calatorie cu masina la S25

calatorie cu masina la S25 | Autor: iriss27

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Astazi mi-a propus sotul sa facem o calatorie mai lunga (pana in Germania), cu masina. Sunt insarcinata in S21 (acum), dar drumul ar fi cam peste 2-3 sapt. Nu stiu daca as face fata unui drum de 1500 km (dus), dar m-ar tenta sa merg, sa ii cumpar bebeitei patut si diverse lucrusoare ...
A mai mers cineva asa de mult? Eu nu am deloc probleme cu sarcina, dar in ultima perioada a cam inceput sa ma doara spatele (nu mijlocul) ... oare sa ma incumet sau nu?

Irina

Irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

pot sa iti spun ca acum vreo 2 sapt am fost plecati in weekend cu masina. la dus a fost ok. dar la intors, am facut vreo 5 ore si pot sa spun ca a fost infernal, nu mai fac prostia sa plec pt un weekend, pt ca e f obositor. pozitia aia pe scaun, oboseala, nu mi-au facut deloc bine, asa ca eu zic sa te gandesti bine de tot. oricum, mult succes!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Eu prin sapt 19-20 am fost in concediu in Bulgaria si am mers vreo 6 ore cu masina. A fost obositor, dar daca te opresti suficient de des cat sa te mai si misti (cam la 1-2 ore), eu zic ca e ok, cu conditia sa nu conduci tu atat de mult si sa ai o pozitie cat mai confortabila (eu am stat cu scaunul cat mai pe spate si cu picioarele pe bord :)
Bafta si ai grija de tine!

Pupicei, Ingeras 27+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu am calatorit si cu masina si cu trenul mult pe perioada sarcinii.Si am fost si in germania cu masina.E lung si obositor, dar mie mi-a fost ok.Nu am avut proobleme cu sracina deloc, doar ca tine spatele si picioarele, dar nu insuportabil.Si oricum , bebele merita efortul asta.
Deci, calatorie placuta si usoara.
Lorellay si Codrin

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu tocmai m-am intors din Ro,locuiesc in Germ si n-am avut absolut nimic de la drum.
Eu zic ca depinde de tine,daca esti mai sensibila sau ai sarcina cu probleme,atunci nu-ti va fi prea usor...altfel,zic eu,e pacat sa ratezi ocazia.Aici ai de unde sa alegi lucrurile lui bb si sunt mult mai ieftine ca in Ro.
Cel mai sigur,intreaba-ti medicul si daca el iti da unda verde,poti pleca linistita!

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Se poate merge cu masina, chiar si drum mai lung. Acum -cum ziceau si fetel, depinde cit de usor duci sarcina si ce probleme ai. Tot l afel iti recomand-cu scaunul cit mai pe spate-si poti pune si o perna in dreptul mijlocului si cu picioarele putin ridicate. Sarcina nu-i mare asa ca eu nu cred ca or sa fie probleme. Eu am calatorit cu masina pina in ultima spatamin a de sarcina de zicea lumea ca o sa nasc in masina...si nu o sa credeti ioanei ii place in masina LA NEBUNIE.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu am mers anul acesta la mare insarcinata in 35-36saptam si am facut 8 ore cu masina. mi s-a parut super nasol, mai ales ca stiti f bine cum sunt drumurile la noi in romania. degeaba mi-am pus eu perna sub fund si la spate, degeaba am eu masina buna, daca drumurile sunt asa cum sunt. simteam fiecare denivelare sau "pietricica", iar burta mi se misca ca o saltea cu apa!!!! ca sa nu mai vb de oboseala acumulata pt ca sunt zone in care se circula bara la bara. oricum nu as mai merge niciodata la un asemenea drum sau distanta insarcinata.
mirela+rares 19.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

fetele, multumesc mult pt raspunsuri ... momentan nu am nici o problema cu sarcina, nu am avut nici macar o greata mica, NIMIC ... am inceput sa dorm mai greu, sa merg la baia de 3-4 ori pe noapte, dar astea sunt normale, nu ma plang de ele ... sa ma doara fundul daca stau prea mult pe scaunul incomod de la munca (acasa nu am problemele astea).
asa ca, in cazul in care o sa merg, nu cred ca vor fi cine stie ce probleme ... evident nu o sa conduc eu, decat probabil foarte putin (asa de placere, pt ca sunt un fun al sofatului)
o sa intreb si doctorul, dar ajung la el peste o saptamana si pana atunci vroiam sa pun in balanta, sa vad daca merita sa intreb, desi, dupa cum il stiu eu nu o sa imi impuna vreo restrictie.

Irina

Mergi la inceput