Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 29
andrabirni spune:
Sheherezada,
Esti o dulce ca-n totdeauna! Dar eu , acum chiar nu stiu in ce parte sa o mai iau! Mai incerc trei luni un tratament naturist si apoi, la Fiv cu Dumnezeu aproape.
Nusy, scumpa mea, sper sa vb maine seara! Asta seara m-am zapacit de tot!
Miki, pupici.
Avalon, ce mai faci? Chiar poti sa stai departe de noi?
Liana30, in curand te voi urma in Ungaria.
Fetelor, va pupicesc !
andrabirni spune:
Sheherezada,
Esti o dulce ca-n totdeauna! Dar eu , acum chiar nu stiu in ce parte sa o mai iau! Mai incerc trei luni un tratament naturist si apoi, la Fiv cu Dumnezeu aproape.
Nusy, scumpa mea, sper sa vb maine seara! Asta seara m-am zapacit de tot!
Miki, pupici.
Avalon, ce mai faci? Chiar poti sa stai departe de noi?
Liana30, in curand te voi urma in Ungaria.
Fetelor, va pupicesc !
chivutamonica spune:
Cami,tu ce proiecte mai ai,sper sa reusesti ca in noiebrie sa faci FIV,doamne ajuta.
Bubulina1,dar unde ai diparut draga mea,sper sa fi bine
Mirela,spune-mi ce regim ti tu ca sa mai dau si eu jos din Kg,daca esti buna.
Shehe,tu ce ne mai zici?
Eu,sunt in Z32-si simt ceva dureri dar foarte vagi
sini tari ,cred ca ma asteapta uritii
,la toate,MONI
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Avalon Sper sa depasesti cat mai repede esecul si sa revii cu forte proaspete ... stiu, e foarte greu, dar gandeste-te ca ai pierdut doar o batalie, nu tot razboiul! Te imbratisez cu drag!
Orchis eu am facut 2 histeroscopii cu interventie chirurgicala - prima in 2000, cand mi-au fost inlaturati niste polipi endometriali, prin chiuretaj; a doua luna trecuta cand s-a intervenit chirurgical pentru inlaturarea septului uterin. La ambele interventii am fost internata pana la ora 16, cel mai tarziu.
nasha_4as
Chivutamonica eu sper sa si reusesc FIV-ul in noiembrie, nu doar sa-l fac . Altfel, nu am nici un fel de planuri, maine voi merge la dr. si voi stii mai multe. Tu ce mai faci, te-ai hotarat sa faci FIV?
Mirela1
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
miki-miki spune:
Chivutz Ti-am trimis regimul pe mail. Regimul l-a facut sotul meu si alti 5 prieteni. E super, dar tb sa respecti intocmai ce scrie acolo. Stiu ca tu ai vointa si sunt sigura ca vei reusi. Nu sunt restrictii legate de cantitate, oricat dar ce scrie acolo.
Miki
Barbye are nevoie de noi.
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Cami, bafta maine la eco, sa nu-ti mai gaseasca nici un chist. Nu stiu ce se intampla cu forumul asta, abia acum am vazut mesajul tau. Ai dreptate, m-am hotarat sa nu mai fac nici o analiza genetica daca nu mi le-a cerut. Ce-o fi o fi. Mai bine as face o programare la stomato, macar sa n-am probleme din partea asta daca o da Domnul sa se prinda bebe.
Mesajele mele apar ca trimise cu o ora mai devreme, din cauza problemelor tehnice ale forumului; de aceea nu prea intru pt. ca ma enervez si nu am rabdare.
Mersi frumos pentru urari, voi intra maine sa va spun ce am facut.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Mirela_1 spune:
Chivuta, eu deocamdata tin un regim de nevoie (mi-au iesit trigliceridele mari) la indicatia dr; mi-a dat si mie Miki regimul ei dar din pacate nu pot sa-l urmez ca are si oua (imi aduc bine aminte Miki?). Prin urmare, nu mananc nimic prajit (doar gratar si fiert), carne doar pui (fara pielita), vita si peste alb (e interzisa carnea de porc), ulei doar de masline si in stare naturala (la salate deci), legume si fructe cat cuprinde. Cica n-am voie, alune, seminte, maioneza, unt, margarina, cartofi prajiti etc. Nici ficateii, bananele si ouale nu sunt bune, dar eu n-am stiut si o saptamana am mancat si din astea. Si lactate doar degresate, alea cu 0,1% dar am mancat si cu 0,9. Dar sa stii ca m-am obijnuit si am slabit vreo 2 kg in 2 saptamani desi nu asta e scopul meu principal; acum ma intereseaza sa aduc trigliceridele (grasimi in sange) si colesterolul la normal.
Mikisor, maine fac o analiza cu bariu si n-am voie sa mananc nimic care fermenteaza. In afara de paine prajita si carne la gratar, mai pot sa mananc ceva? Daca nu, ma multumesc si cu astea.
Nusy
Mirela_1 spune:
Cami, bafta maine la eco, sa nu-ti mai gaseasca nici un chist. Nu stiu ce se intampla cu forumul asta, abia acum am vazut mesajul tau. Ai dreptate, m-am hotarat sa nu mai fac nici o analiza genetica daca nu mi le-a cerut. Ce-o fi o fi. Mai bine as face o programare la stomato, macar sa n-am probleme din partea asta daca o da Domnul sa se prinda bebe.
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
[br
Bubulina1,dar unde ai diparut draga mea,sper sa fi bine
Eu,sunt in Z32-si simt ceva dureri dar foarte vagi
sini tari ,cred ca ma asteapta uritii
,la toate,MONI
chivuta
Buna Moni, buna fetelor, eu nu mai sunt asa activa pe forum pentru ca am o perioada foarte aglomerata la servici. Eu sunt in ziua 30 la un ciclu de 28 de zile si vad ca nu mi-a venit inca. Daca pana maine nu se intampla nimic, voi face un test maine de dimineata. Daca nici la tine nu vin uratii, eu zic sa faci si tu un test. Semne nu am, doar ca sanii mi s-au intarit putin.
Avalon,
Sunt in continuare alaturi de voi si va tin pumnii stransi sa reusiti!
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
Mirela_1 spune:
Da, Cami, am vazut, a mai fost problema asta acum cateva saptamani. Cica se incurcase ora Romaniei cu ora Olandei.
Mikisor, maine vii in Bucuresti? Bafta, iti tin pumnii.
Nusy, n-am reusit sa aflu inca unde-i cab Nord-Medica dar sper sa ma dumiresc in timp util. Cand aflu iti spun.
Bubulina, sa fie cu II.