Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Buna, fetelor!!!!

Al meu copil e foarte cuminte...sa fie de la vremea asta??? De doua zile doarme la ore fixe dupa -masa, cate doua ore, iar la ora 8 seara este in lumea lui Mos Ene. Asa mai zic si eu. Nu prea avem ce sa facem aici la bloc pe vremea asta...voi ii scoateti afara??
De invelit noaptea o invelesc cu paturica, dar o imbrac mai consistent ca in caz de dezvelire sa nu faca turtuti la nas. Az-noapte mi se parut destul de frig spre dimineata. Ocazional o mai luam si la noi in pat, asa de dor si de drag...si mi se pare ca doarme mai bine cu noi.

Am uitat sa va anunt...eu incep jobul de la 1 octombrie si unde mai pui ca am intrat si la master. Acum sa vedem cum le-oi duce pe toate...mama sa traiasca. Am emotii cu mersul la job, mi-e greu sa ma despart de pui. Mi-am facut mii si mii de ganduri si ganduletze. Stiu ca multe dintre voi mergeti la munca, asa ca se poate...asta e, ce sa facem.

Va pup pe toate, in special pe MIRELA ca are multa nevoie.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA se pare ca DC asta a luat-o razna
Ia sa vad unde imi apare mie mesajul acum!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neat fetelor,neata ca io acum m-am trezit,bb e la buna lui,ma duc acusi sa-l scot cu bicicleta la plimbare ca vad ca e soare frumos afara.
Si david creca ca e un pic racit,ii curg mucii ,am fost ieri la dr,dar bine ca nu i-a dat antibiotic,numai panadol si picaturi de pus in nasut,sper sa-i treaca pana joi cand mergem la vaccinul antiruj ca luna trecuta l-am ratat.
fetele din iasi ati vazut ca in pere.05-08.10.2006-e la sala polivalenta kids'expo ,sa mergem si noi cu bbei la concurs ,poate ne intalnim pe acolo

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vad ca la mine apare unde trebuie
Eu nu mai pot de somn,Dia s-a cam trezit azinoapte,plus ca la 7 ne-a dat desteptarea,la 8 s-a trezit de tot si dupa ce nu n-a lasat sa dormim,la 10 s-a culcat ea .. acum doarme
Eu inot in hartzoage:dupa ce ca am kg la SRL lui fratelo(si-s in urma rau ) mai trebuie sa ii fac si "situatii" la boul ala de inspector care trebuie sa apara saptamana viitoare pentru verificat AF-ul Cine stie cate zile o sa imi stea pe cap
Maine incep iar operatiunea dentist,ca s-a intors aia din concediu si colac peste pupaza am primit telefon sa merg si la un interviu tot maine.Acu incepe distractia, ca iar o sa sune astia in draci.Plus ca pleaca colegutza si raman eu cu o multzime pe cap la birou
In casa zboara iar toate ,noroc ca mi-a gatit mami vineri ceva.De curatzenie sper ca se ocupa luni Ghitza mai in detaliu
Eu sunt calare pe PC si pana termin situatiile alea mai bag un ochi si pe DC .Dupa aia trec la conta de conta pe hardul celalalt si ciuciu net acolo (troianul nu ma lasa )
Vad ca e slabutza miscarea,numai eu lucrez ,toata lumea e la distractie

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Mirela imi pare rau sa citesc prin ce ati trecut, eu decat sa fac o calatorie asa lunga cu masina, mai bine ma lipsesc O singura data am fost in Ro cu masina si de atunci nu mi-a mai trebuit Chiar o admir pe Bee, atata drum cu masina eu nu as fi rezistat Sanatate lui Dani si apropos: imi pare rau ca nu ti-ai facut timp sa ajungi la medic in Ro !!! Fiecare le stie pe ale lui, nici eu nu stiam cum sa ma impart cu vizitele, tu trebuia sa te duci la dr. sa vezi ce si cum
Fetelor si eu l-am obisnuit pe Angelo sa doarma cu mine, este foarte greu in WE pt. ca daca se scoala noaptea Giorgos trebuie sa doarma pe jos In cursul sapt. sant singura ca lucreaza de noapte husband-ul. Eu il culc intr-un body cu maneca lunga si atat, fara sosete sau pantalon si mai am si geamul deschis.Il invelesc cu paturica dar de multe ori se dezveleste.
Revin, ma duc sa pipez la o cafea, Angelo este in premergator.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare fetelor,
se pare ca fiu-meu e din ce inc e mai indragostit de pianul lui! prin urmare risc sa ajung la casa de nebuni:)

am citit ce i s-a intamplat mirei... urat! pacat de stres si de nervi ca v-ati stricat vacanta pe ultim suta de m.

am citit ca vreti sa dati copiii la cresa la un an. repet ce am mai spus deja, la un an de varsta critica la care bebeii plang de ti se rupe sufletul cand ii lasi la cresa, la tanti sau pe unde o fi fara mama lor. daca e sa-i dati, incercati inainte de 8 luni - pt cine se mai afla in etapa asta, sau dupa un an jumate, inainte sa ajunga bebe in faza de dependenta de mamica. e doar un sfat. mie mi-a ajutat. bruno nu plange deloc cand il las la tanti si incepe sa-mi zambeasca la intoarcere acasa (pana acu nici nu-l interesa ca merg dupa el)

cu somnul si pleduturi, bruno doarme in sac de cand e mic. epoca in care era foarte cald aici a trait-o in scutec si invariabil cu urlete noaptea pt ca isi baga picioarele printre gratiile de la patut.

am citit ca dati peritol copiilor. e chiar asa de bun? aici pt pofta de mancare ne spun sa le dam mai putin si mai des, si pt orice medicament tre sa merg lamedic. am luat si noi mucisori de la copiii de la tanti, l-am spalat in nasuc, am pus picaturi cu nesivine si cum nu se duceau, tanti doctor ne-a dat picaturi cu antibiotic pt mucisori verzi...dar dupa muuuuuutla cumpatare:)

si ca veni vorba de crescut, sper ca bruno sa continue tot asa. cu cat ma doare sufletul ca e pe lapte praf e deja dovedit - se ved ela cantar - ca laptele meu nu mai era suficient. trist:( ca vroiamsa-l alaptez pana la un an juma, da n-a fost asa. dar nu mai regurgiteaza, slava domnului! ca doamne mult m-am necajit pt hainutele murdare...

nu mai tin minte cine a zis de mamici de bebe din... urmare a capitolului bebe de... chiar mi-ar place sa ni se intample in acelasi timp:) sper din tot sufletul sa fiu printre cele care va anunta in curand ca sunt gravida:)

va pumpizez acu si va doresc o duminica linistita:)

va

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miri am vazut filmuletele voastre Mi-ai facut o pofta de inoooot.....tu ai facut gimnastica sau inot?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mirela, ce vacanta cu peripetii ati mai avut si voi!!!! Lasa ca poate da DD si mai iese soarele si pe strada voastra! de mii de ori.
Cu inceperea serviciului eu cred ca totusi zic pas..cel putin pt moment. M-au sunat de vreo 3 ori pt un job la care visez de o gramada de timp, platit dublu fata de cel unde sunt acum (nu CIC-ul) dar nu stiu ce sa fac cu Razvanelul. Nu am incredere sa-l las cu nimemi, m-am tot interesat de cresa dar am auzit doar lucrui de cosmar, mama e departe........Macar pana l aun an jumate, vorba lui mri_mik sa stau cu el!
Giova, tot e bine ca nu urla Marcolino dupa jucarie, e rau cand devin dependenti de ceva si pierzi acel ceva .........clipe de cosmar, eu am vazut cazuri!
Silvi, m-am gandit aseara la voi, daca incerci sa ii dai lui Alain sa pape cu biberon din ala cu lingurita? Poate ulterior accepta mai usor lingurita.......zic si eu! Sa ne spui cum a papat azi!(Am primit PM-urile, multumesc!)
Moni, spor la treaba, si multa bafta la interviul pt job!
Eu l-am culcat aseara in ...saculet de dormit! Practic nu e saculet, e o paturica din aia cu fermoar si capse, care desfacuta e patura si dupa inchiderea fermoarului si capselor se transforma in sac de dormit. Dar il enerveaza, ca nu prea poate sa se intoarca pe burta. Oricum, asta noapte a plans si gemut toata nioaptea, iar de dimineata a inceput sa tuseasca....se pare ca totusi e bronsita, asa cum zicea Dr Rai.
Pup restul fetelor si bebeii......pe mai tarziu!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetili am pus niste poze facute ieri,cine vrea sa mai vada piticul dav mic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare!

Acum ne-am adunat si noi de pe drumuri, plecati de la 12. Al meu iar s-a foit si s-a marait toata noaptea. Cred ca dintocu nr. 2 e mai naravas ca dintocu nr. 1. Si azi, spre deosebire de ieri, s-a marait si ziua, nu a vrut sa doarma, nici nu prea a mancat... Acum ca s-a vazut la el in patut a cazut frant,slava Domnului. Asa mai bag si eu un ochi pe aici, desi ma striga niste vase de prin chiuveta.

Miri, mare pianist Bruno. Si face si vocalize.
Anasebe, Tiberica e mortal cum topaie in premergator. Si ce-mi place cum sopteste ba-ba (baba zice, nu, ca eu-s cam surda?), ma topesc.
Am vazut si poze cu blondinul David, care este foarte, foarte serios si concentrat in mi toate pozele.
Si am vazut si filmuletele cu Diana, of course. Mi se pare mie sau pana la urma a rasturnat scaunul? Sau doar si-a tras husa-n cap? Ca filmuletul se termina fix cand trage de husa.

Mirela, brrrr, n-am cuvinte. O vacanta "de vis". Sanatate lui Dani si voua. Cred ca ieseati mult mai ieftin si cu nervii la locul lor, nu vraiste, daca veneati cu avionul.

Giova, si nu te-ai vazut cu nici o potentiala bona, le-ai triat doar la telefon? Eu cand ma gandesc ca la un moment dat va trebui sa-l las cu o bona, simt ca ma sufoc. Cred ca-s si putin cam paranoica, ce-i drept. N-o sa am totusi incotro.

Acum va pup si va las. Plec iar (mi-a luat o ora si sa scriu mesajul asta).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput