Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 19
cristalina spune:
alice...zi-i bre la toata lumea ce e cu medicamentele!
(io sunt de la "vreau sa stiu"...
)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Daria, apropo de chestia cu cantatul "lamultiani"
Finutul nostru cand a implinit 2 ani a fost asa de marcat de eveniment ca in fiecare duminica infigeau lumanarea in ce aveau prin frigider si in cadru festiv cantau in familie )el muma'sa si tata'su) "multi ani traiasca/luca sa traiasca"
Cu aceasta atmosfera fericita de familie au o gramada de poze...
El cu maica'sa tinand impreuna o amandina cu lumanare aprinsa si cantand langa veceu! (ca acolo o prinsese pe ma'sa)
El langa cada, taica'su gol pusca in cada
(isi facea omu' duminica seara baie!) ...Incerca omu' sa-i faca semne nevestii sa nu mai pozeze atata...Si alte variatiuni pe aceeasi tema...
Asa ca aveti grija....hehehehe
mitzura spune:
Alice, mersi mult de informatii, mai ales ca stiu ca esti foarte ocupata 
Cristalina, uite pun eu linkul pentru pikovit
http://www.e-baby.ro/product_info.php?products_id=265
Si la noi a fost copilu foarte impresionat de la multi ani-ul de ziua lui, cred ca am cantat de vreo douazeci de ori la rand....bine ca am scapat numai cu atat.
cristalina spune:
Marina...asa a si fost...:)
Pana cand se dau astia in barci cu francofonia?! Nu de alta, da' sa ma duc sa miros si io strazile spalate cu detergent...hihihi
cristalina spune:
Marina, nu e drept!...:)
Mitzule, multam! Cred ca am sa iau si eu sa-i dau niste vitamine (dar ma ami gandesc). Ca a slabit vreo doua kile dupa tura asta de raceala...Si-mi placeau pulpitele alea grase!...:)
alice2004 spune:
Asta cu mesajele e din categoria "Saptamina francofoniei" cind toate merg alandala in capitala, hehehe, Marina !
Si daaa, se spala cu detergent, acu sa nu ma intrebi cu de care, ca nu poci pentru ca sa zic !!!
Monica, povestea mirobolanta cu francezii tine trei zile (ca minunile, hihii !!) !! Asa ca grabeste-te !! Cica dau si florile cu parfum " o di toalet", sa fie in ton cu bordurile !![]()
![]()
Mitzu, cu placere ! Nu am scris linku pentru medicamente aici, ca nu stiam ca am voie ... apropo de reclame si alea-alea !!
Misto faza cu pozele finutzului, Monica !!! Taaare mi-a placut !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
szivarvany spune:
Hahaha, taaare de tot Cristal 
Noi avem una mica: intram si noi intr-o biserica, in sfarsit, nu furam de la botez, vede mandra lumanarile si da-i si canta "laaa mutzi aaani, giuiia", era liniste, in timpul slujbei lumea se ruga ... asa ca am lasat explicatiunile si am iesit.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Alice, ma duc cat de curand sa amusinez rondurile de flori de pe bulivarde ...:)...Nu trebe sa pierz asa ocazie!
Daria, beton faza cu biserica!![]()
Maria canta si ea cu preotul, sa nu-l lase singur...:)
Dar cand vede lumanari nu canta, o da intr-una cu "fufa! fufa!" (sufla)
La manastire la curtea de arges punea lumea acolo lumanari si Maria mea sufla de zor in ele, era in extaz..Am plecat de acolo in niste chiraieli...mama mama
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Noi avem una mica: intram si noi intr-o biserica, in sfarsit, nu furam de la botez, vede mandra lumanarile si da-i si canta "laaa mutzi aaani, giuiia", era liniste, in timpul slujbei lumea se ruga ... asa ca am lasat explicatiunile si am iesit.
Moaaaama, suuuuper !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
ina32 spune:
La multi ani, Anca, sa fii sanatoasa si sa primesti cadouri multe si frumoase!!
Mitzura-acelasi lucru l-am observat si eu, cand sunt doar eu si Radu, ne intelegem muuult mai bine, e mai putin mofturos si fitzos.
In continuare plange de rupe dimineata, cand plecam la munca. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el
Cu dormitul...situatie stationara, adica in dormitoru conjugal
Iar adormitul dureaza intre 15-60 minute (mai frecvent ultima varianta).
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze