Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Alexuta
, parca vorbesti de Steff al meu. Si lui ii plac melodiile ritmate de pe atomic. Inca cum...asa ceva...sta neclintit si se uita!
Mai mult asa si adoarme la amiaza. Ce generatie o fi si asta???
La desene inca nu
Nici steff pana acum n-a fost racit si nici n-a facut rosu in gat. si eu vreau sa-i dau ceva pentru imunizare. La farmacie mi-a zis ca primavara si tomana se da la copii. Eu m-am gandit sa-i dau Immuno baby de la Erba Vita. Intai ma consult cu pediatra. Costa 260 mii lei.
-------------------------------------------------------------------

Si eu acasa vorbesc cu Steff limba ceha si tat'su maghiara. Deci ....poliglot va fi ce mai. Daca sti o limba slava le pricepi si pe celelalte.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani fericiti! sarbatoritilor zilei

'neatza la mamici si pitici

intru doar cat sa va spun ca astazi am mai adaugat un an de experienta pe langa cei 18 (varsta de pana acum) + precedentii 17 de experienta am ajuns deci la un echilibru 18 + 18

si sa va mai spun ca desi nu ma recunosc mama-elicopter totusi votez pentru ca dupa ce trece perioada festiva sa redenumim piticodromul "heliodrom"

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Salutare.
In primul rand LA MULTI ANI! sarbatoritior de azi copiluti si mamici.
Fetelor e un singur stand si cu ghete de noi, nu la toate modelele au si marimi mari(peste 36), eu oricum imi mai iau incaltari si de la copii ca port 35(nu traiesc pe picior mare de....Ghetele mele au fost 850.000 asa ca va puteti luat multe perechi...
Pun imediat si poza cu lego de care nu mai sunt asa de incantata ptr ca nu are multe piese si nu prea poti sa le asezi sub multe forme,dar e bine ca sunt piese moi si le roade gaza cu succes, mai ales ca efiecare culoare este parfumata altfel.
Nu stiu daca mai ajung si azi la BEca sunt cu bugetul in balarii deoarece sapt. trecuta am luat hainute la mainutica de 4 mil.si mai trebuie sa am bani si de tort, turta...e.t.c ptr ziua ei,asa ca iar ma simt vinovata ca mi-am luat ghete, da ce sa fac daca erau stilul meu si asa ieftine, sa ma cineva .
Revin cu poze.
Multi pusilici

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Am pus poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/agri_23/album?.dir=9fc9scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/agri_23/my_photos
Acest lego e 500.000 si unul cu mai multe pise 1 mil.
Hai va pup.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata

LA MULTI ANI Ana Maria si Maia Sa cresteti mari, cuminti, frumoase, sanatoase, norocoase....

La multi ani INA

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

In primul rand LA MULTI ANI celei mai tinere dintre cele tinere D-na Country Girl Sa fii fericita si iubita si tot ce iti doresti tu!...si sa dispara ca prin minune orice urma de depresie de orice fel . Te imbratisez cu drag!

Si acum La multi ani zanelor Ana Maria si Maia care sarbatoresc un anisor...toata fericirea si bucuria din lume alaturi de super mamicile lor! si sa nu-i uitam si pe 11-lunisti Dinu si Sebastian Iulian

Hilde cand ma inveti si pe mine ceha? dai meditatii on-line? . Eu stiu sarba, croata, un pic de rusa dar ceha mi se pare de departe cea mai misto dintre limbile slave

Ancadm aia da jucarie. Super! Din pacate la noi nu prea gasesti jucarii Fisher-price si ma oftic rau

Io sunt tare amarata...filosoful meu are mucii pana in brau si azi noapte sarcutzul s-a trezit de vreo 10 ori ca i se infunda nasucul si se speria.

Cu ce sa-l tratez in afara de Sterimar si Karvol?...febra nu are, starea generala e foarte buna (se hlizeste de mama focului ca ii curg oaresce chestii in gura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata la pranz!

Zanita mea e bine azi in sensul ca nu mai are febra deloc de aseara.I am pus un supozitor cu novocalmin dupa baie cu apa calaie si pana a adormit s a dus de tot febra.Sper sa si revina si cu mancatul, dimineata a supt lapticul insa la 10 n a vrut sub nici o forma fructele. Cred ca e si cam obosita desi aseara avea niste oki pleostiti tot radea de mama focului cu tac su si se juca cu mingea.De cand a descoperit ca daca impinge mingea se rostogoleste e in delir.Toata ziua numai asta ar face.
Pupam si noi sarbatoritii, sa creasca mari si sanatosi!!!

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ina, deci ti-ai majorat majoratul, nu? la multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si iubita. viata n-o fi ea perfecta intotdeauna, dar are atatea bucatele frumoase incat e pacat sa nu te bucuri de ele. restul... cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele. si daca tot sunt la categoria "un proverb pe zi", o spun si pe-aia cu "apa trece, pietrele raman", adicatelea ce e apa... lasa sa curga pe langa tine. iar ce e important... ma rog, ceva de genul asta .

un lego asemanator cu al evei de agri are si radu (de la nasha lui), dar are mai multe piese si o masinuta pe care o poti trage de sfoara si pe care pui piesele de lego. insa nu stie deloc sa se joace cu ele. alte jucarii: o galetica in care sa puna diverse forme prin orificiile speciale, "pahare" de la mai mic la mai mare care sa se bage unul intr-altul sau care sa faca turn, cercuri sa puna pe bat... dar e greeeu.

in afara de cercurile pe care le scoate de pe bat si are tentative sa le puna inapoi si de formele pe care le rastoarna din galetica... nu se prinde nimic.

de fapt radu e prea ocupat sa se dea cu capul de diverse prin casa ca nu merge ca lumea, dar crede ca poate.

plus ca e super marait de ieri. ca sa nu mai spun ca s-a trezit si peste noapte plangand! adica plangea in somn practic. i-am dat un pic de apa si adormit la loc.
clar e ca il deranjeaza ceva. tot banuiesc ca un dintisor, dar pana acum n-a suferit prea tare din cauza de dinti. poate o fi asta mai naravash? sau iar are gatul in pioneze? ramane de vazut.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza sper sa fie un dinte naravas!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza in mod sigur este un dintisor buclucas Nici io n-am stiut cand i-au dat lui Luca primii 4 dinti...dar la astia din urma a cam plans

Godzila bine ai revenit! Asteptam vesti despre Iulia!

Mergi la inceput