Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanatugs spune:
Andrabirni multumesc pentru incurajari, nu prea pot fi optimista cum eram inainte, dar sper sa-mi revin incet incet. De ce mi-a fost frica nu am scapat. Vorbeam odata cu sotul meu si-i spuneam, "sper sa fie probleme doar la mine, pentru ca se pot rezolva cumva, tu sa fii bine, ca la barbati e mult mai greu sa indrepti ceva". la diagnostic de oligoas e oricum rau, ca e moderata, severa,... oricum nu e o veste buna, pentru ca sunt sanse mai mici decat la orice alt cuplu fara probleme. Sunt multe cupluri care sunt perfect santosi amandoi si totusi nu fac copii, dar noi cu o spermograma slabuta. Noua ne-a dat sanse doar la inseminari, caci natural sa asteptam inca 3, 4 ani sa se intample o minune, nu putem astepta.
Mari_lu multumesc de incurajari iubita graviduta, tin pastilutele de la tine, in geanta, dar inca nu le-am folosit. Poate le va folosi tot sotul, ca si in cazul tau, pentru ca mie nu mi le-a recomandat avand ovulatie buna, in fiecare luna, e riscant sa fac stimulare degeaba. S-ar putea sa fac stimulare doar daca fac inseminari. Trebuie sa-l duc pe sot la un urolog, mi-a dat recomandare la dr. Calomfirescu si vom merge saptamana asta. Oricum mi-au purtat noroc si le tin cu mine, poate se mai intampla una. Multumesc pentru tot si sarcina usoara in continuare!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
gabiu spune:
mari_lu ai dreptate, e centrul universului meu acum
nusy, am vrut dar n-am reusit sa-mi schimb semnatura, incerc acum
gabi
5+
carry spune:
Eu am intrat doar sa o felicit din nou pe Gabiu,sa-i spun ca ma bucur mult ptr ea, si sa-i urez sarcina usoara si un copil sanatos
Eu sunt dupa IA ,in perioada de asteptare,dar nu imi fac sperante, ma gandesc tot mai mult la FIV, ma pregatesc psihic ptr un nou esec
Bafta tuturor
Mirela_1 spune:
Cami, pana sa mai intru eu pe forum, tu ai plecat. Sa dea Domnul sa te intorci graviduta. Stiu, iti trebuie multa vointa sa te lasi de fumat, eu inca nu reusesc. Poate doar de frica sa reusesc ca sotul lui Avalon. Ai auzit Mikisor? Nu ma mai certa. Ce-ti mai face brunetu' de zugrav?
Avalon tot pe 2 a ramas data punctiei? Sa fie cu noroc. Cred ca deja ti-ai tabacit fundul de injectii, asa-i? Dor?
Gabiu felicitari, sa te bucuri de samburelul tau.
Va pup pe toate fetelor si o zi buna.
Avalon spune:
Mirela, nu dor ca mi le fac singura si am eu grija sa nu doara, insa tratamentul ma dispera, am niste simptome nasoale... ameteli, greata. Nu stiu daca e chiar normal...
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Mirela_1 spune:
Da, Avalon, am citit la FIV ca nu ti-e prea bine. Poate ca organismul tau e mai sensibil, parca nici AC-urile nu le suportai prea bine. Dar nu mai ai mult , poate poti sa iti iei cateva zile libere si sa stai linistita in pat. Ai incercat sa vb si cu dr?
KITTA spune:
HELP DE 3 ORI!!!De azi Z2 Dr, mea vrea sa ma bage pe PUREGON 2 x 100 Unitati timp de 10 zile dupa care 4 fiole de Orgoelectrat.
Intrebare: are cineva din Bucuresti ramas Puregon? A luat cineva cu compensare, ca dr. de familie a zis ca se da, dar cu aprobare de la casa de asigurari. Stie cineva cum e mersul ca daca imi da aprobarea dupa ce termin tratamentul tot degeaba?
Tot tratamentul este de 10 zile, ca cica acum la cele mai in varsta nu se mai da perioada de inhibitie asa de lunga. De-abia venise cica de la o noua instruire de prin strainatate.
Si inca ceva doare Puregonul?
andrabirni spune:
Nusy, te pupi dulce si sper sa vb maine seara.
Avalon, ai grija de tine si ia-ti cateva zile libere!
Miki, iar ai disparut?
Fetelor, va pup dulce, dulce.
Avalon spune:
Mirela, esti draguta, iti multumesc ca-ti faci griji pt mine.
KITTA, imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare, eu fac acum primul fiv si-l fac cu menogon si mi-e tare rau de la el. Am intrebat si eu la subiectul FIV si dupa cum ai vazut nu am primit niciun raspuns. Poate ca asa se manifesta solidaritatea acolo si eu nu am stiut pana acum.
Andra, o sa intru oricum in concediu, dar nu stiu daca e normal sa ma simt asa de rau in faza asta, stiam ca dupa punctie te poti simti rau daca faci suprastimulare, dar eu sunt la jumatatea tratamentului...
Fetelor, eu o sa lipsesc o vreme de pe forum din "motive tehnice", intru in concediu si acasa la mine este un adevarat santier, cateva zile, saptamani nu voi avea acces la net. Imi pare rau ca n-o sa va pot tine la curent cu evenimentele, dar voi reveni (sper).
Eu imi doresc mult ca atunci cand ma voi intoarce sa nu mai recunosc pe nimeni la aspirante, toate cele dragi mie sa fiti deja gravide. Sunt putin coplesita de situatia noua in care ma aflu si sper sa ma intelegeti. Ati inceput sa faceti parte din viata mea si ma voi gandi la voi cu multa dragoste
Adriana
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth