Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 24
nicole2005 spune:
Tot pentru mamicile care alapteaza am si eu o intrebare( sper sa nu va suparati ca sarim cu intrebari ) acum cand dati papica la bebici v-ati schimbat alimentatia. ca se spune ca nu ai voie multe sa mananci acum ca il afecteaza si pe puiut. dar cafea beti? sau nu este voie?
nicol
maine 41
Antonio
nicole2005 spune:
Sofimic, oare ne-ai luat-o inainte cumva? sa incepem galeria pentru tine ?
nicol
maine 41
Antonio
Monique_new spune:
Noua in maternitate ne-a spus sa nu mincam citrice ca fac aciditate iar in rest in cantitati mici poti minca orice.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
sofimic spune:
Nicole si eu tot aici, acum citeam ce ati scris. Deseara la 8
merg la dr si sper eu ca maine-poimaine incercam o inducere....Sa vad ce zice
dr. Aseara am avut contractii dureroase si speram sa se intample ceva dar
dupa 2 ore au trecut si am dormit tun apoi...![]()
Referitor la detergent eu am cumparat Dermalin si am spalat toate hainutele.
Dar am inteles(nu stiu de unde..) ca nu se va mai vinde Dermalin la farmacie
asa ca am luat o punga mare de Persil sensitive si dupa ce termin cutia asta
de Dermalin o sa spal si ale eisi ale nostre cu asta... Sper sa fie ok
40 si 1 zi +
Sofia Ana
GETY spune:
Eu, de doua zile sunt cam intoarsa pe dos. Merg greu, obosesc repede, nu pot sa ma aplec, parca-s un pinguin supraponderal.
Am fost miercuri la spital, sora-mea fusese tura de noapte si ma astepta. Cat am asteptat-o pe dr., pe cine intalneam de la cl. ii, intrebam de rezerve, pentru MamiLili. Am primit numai relatii, ce stiam deja, ca au TV, aer conditionat (acum nu mai e cazul) radiator si noutate, si grup sanitar propriu. Si m-a intrebat asistenta cand naste MamiLili. I-am spus ca mai ai de asteptat.
A venit dr., m-a consultat, bebitza mai are de stat, placenta a ajuns la gr. II de la I, nu mai este fundica este antero laterala (sa caut pe google sa vad ce inseamna), si ne-am hotarat la cezariana.
De-acum voiam sa vad la ce et. este Mexxa, sa merg la ea sa vad ce face, dar a dat sora-mea de mine si m-a luat de o aripa sa merg acasa sa mananc si sa ma odihnesc.
Asa ca, n-am reusit sa fac tot ce mi-am propus, nu mai zic nimic ca fac, ca nu reusesc sa ma tin de cuvant!
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
matahut spune:
Itzy, nu stiu daca merita sa mergi pana la babyExpo daca nu ai ceva mai consistent de cumparat. Noi am mers dupa carut si salteluta de infasat, pe care le-am gasit intr-adevar la unpret mult mai bun decat in oras, ori pe net. La hainute...nu m-am uitat prea bine, erau o gramada, dar nu venisem pentru asta. in plus, era aglomeratie mare, desi am fost exact la deschidere si nu te simti prea bine tot impingandu-te unii si altii.
Floricika, felicitari pt bebe si forta pentru tine! M-a inforat povestea ta, mai ales ca si eu urmeaza sa nasc normal iar micuta mea se pare ca e pe zi ce trece mai maricica.... De forceps sigur nu scap! Sper sa am norocul sa il puna insa dr meu, care e un maestru in manuirea acestui instrument, altfel...
Marina
40+
Maruca si Ana (3 ani)
CristinaGoji spune:
Si doctorul meu pleaca in perioada 11-15 octombrie la un congres, si eu fac 40 saptamani in 14 octombrie.
Nu stiu ce sa fac? Daca nu nasc pana pe 7-8 sa-i spun sa-mi faca inducere? o sa am 39 saptamani atunci. Sincer sunt cam speriata de nasterea indusa, dar si sa ma las pe mana altui doctor mi-i frica. Si ma gandesc daca bebele o sa mai vrea sa stea in burtica si eu o sa-l fortez. Sincer nu stiu ce ss fac.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 36+
sofimic spune:
Floricika bun venit acasa cu bebe tau

Osna acum am vazut si eu poze cu bebe tau, e un frumusel![]()
De Pufy nu se stie nimic? nu a ajuns acasa?
Eu mi-am pus de dimineata muzica tare(manele
) si am tot dansat doar doar
se agita fetita si apare. Dar vad ca pe ea nu o deranjeaza, iar eu am obosit
si acum mi-e somn
Unde dai si unde crapa, nu?![]()
De azi am intrat in zodia balantei, nu? Eu am tot citit despre copiii
Fecioara. Acum ma pun sa citesc despre cei in Balanta, prietenele care
le am eu si sant Balante sant diplomate. Cam atat stiu despre zodia asta
Acum ma informez mai multe
40 si 1 zi +
Sofia Ana
pufymic spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Mii de multumiri pentru felicitarile adresante nou!
pe toate!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici(cele care au nascut de duminica incoace)!Sa va traiasca la toate beblusii si sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei!Iar voua mamicilor va doresc refacere usoara si mult laptic(dar nu prea mult....cum am eu
)!
Deci eu dupa cum ati aflat am nascut duminica seara....ca n-a avut goanga chef sa vina pe lume programat, asa ca a venit cand a vrut el
!
De ieri suntem acasa!Sunt atat de fericita ca am ajuns la celalalt gongolin ca muream de dorul lui.....cat am stat in spital am tot plans de dorul lui Alesio...
Nicolas e bine, s-a nascut mai mititel(dar in limitele normale) adica 3200 gr si 50 cm, l-am vazut si i-am pupat un piciorus imediat ce l-au scos din burtica(am cerut sa-mi faca rahianestezie si a fost ffff bine)!
L-am pus la sande marti de la ora 12 si de atunci numai laptic de la mine papa....
Eu sunt ok, putin obosita dupa operatie, ma mai doare inca uterul(cum se contracta-mai ales cand alaptez) si incizia, iar sanii ma omoara la propriu.....Pamela Anderson e pepsi pe langa ce sani am eu acum....
!
Am lapte mult, ffff mult chiar, si il alaptez la cerere....dar tot plini sunt si ma doooooor!Si am si ragade(ca sa fie tacamul complet!
)
Dar sunt bucuroasa ca papa bine si sper ca in scurt timp sa-mi revin si eu la normal....
Fug ca urla bb....revin!
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
floricika spune:
Cucuoancea dar de ce nu iti face cezariana? Eu o recomand din tot sufletul acum! Oricum si Suciu a fost maestru si toata lumea a laudat forcepsul facut de el.
Tasia, nu stiu ce a fost in capul doctorului de m-a lasat sa nasc natural, oricum un lucru e sigur, o sa fac si bebe 2
dar cu alt doctor, cu cezariana si in nici un caz la Polizu!
Acum o sa pun si eu poze, daca ma asa piticul ca a mancat la 9 si da semne de fomica acum, dar va anunt imediat cum le pun!
pe mine ma doare rau taietura, ma tin firele, ma ustura, fetelor care ati avut asa, cu fire care se resorb, cat ma dureaza pana cedeaza firele ca simt ca innebunesc!
Am uitat sa va spun ca am facut si furia laptelui de am plans de durere, deci...le-am cam avut pe toate, ca sotul deja era disperat, intreba daca mai exista vreo complicatie ca sigur urmeaza sa o fac eu
Floricika
40+ cu
David Gabriel
Poze