Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 13
ellaalessia spune:
La multi ani sarbatoritilor de 22 septembrie!
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!
Sa primiti cadouri frumoase, sa papati tot si sa dormiti bine!
kristinutza spune:
multumesc mult, fetelor. 
si eu sper ca e dintisor, mai ales ca adineaori l-am masat pe gingie cu calgel si a stat cuminteee. si parca se simte acolo intarit, ca o creasta de dintisor. poate o fi asta mai buclucas decat ceilalti.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
La multi ani tinerelor Ana Maria si Maia, dar si pentru Sebastian si Mario si nu in ultimul rand pentru Dinu (si un
pentru mamica lui ca e
).
La multi ani si pentru Ina, despre care Anya ma tot intreaba, caci isi aminteste cu drag intalnirea din primavara.
Lori, ma bucur ca sunteti mai bine astazi. Da-i Luannei o
de la noi sa se faca bine repede.
locca spune:
La multi ani Anei cea mai cea! Si Maiei sportiva! 
La multi ani baietel de 11 luni, Dinu!
Ina, sa traiesti multi ani fericiti!
Ma pregatesc sa plec maine si sa ma intalnesc cu una bucata de sef jet-lagged dupa amiaza, asa ca nu prea am timp.
Simo, filosoful il urmeaza indeaproape pe Matei? Imi pare rau de mucii pana la brau, asa se hlizea si Matei in prima zi, dupa aceea a inceput sa fie enervat de situatie. Eu nu i-am dat decat cu apa de mare sterimar in nas, apoi la sfatul dr. i-am dat si nurofen seara. Si i-am pus karvol pe o batista langa pat, desi nu cred ca are vreun efect, mai mult psihologic.
sa treaca.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Ce de felicitari! Multumesc frumos!
La multi ani, scumpilor sarbatoriti azi!!! 
Noi ne distram cu un nou dinte, am stat si in casa din cauza de ploaie deasa iar capul meu e patrat deja. Voi cum va mai jucati cu ei cand e vreme urata? cand ma gandesc ca vine iarna....
Ina, Ilinca e grozava, treaba cu dezbracatul m-a lasat masca!
Simo74 spune:
Ruxi da mai, si-a luat-o si Filososu'...tocmai ce ii ziceam drei cu doua zile inainte ca vezi doamne el n-a racit niciodata
...da si eu o sa-i dau Nurofen seara la culcare...cam cat tine faza asta muciforma?
Dr. Alina please spune-mi si mie daca sunt bune picaturile Oftamezone simplu (alea fara antibiotic). Saru'mana!
country girl spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
[, Ilinca e grozava, treaba cu dezbracatul m-a lasat masca!
Antonia
Pupam pe Dinu si burticica

Eu v-am spus acum muulte luni de zile ca, la cum da semne fata mea, stripteuza o sa se faca
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Multumesc tuturor pentru urari! Adevaru-i ca, intr-un fel, ma simt acum la 36 de ani mai bine in pielea mea decat inainte de 30 de ani. Ma rog, ar mai fi de lucrat la una-alta.
Imi lipsiti tare mult si ma apucase o usoara invidie citindu-va cum faceti planuri de Baby Expo si intalneli. Nu mai amintesc de intalnelile in Herastrau.
Dr. Anya, si mie mi-e dor de Anya mica. Si de Sarah, pe care insa cred ca n-am sa o revad prea curand, din pacate.
Si mi-ar place sa va reintalnesc pe toate cele intalnite in primavara si chiar si alte mamici, de ce nu?
Pentru Ana - coaniversata si mamica ei Mifloricica 
Salutari de la Briusel filosofului mucios si mamicii Simona. Noi tratam mucii cu ser fiziologic sau spray cu apa de mare, "batista bebelusului" si indiferentza.
Si Jadi pe unde umbli? Ia mai arata-ti
pe aici!![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Anya20 spune:
Simo, depinde pentru ce sa fie bune.
Le folosesti pentru ochi (cum sunt ele destinate defapt) sau pentru nas?
Editez: am citit ca e vorba de muci. Daca mucii nu sunt galbeni purulenti ci doar aposi, merge si ophtamesone simplu.
alexuta2005 spune:
Ina, La multi ani!
Scuza-ma ca m-am trezit si eu asa tarziu, acu se termina ziua.
Sa ai parte de multi ani "echilibrati" ![]()
Casiana si Alexia