Pt. fetele care au avut ciclu peste sarcina
Raspunsuri - Pagina 2

narcisa spune:
Am fost azi la medic si se pare ca nu-i nimic. Mi-a facut si papanicolaul si mi-a controlat sinii deci nu m-am dus degeaba. Mi-a explicat ca CM poate varia in functie de starile hormonale, n-am stiut pina acum, ca poate varia asa mult, vorba aceea, daca te frigi odata sufli dupa si-n iaurt. La eco mi-a explicat ceva ca ea se orienta dupa ultimul cm din august si ca ar trebui sa se vada umiditatea in uter altfel daca era ceva, daca am inteles eu bine. Dar ea vorbea de 4-5 saptamani calculat de la ultimul cm din august si dupa calculele mele ar fi fost doar 2 saptamani de la contact, doar in punctul asta nu ne-am inteles, n-am mai insistat ca m-am gindit ca ea ca doctora o sti cel mai bine. Mi-a facut si un test in urina care a iesit negativ. Oricum toate la un loc am plecat impacata, nu de alta dar imi era teama sa nu am alte dereglari, dureri cam tot am, in anumite ore ale zile, dar cica e normal.
multumesc de sfaturi si de intrebari
toate cele bune
narcisa

mamica dulce spune:
Wow,Narcisa,vrei pe bb 3??Mama eroina ce esti!!Numai bine si sa dea Domnul sa iasa cu oki cat mai repede!
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

rocsanik spune:
buna seara fetelor!
si eu am aceasi problema...(sau sper)
sa o luam cu inceputul pe 23.oct.2006 a fost UM
pe 23 noiembrie nik dupa aproximativ o sapt
au aparut si semnele somnolenta ameteala arsuri dimineata pofte ( am mancat un castron de muraturi singura) constipatie balonare
in metrou mi se parea ca toata lumea miroase a rugina si la serv ca toata lumea miroase a fum cu toate ca nu se fumeaza in birouri
dar cel mai puternik semn era cu somnul ma trezeam efectiv chiauna de parca as fi baut toata noaptea nici cand eram copil nu imi aduc aminte sa imi fi fost atat de greu sa ma trezec
pe 10 decembrie dimineata mi am facut un test de sarcina (sure chek )
si a iesit o liniuta si o a doua care era mai mult o pata decat o liniuta pe 12 dec pe la doua a inceput sa ma doara capul dar sanatos de tot nu asa in gluma la juma de ora observ la toaleta o scurgere maromie (fara semne de sange ) am intrat imediat pe DC si m am mai linistit cand am vazut ca multe mamici au asa ceva m am lungit cat am putut pe scaun si am stat linistita pana spre seara si ceva urme de rusi dar foarte stranii (era defapt o culoare rozalie in care se vedeau punctulete sau firisoare mici mici de sange ) am ajuns acasa cu chiu cu vai pt ca ma luat o greata de nu vedeam pe unde merg
si am stat cumintica in pat pana dimineta
a doua zi dimineata mam trezit intr o balta de sange
greata si durerea de cap au aparut si ele imediat si asa am tinuto toata ziua acum imi era pofta acum imi era sila
dar pana spre seara sau linistit toate si rusi si durerea de cap
si azi a treia zi si greata
si dupa toate astea ma gandesc ca poate e cm peste sarcina pt ca eu deobicei nu am simtome inainte de rusi doar cateodata imi amorteste mijlocul dar atat si deobicei ma tine 7 zile
a si am uitat de sani durerosi (eu nici nu stiam ce e aia) au inceput sa ma doara cu 5 zile inainte de data rusilor (23 noiembrie) si inca ma dor si acum
as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa
si daca poate sa fie o sarcina ????
o seara buna
rocsanik

cinta spune:
eu am avut ciclu peste sarcina. mai putin cantitativ, ce e drept, insa exact cand trebuia sa imi vina.
la doctor mi s-a explicat ulterior ca sangerarea asta se poate produce la momentul in care ovulul fecundat se prinde de peretele uterului.
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

RacasanG spune:
Draga Narcia eu la prima sarcina am patit astfel:
Mi-a venit, a durat cam 2 zile si juma dupa care s-a oprit fara o picatura in plus.Pentru mine nu era deloc ciclu si eram convinsa ca eram insarcinata. Am facut teste peste teste, dar dupa 30 de zile am afacut un test (nu mai stiu care) si surpriza 2 liniute roz (abia atunci am fost la doctor).
I-am spus doctorei, cele mai de sus, dar a numarat saptamanile de sarcina, incepand cu ciclul acesta asa ca eu eram cu socoteala inaintea doctorei cu vreo 3 saptamani.
Mai exact eu am preconizat data nasterii incepand cu 24.01.2006 iar doctora 06.02.2006.
Fata a fost de acord ca mine si s-a nascut pe 25.01.2006
Si sa stii ca simptomele care vestesc sarcina nu sunt valabile pentru toate femeiele.
Succes

Balbina spune:
Hehe, ia uitati-va ce titulatura are Narcisa!
Felicitari, draga mea! O sarcina usoara si un bebe sanatos, impreuna cu fratele si surioara mai mare!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze