Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Sunt un fel de botosei sub forma de catelNici eu nu cunosteam termenul.Mama ce mult patiti;desi cred ca nici Romania nu este departe

va pup si va urez noapte buna

edit ca uitai dar nu a fost Mtv asta ca parca am si vazut niste secvente zilele trecute.Daca ma insel poate tragi o fuga si ne zici cum fu

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Nici eu nu stiam ce-s alea "mopine", da' am zis ca ma fac de ras .

Lou, la noi angajatul plateste inspre 40%, angajatorul 100% . DK pp ca are un sistem de impozite si asigurari sociale de tip scandinav, taxe ridicate si acoperire mare.

Pisi, probabil ca ai vazut imagini de la MTV din ani mai vechi. Eu stiu numa ca - nici asta in mod sigur - ar fi prezentat de Justin Timberlake.

Urat si ploaie .

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Astazi a fost prima ninsoare in Timisoara mea iubita
Nu prea ma bucur eu de aceste "eveniment" da' ce sa fac? Am avut de umblat azi, am fost si la o prietena, am facut si eu un piculet de shopping la meli melo (nu m-am putut abtine desi jur ca vroiam sa plec fara nimic ) - mi-am cumparat un fularel lung si subtirel turcoaz pentru ca am si o curea subtire turcoaz tot din meli melo, am ajuns la scoala inghetata, am folosit si eu pentru prima data automatul ca aveam nevoie de un "balsam" care sa ma incalzeasca (cioco calda ).
Pisi, sa foloseasca Mateiasu' sanatos mopinele care io nu stiam ce is
Lou
, eu nici azi n-am avut nicio veste despre bursa; oricum daca o iau pana la urma, o sa o am vreo 2 luni, ca dupa sesiune trebuie sa am media 9.50 ca sa o pastrez
Nu, TU m-ai provocat sa intru la meli melo ca ma gandeam la bentitele tale (gata, am gasit pe cine sa dau vina )

va pupa un ingerash zgribulit

Mergi la inceput

Traseu:

-> ->

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Seara buna la adolescente

Ia ca acu terminat si eu facut meniul pe duminica :) Si ne-am tolenit pe sofa la tv, eu cu un ceai, sotul cu cafea. Am aprins focul si in sobita

Da asa-i ridicate taxele la noi. Iau eu is taxata cu baremul ala chiar daca salariul nu e mare (ca dehh lucrez doar part time). Sotul meu are in jur de 56%(numai impozit).. Dar asta alta discutie si oricum pe de alta parte is si avantaje (pe langa dezavantaje) :)

Ingeras da n-au pretentii mari cu 9.50 Iti urez succes.
Cand o sa ai sesiune? Eu in ianuarie :)
Ce dragut fular turcuaz. Mai ales daca ai si curea aceeasi culoare, te asortezi bine

Li pofta buna, balaceala placuta si somnic usor :)

Pisi bine ca m-ai luminat :)
Sa le foloseasca sanatos Matei

www.heilkraeuter.de/rezept/tee.jpg" target="_blank">Un ceai pt voi Si somnic usor.
Ne auzim pe sambata (ca maine is la servici toata ziua, sambata numai vre-o 5-6 ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Fetelor....sunt rezident permanet.Am fost luni si am facut landingul si acum trebuie doar sa astept cartea de rezidenta.Dar totul sa sfarsit..aproape dar sa sfarsit.Va pup

Mergi la inceput

Felicitari ANA1 [dico]

Asteptam sa dai de baut
Multi

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau, fetele
Ana, felicitari pentru rezidenta, stiu cat iti doreai asta
Lou, cam trista faza cu media, nu? Nici nu visez macar , eu sper macar pana la sesiune sa iau bursa sa am si eu de-o pereche de manusi si de-un cola
Pisi, Nu
duminica placuta, copilashi ;)

Mergi la inceput

Bravo, Ana, ma bucur pentru tine si sper ca asta sa-ti faca viata mai usoara si mai vesela de-aici incolo .

Uff, ca ajung si eu la voi. La mine la job calculatorul refuza DC-ul, nu stiu de ce. Cum dau sa postez si eu ceva, cum se blocheaza IE si ma scoate din sarite !

Lou cred ca e cu mosafiri. Foarte bine, foarte bine, asteptam meniul detaliat, pentru cand vom avea nevoie .

Eu ma duc acum sa iau un dovleac www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/g16~0.jpg" target="_blank">pentru placinta si sa vad ce mai gasesc, ceva colorat sa fie (ardei, varza rosie), ca mie-mi place culoarea.

E foarte frig la noi, desi soare viguros. Aseara am dardait ca un caine.

Va puuuup cu mare drag.

PS Lou, multumim de ceai, chiar mi-ar placea sa ma vad cu voi la un ceai (sau o www.parsleysoup.co.uk/photos/hot%20chocolate.JPG" target="_blank">ciocolata calda, ca tot mi-am facut una mai devreme).

Li

Mergi la inceput

Hi girls!

Nu ai facut placinta?ca vreau si eu o portie

Noi am fost iar la cumparaturi;se pare ca nu mai de asta ne arde.Asa ca ne-am ales fiecare cu incaltari de iarna de la Leonardo si am iesit super ieftin:170ron ca aveau promotie:cumperi o pereche si a doua este la jumatate de pret.Si Mateiasu s-a ales cu un hanorac;caciulita si o noua jucarie cantatoare care ne innebuneste de cap

In rest-am gatit in acest we:pui la cuptor cu cartofi prajiti si salata de varza si supa-m-am hotarit sa fiu gospodina de acum inaite.
Si altceva nimic-ma pregatesc acum sa ma joc

Ana daca apari prin tara trebuie sa ne vedem neaparat-facem un meeting de grup

Lou pe unde te plimbi?Ai fost la MTV ?

pt toate.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput