Desprecopii... altfel (grup de suport pt parinti)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Buna dimineata, incerc sa scriu acum cateva cuvinte, fiindca nu am siguranta ca mai gasesc minute libere pe parcursul zilei. Ana Stroe, multumesc pentru informatie, n-am auzit de numele acelei persoane, dar voi incerca s-o gasesc cumva.
Cristina_t, revin cu cateva informatii despre infiintarea unei asociatii, daca vrei mai multe informatii, scrie-mi pe mail, te rog.
Aveti nevoie de urmatoarele acte:
• Act constitutiv redactat conform legislatiei specifice
• Statut redactat conform legislatiei specifice
• Dovada de disponibilitate a denumirii obtinuta de la Ministerul Justitiei
• Dovada patrimoniu
• Dovada spatiu
Cu aceste documente va prezentati la Judecatorie.

Ultima etapa este Încheierea judecatoreasca; de înfiintare si obtinera CIF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce tot sunt semnele astea #259, #355....e o greseala sau sunt legi????Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Milena ai incercat sa iei legatura cu Asiciatia din Bucuresti si nu ai avut succes ? Vreau sa zic inainte sa faceti una separat pentru Ardeal. Intreb din curiozitate, nu din alt motiv.

Ana si eu am probleme cu crizele de nervi ale lui Tiberiu, chiar as putea spune ca astea ma deranjeaza cel mai tare in clipa de fata, mai ales ca nu stiu cum sa-l dezvat de ele. Pentru orice fleac il apuca nervii ....

Va doresc o zi buna si pupicei la piticuti

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Paula, ar fi trebuit sa fie fonturi romanesti... textul era scris initial cu alte caractere, iar eu doar l-am copiat aici fara sa ma gandesc la incompatibilitati. Si daca tot veni vorba de legislatie, acestea sunt cele doua texte care ar trebui studiate:
Ordonanta nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii si Legea 246/2005 pentru completarea si modificarea Ord. 26/2000.

Axia, nu am luat legatura cu nici o fundatie, asociatie, chiar daca pare mai greu sa iei totul de la zero... avantajul e ca iti propui scopul si obiectivele in functie de ce vrei sa faci exact, nu sa subscrii altora pe care nu le-ai gandit tu... nu exclud insa o eventuala colaborare cu alte asociatii/ fundatii cu scopuri convergente cu ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sunt 3 luni de la operatie....

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Ce tot sunt semnele astea #259, #355....e o greseala sau sunt legi????
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)259 este litera a cu caciula si 355 e litera t cu virgula.. adica sunt caractere romanesti !! ce nu le-avem pe tastatura

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

merci Milena pentru info asociatie. Si spor la treaba, sper sa va atingeti obiectivele... Poate veti colabora cu ceva organizatii similare din afara, ei au multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Voi avea o nepotica:sora mea e in travaliu.Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa.


pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Ana

isi va face prieteni cu timpul. E bine ca se intelege cu ceilalti copii.

cat despre scoala si note si eu l-am tot impins pe Alex de la spate pana cand anul trecut o profesoara mi-a spus sa o iau mai usor. Nu notele sunt importante ci faptul ca progreseaza. A avut dreptate- Alex s-a simtit mai relaxat si s-au rarit crizele pe baza de teme. Si bineinteles ca au crescut si notele....

La teme, cand era prea greu si el se enerva, singura solutie e sa-l las sa se relaxeze un timp, sa se potoleasca si o luam de la inceput. Nu stiu de unde am avut atat rabdare...
E vorba de un nivel de toleranta al frustrarilor mai scazut. E bine sa le oferim o supapa pentru detensionare.(un loc de dat cu capul?)


Milena
-succes cu asociatia
Crisa-felicitari. pentru ambele evenimente.

si ca sa ma laud si eu un pic.Am primit de curand rezultatele la testele standard anuale- prin care se masoara competenta copiilor la materiile de baza- limba si matematica. au 4 nivele-sub nivelul de baza, cunostinte de baza, competent si avansat. Rezultatul lui Alex la matematica-"avansat". sigur la limba engleza are doar "cunostinte de baza"- i-au lipsit insa doar cateva puncte pentru a fi "competent".

si dincolo de faza cu "puiul ciorii care e cel mai frumos". Despre Alex o invatatoare cu studii de psihopedagogie ne-a spus, la 7 ani si jumatate, ca nu va face fata intr-o scoala normala.asta era in Romania inainte de a incepe scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiacrisp spune:

buna la toata lumea,

nu am mai intrat demult pe pagina asta web si acum dupa citeva saptamini cind am intat iar aici am fost placut surprinsa sa vad un subiect ptr parinti cu copii "speciali" ...eu sint mama unui baietel de 3 ani care este "special "...lipsa oxigenului la nastere i-a afectat sistemul locomotor ca urmare a fost diagnosticat cu "cerebral palsy"...(scuze dar nu stiu cum se spune in romaneste).

acum ptr un an de zile de la diagnostic am fot in soc si nu am putut accepta ca baietelul meu perfect ar avea probleme..apoi am inceput sa caut vinovati si am inceput sa ma invinovatesc eu inasami ...apoi cu timpul am inceput sa accept faptul ca micutul meu este cum este si ca eu trebuie sa fiu puternica si sa lupt ptr el si sa-l ajut si sa-l uibesc mai mult ....am fost ptr mult timp suparata si cu moralul la pamint din cauza situatiei lui si lumea in jurul meu i-mi sunea ' ca Dumnezeu mi-a dat un copil "special" ptr ca eu ca mama sint speciala si ca sint puternica ptr a face fata ...

claudia crisp

(Brasov-Michigan)

Mergi la inceput