Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

...doar daca MIKI nu are nimic impotriva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor frumoase si bataioase!!!

Avalon, multumesc ptr sfat. Sunt convinsa ca e asa ..dar nu mai am
rabdare uneori...

Tare as vrea sa am timp sa citesc tot...intr-o buna zi...
Multumim ptr. cine s-a dus la manastire....

As vrea sa va intreb ceva: acum imi fac analize ptr. mai multe, printre care si
hormonii...ecografii..daca as avea sa incep un tratament naturist, evident al Liviei,
ar fi cineva din voi dispusa sa-mi trimta planutele/tincturile/semintele?

Banuiesc ca e de umblat...evident contra cost.

Voi ce ziceti?
Va pup, Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ei, Avalon, chiar ma bucur ca ai intrat si ne-ai spus ca te simti mai bine. Multumim pentru detalii. E chiar ieftin, fata de ce preturi se practica pe piata. Eco e intravaginal? Te pup si bafta la ET, iti tin pumnii saptamana viitoare. Fac ce fac si iti mai pun o intrebare. Nu termin niciodata.
Agerico, stiu eu, sa vedem ce zice Miki. Pana maine cand intra pe net poti sa mai speri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon ma bucur ca esti mai bine. Multumesc de incurajari. Asa e, uneori ma apuca stresul, cum de ti-ai dat seama? Cam in 2 octombrie ai punctia, nu? Am sa-ti tin pumnii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, cred ca vor mai aparea intrebari la care vei cauta raspuns altundeva decat la dr. Pentru asta, ma erijez in a fi mesagerul tau (daca va fi cazul).
Ne rugam pt. tine si toate fetele
Sa ne dai vesti bune. Este emotionanta asteptarea si pt. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, sa zicem ca simt oamenii... asa mi-am dat seama. Dar trebuie sa te duci la FIV-ul asta cu inima plina, asa cum erai acum cateva zile. Sa stii ca sunt alaturi de tine

Mirela, eco e vaginal. Ai sa vezi ca dna dr o sa te faca sa te simti in largul tau, deloc stanjenita.

Madalina, eu o sa lipsesc o perioada, dar sunt sigura ca fetele te vor ajuta cu tratamentul. Mult noroc in toate demersurile iti doresc!

Agerica, stii ce cred eu in legatura cu rezultatele analizelor? Cred ca ei ti-au dat buletinul primei analize din greseala, din cauza ca aceste rezultate raman in baza de date... O fata care facuse betahcg la Romar a patit asa, facuse cu ceva timp in urma o analiza care era negativa, apoi a ramas gravida si a facut din nou analiza la aceeasi clinica... din greseala i-au listat primul rezultat negativ (pt ca celalalt inca nu fusese introdus in sistem), iti dai seama ce panicata era pt ca stia sigur ca e gravida! Asa ca mai asteapta, poate dupa ce efectueaza si runda a 2-a de analize o sa iti dea rezultatele corecte.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Crinuta,Avalon si Kitta,ma rog pentru voi sa fie cu noroc si sa vina bb,cit mai repede posibil.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, Dj Mama o sa va aduca vesti despre mine. Ea o sa fie o perioada legatura dintre mine si voi.

Pupici

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon si Cami va tin pumnii. Eu cred ca norocul este de partea voastra.
Avalon nu te mai stresa atat. Faci bine ca nu mai intri dc iti face rau at cand citesti. O sa rog pt tine pe 2 oct.
Dj_mama asteptam vestile de la tine.
Angerica te las pe tine prima si apoi imi faci si mie cunostinta cu el .
Mirelus merci pt informatii.

Miki

Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Intrucat azi este ziua de nastere a Lianei30, vreau sa-i urez si pe aceasta cale

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput