Miresele anului 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
Alynutza spune:
Ramona, eu nu stiu nimic de nici una din cele doua firme. De ce nu postezi tu un topic la generale? Ca sunt mai multe sanse sa iti raspunda cineva. Oricum, bafta multa!
nitzuc spune:
Alynutza, cum ti-a iesit tortul pana la urma? Ma uitam dupa cofetaria Friandise pe net si am dat de o postare a ta in care ziceai ca ai ales sa faci turtulete mici la ei pt fiecare invitat. Le-ai facut pana la urma? Ai facut si tort mare la ei? Ce preturi au, ca ziceai ca probabil sunt cei mai scumpi din Cluj.
Te pup si sa ai un we misto.
Alynutza spune:
Da, nitzuc, la ei am facut tortul. Am avut un tort pentru noi (cam la 1 kg 200) si mini-tortuletze in forma de inimioara (aceeasi compozitie) pentru invitati. Uite, poti vedea aici cum au iesit. Gustul e incomparabil cu tot ce am mancat facut la cofetarie. E drept ca sunt scumpi (noi am dat 45 ron/kg de tort si 4,8 ron/bucata mini-tortuletz), dar merita, totul se face cu ingrediente 100% naturale si de cea mai buna calitate (ciocolata belgiana). Ne-a convins si modul lor de a se purta cu clientii (am mers la degustare, unde ne-a servit cu niste mini prajiturele in diverse compozitii ca sa ne putem hotari exact ce vrem, si asta gratis, nu ca la alte cofetarii unde iti prezinta produsul si cumperi tu 5-6 felii de praji ca sa le testezi). Oricum, daca te hotarasti la mini-tortuletze, sunt singurii din Cluj care fac asa ceva la ora actuala.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, spune-mi.
elara spune:
Mmmmm ce bine arataaaaaaaaaaa
Si la cum ai descris si tu compozitiaaaaaa... yamy yamy
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Elara, sa stii ca asa a fost . Si-a meritat fiecare banutz.
nitzuc spune:
Alynutza mersi de info. Nu ati mai dat nimic la plecare si ati lasat tortul in loc? Ma intelegi ce vreau sa zic. Au adus chelnerii tortuletele pe masa la momentul taierii tortului? Ce gramaj avea tortuletul?
Din pacate nu pot vedea de la servici poze, o sa ajung cat de curand la net sa le vad. TE pup
Mersi mult
Giova spune:
Casa de Piatra , multa fericire si o nunta ca-n filme!!!
andreea_trend
Pisik06
samira_a
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
kateryna spune:
Casa de Piatra! Sa fiti fericiti si sa aveti nunta pe care v-o doriti!!
andreea_trend
Pisik06
samira_a
Giova, La multi ani cu ocazia aniversarii unui an de la Cununia civila! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de Marco!
Vine barza
26+ George Anelin
Giova spune:
Kateryna mersi la fel!!!
Chiar azi ma gandeam ca maine facem amandoua 1 an.
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos, frumos si cuminte.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
kateryna spune:
Mersic mult Giova. Oare cand a trecut anul asta? Inca imi aduc aminte perfect ce faceam acum un an. Stateam de vorba cu sotul si ii ziceam: Uite acum un an pe vremea asta cautam costum, pantofi sau eram la coafor, iar acum mergem si cautam carucioare si hainute ptr
Vine barza
26+ George Anelin