nuschu spune:
Lou, deocamdata nu stiu daca voi fi acceptata, mi-am depus azi dosarul. De inceput, ar incepe dupa 15 octombrie. Va tb sa merg la cursuri in w/e .
N-am terminat cu traducerea, dar am terminat cu pantofii. Maine dimineata ma tem ca ii scot iar .
Ana, depinde cati sunteti in casa, daca sunteti mai multi, s-ar cam imparti toate, nu ? Si poate ti-a zis asa sa te impulsioneze sa-ti iei job, poate nu e chiar serios. Inainte de toate, e tatal tau .
Noapte buna, copilashi !
Li
ingerash spune:
hey!!!!! wake up! wake up, people!!!!
Ce-i cu linistea asta?
Am intrat si eu pe net ca mama se simte mai bine, are o vanataie cat casa si i-am zis sa le zica la colege ca a batut-o sotu' si fiica sa vedem ce fata fac cat sadism zace in mine
Lou, cum adica sa nu mai scrie nimeni la subiect? [fatamovdepemess] sau macar ce face Banditu'? a mea azi a tinut concert de miorlaieli, cateodata parca e zombi asa se comporta
Nu, eu vreau sa vad Legaturile bolnavicioase, am citit cartea n-am inteles nimic din ea si acum urmeaza filmul
Ana2, bine ca au ajuns, imi pare rau ca nu s-a putut mai mult greu cand esti pe mana parintilor ..dar cam mult timp a durat sa ajunga, deja ma gandeam k nu mai ajunge k n-ar fi prima data cand posta romana pierde plicuri am experienta
Pisi, asta e si politica mea in legatura cu curatenia nu muncesc ccc ca risc sa ma accidentez [jamaica
Will, aici in Banat nu este postul ala de care zici tu... de ce ai aparut la televizor? eu am aparut cand s-a aratat afisarea rezultatelor la bac in Timisoara cum tipam ca am luat 10 la o anumita materie
va pup fetele si Will
ana_maria222 spune:
Intalnirea de azi cu Catalin:
http://community.webshots.com/album/554399991MJscVZ
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
William spune:
Partener Tv se numea:P, am fost invitat pentru ca prieten meu, cel care se ocupa de teatru e producator acolo, stia ca scriu o carte si de aia ma chemat:P, asa mi-am promovat si cartea:P. Nuschu cand putem sa ne vdm si noi face to face la un suc:P
ana_maria222 spune:
bey Dragos...las-o in pace pe nushu...ca e fata finutza si serioasa...vezi ca acum ti-o spun cu frumosul........
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
nuschu spune:
Da, Ingerashule, wake up, desi la vremea de-o avem, am putea sta acasa, sa dormim sau sa ne ocupam cu alte activitati "cabaniere" de sezon. [Si eu mi-am pus pantofi de antilopa (chiar, nu mai zice nimeni antilopa) ]
Ana, cine e Catalin ? Il stim de undeva ? Tx pt aparare.
Will, nu eu dau meditatii, ci Ana. Nu ca n-as fi suficient de batrana , dar nu sunt suficient de rabdatoare. Dar ne vedem cand facem intalnirea la cafea cu toate fetele .
Ingerash, filmul lui Tudor Giurgiu ?
Eu incerc sa gasesc un film pt seara asta, ma tot uit, m-as duce sa vad cateva scurt metraje din astea de animatie. Sunt filme romanesti de animatie, vechi, de prin anii '60. Ezit intre asta si "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii".
Va cu drag.
Li
louisea spune:
Li .. hehehe nu se stie niciodata cand se iveste alesul
Macar era dragut? :)
Sunt avanataje si dezavantaje la mers in week-end la scoala. E prezenta obigatorie la ore?
Ma gandesc ca in timpul sapt. poate te-ar aglomera, tu avand si job-ul.
Ingeras bine ca a fost numai atat si se simte mai bine.
Uff stiu ca de multe ori zicem (in anumite momente) ca ne-ar fi mai bine fara parinti, dar abia cand nu-i mai avem printre noi ne dam seama cat de valorosi sunt si cat de mult tinem la ei
Bandit e bine si uitai sa va zic piu-piu sa nu-l dochi ca tare cuminte s-a facut
Adica dupa ce 2 ani era permanent afara, prin gradinile vecinilor, iar acasa venea numai sa manance, de cand ne-am mutat cred ca max. 2-3 ore pe zi e afara. Dar noi nu se suparam
In curand trebuie sa-l duc la vacin si cum nu-i place sa merga cu masina, face cam urat. Se plimba prin masina si se uita pe geam. Dupa ce revenim acasa trebuie sa aspir in masina.
Tu mai ai numai un pic. Cand incepi?
Will vrei sa faci meditatii cu Li?
In place ca ai atatea proiecte si esti activ, totusi sa nu-ti neglijezi scoala, mai ales ca ai bac-ul in fata.
Ana1 si Pisi ce mai faceti? Ne e dor de voi..
Eu azi avusi liber. De acum incolo, am miercurea libera de la facultate, si n-am fost nici la servici. In schimb am fost la dentist, la controlul de 6 luni. Nu mi-au gasit nici o carie
Dupa m-am intalnit cu o prietena, cu care am fost la scoala de limba si am sporovait.
Aaa si mi-am obosit neoronii incercand sa pricep niste paragrafe
Ma duc sa vizionez "Desperate Housewives"