eu... tap ispasitor
Raspunsuri - Pagina 2
She spune:
quote:
.. ca in final ea are nevoie sa iasa basma curata si... nu ii pasa ca raneste pe cei din jur.
Asta e raspunsul.
Retrage-te, as zice eu.
RaluD spune:
De unde a tras ea concluzia ca ai o aventura cu sotul ei?
Celelalte persoane care stiau de ce nu sunt bagate in aceeasi oala?
Da-ne te rog mai multe detalii, e greu sa apreciem situatia din ce ne-ai spus.
Oricum, pana una-alta, daca te stii curata, distanteaza-te de ea si mergi pe drumul tau. Hotul nu crede la al cinstit, oricum.
Poti sa dovedesti ca acuzatiile ei sunt neintemeiate? Daca nu, nu poti decat sa te retragi si s-o lasi in spumele ei.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
Rufus spune:
Ia o ligurita de miere, sa-ti treaca amaraciunea; apoi vezi-ti de drumul tau, fara astfel de prieteni.
De fapt, daca in toata viata ta vei avea un prieten adevarat, considera-te norocoasa. E drept, unii au si doi, trei, dar majoritatea nu au nici unul.
poze multe cu noi
Lolly spune:
Mercic, o sa aplic metoda cu lingurita de miere.
Acum chiar vreau sa merg mai departe.
Astazi este o zi noua.
himera spune:
Draga Lolly in viata sa stii ca prieteni vei gasi f rari, relatii de asa zisa prietenie vei avea multe, dar in timp acesti oameni se vor selecta.
Am avut ocazia sa vad f multe relatii de prietenie care pareau f solide si pline de amintiri extraordinar de frumoase, existau f multe sentimente pozitive, anumite persoane le percepeau ca pe niste surori,dar si cele mai mari dezamagiri si frustrari tot prietena le-a adus.
doinabita spune:
Eu m-as retrage frumos si elegant.Nu-mi place sa fiu acuzata de ceva cand nu este adevarat...si ma consum mult, cred ca si tu dupa ce ne scrii aici.Timpul va scoate la iveala adevarul, daca se va mai putea reinoda prietenia...daca nu .Asta e!
bita doina