Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hej fetele

Pisi - Am auzit de intalnirea voastra neplanificata Ma bucur ca in sfarsit v-ati intalnit mai ales ca stati asa aproape una de alta.
Ce mai face Mateiasu?

Ingeras - Cum mai sta treaba pe la tine? Mai ai examene?

si o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Da Lou si eu m-am bucurat sa ne vedem,mai ales ca nici nu ne asteaptam.Matei urla pe aici si nu ma lasa sa ma joc.
Tu ce mai faci?Cum a fost in sesiune?

Ingerash si eu ma intrebam daca mai ai sesiune ca nu te-am mai vazut online

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Sesiunea a trecut cu bine. Am luat note mari la care nu ma asteptam, nu ca n-as fi invatat Si ma gandeam ca mai sunt vre-o 3 luni si iar vine sesiunea Unde am multtttttt mai multe examene fata de ce am avut acum :(

Eu in rest nimic interesant. Am o lene MARE MARE si n-am nici macar chef de citit si scris proiecte. NumaŽ pe net as sta
Mai caut una alta despre Thailanda. Ca mergem in vacanta acum de Pasti vre-o 2 saptamani si tre sa ma informez despre una alt, mai ales ca mergem pe cont propriu

Tu ce te joci? Cum mai e la munca?
Ce fain ca ai recunoscut-o pe Nuschu.. Eu stau prost la capitolul asta, da prost rau de tot

la voi si in special pt Mateias

Mergi la inceput

Super,ma bucur ca ai luat note mari,doar esti desteapta,nu?!

Aha deci mergeti in a doua luna de miere?

Te inteleg perfect cu netu' vs proiecte ca si eu as sta numai in concediu,nu m-as duce neam la serviciu.Sincer m-a apucat asa o lehamite de serviciu asta de nu-ti mai zic.Partea proasta este ca nu stiu daca este serv de vine si ar trebui sa il schimb sau eu nu mai vreau sa muncesc.In rest si la mine tot liniste....nimic interesant,decoamdata.Astepta si eu o minune

EDIT: am uitat sa iti zic ce ma joc:Maple Story.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisi poti sa-i zici si luna de miere. M-am ca plictisit de Europa (nu c-as fi vizitat-o pe toata) si zic sa dam o tura in alta parte. Mai ales ca anul trecut n-am fost nicaieri interesant (mici iesiri doar prin sud) dar am avut o scuza ca ne-am mutat in casa noua

Credeam ca numai eu is in stare de hibernat Is curioasa daca Ingerasa are mai mult spor ca noi

Las ca vine si minunea cand te astepti mai putin

Ingeraso pe la noi nu treci?

Oare cand schmbam si noi capitolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau dragutelor!
Am intrat mai devreme sa scriu pe forum (nu scriu decat in 3 locuri, Timisoara, Banat si aici) si am plecat sa manc fara sa apuc sa scriu peste tot.
Tot in stresiune is, am o gramada de examene, trebe sa invat, materia e multa, am examene si in ultimele 2 zile de sesiune ... cand nu invat, citesc beletristica si tot asa. Inainte de sesiune am mai facut ceva shopping ca bate vantul de reduceri prin mall si am tocat banii de la ziua mea, Craciun si o bursa acum, evident is leftera... aaaaa, am dat bani si pe carti nu numai pe hainute
Lou, si eu vreau in Thailanda, da' n-am cine sa ma duca
Pisi, pai nu prea stau pe mes acum k nah... examenele, is si ai mei cu gura pe mine

sincer abia astept sa termin cu examenele si sa merg la zapada

v-am tzucat dintr-un oras unde ninge ca in globurile de zapada de Craciun ,

Mergi la inceput

Misto Lou.Te invidiez ca vreau si eu.Dar cred ca la vara tragem si noi o tura la mare in Bulgaria

Ingerash spor la exam;las' ca trec ele si sa vezi atunci distractie.Si eu am mai dat cate un tur pe la cumparaturi ca sunt mega reduceri.Mi-am luat 2 sacouri,o bluzita si o rochita;pantaloni si inca as mai vrea cate ceva.Carti nu mi-am mai luat decat Cotidianul cu carte.Dar trebuie sa recunoasc ca nici nu prea mai am timp sa citesc

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Ingeras las ca te mariti si tu si-o sa mergi

Pisi sa porti hainitele sanatoasa
Suna interesant Bulgaria :)

Eu va invidiez pt zapada. La noi a nins duminica (trecuta) spre luni hahaha daca se poate numi nins aia 2-3 cm, mercuri a plouat deci s-a dus zapada, joi noaptea a nins iar si-a tinut pana azi-nopate cand a plouat.. si inca ploua O vreme de kaka.

si o saptamana frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau dragelor, ce mai faceti?
Eu ok, invat ca maine am un examen important, mai 2 saptamani de sesiune si gata... abia astept!!
saptamana asta nu a fost asa de incarcata asa ca am scapat usor, am mai stat si pe la tv, am mai si citit
Sper ca si voi sunteti ok si mai scrieti cand aveti timp, da?
sa aveti o saptamana faina

Mergi la inceput

Mama Ingerash dar ce de exam mai ai.Iti tin pumnii

Eu sunt bolnavioara.WE asta ne-am simtit rau si eu si Matei,dar rau de nu ma puteam da jos din pat.Speram ca azi suntem mai bine.

Lu cum merge cu excursia?Ai facut planul?

Nu nu ne vizitezi deloc?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput