Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 18
roller025 spune:
Bonjour!
Olivia, esti cea mai tare! Super petrecerea! Daca vrei sa te minunezi de ce a rasarit in camp, poti sa te plimbi acolo. Sunt deja 2 gradi particulare in zona. Si cred ca vor mai apare, pentru ca fata cartierului se schimba cu fiecare zi. Si nu neaparat in bine...
Anca, sanatate Biei! Si tie La multi ani fericiti! 
Dana, multa sanatate soacrei tale!
Io n-am avut ce face si i-am spus soacrei de pikovit. Si a luat si ii da. Acu Vicu vrea sa manance non-stop. Sper sa isi revina cu mancarea.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
Marina spune:
Anca , La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mey pun si detergent cand spala trotuarele la Bucuresti? ![]()
Marina spune:
ceva naspa cu timingul asta...am scris dupa cristalina si faza cu la multi ani dar vad ca imi apar mesajele inserate cu mult inainte
Marina spune:
test...cred ca sunt discriminata![]()
quote:
Originally posted by cristalina
Daria, apropo de chestia cu cantatul "lamultiani"
Finutul nostru cand a implinit 2 ani a fost asa de marcat de eveniment ca in fiecare duminica infigeau lumanarea in ce aveau prin frigider si in cadru festiv cantau in familie )el muma'sa si tata'su) "multi ani traiasca/luca sa traiasca"
Cu aceasta atmosfera fericita de familie au o gramada de poze...
El cu maica'sa tinand impreuna o amandina cu lumanare aprinsa si cantand langa veceu! (ca acolo o prinsese pe ma'sa)
El langa cada, taica'su gol pusca in cada(isi facea omu' duminica seara baie!) ...Incerca omu' sa-i faca semne nevestii sa nu mai pozeze atata...Si alte variatiuni pe aceeasi tema...
Asa ca aveti grija....hehehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Neata si de la noi!
Anca, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de ai tai!
Bai io nu ma mai suport...de abia astept sa ma vad fara burta si cu copilu sanatos in brate! Asa niste dificultati am si la mers simplu, ce sa mai spun cum e cand trebuie sa-i pun pampersul sau sa imbrac copilu care nu sta. Orice efort mic ma oboseste. Azi de exemplu a vut din nou de dimineata crize in program, sa nu cumva sa se apropie altcineva de el, in afara de ma-sa, ca sa il imbrace sau sa ii dea de mancare...I-am scos mucii cu aspiratorul, alte crize. Si tot asa...
Am observat ca atunci cand sunt numai eu cu el, ne intelegem bine, nu face scandal, nu se rasfata, colaboram si negociem si e super, cand apare si altcineva in peisaj, tati sau buni sau amandoi, e de rau...
Fetelor, explicati-mi si mie doua chestii:
cristalina, ce substanta activa are paxeladine? ce actiune are asupra mucilor?
Dana, sau cine a mai folosit, ce e pikovitul?
ma duc si eu la munci, ca numai acum ma apuc.
editez, ca am gasit pe net despre paxeladine, e pentru tuse seaca si iritativa. Maria asa tusea?
Despre pikovit nu gasesc, mai caut...
alice2004 spune:
Mitzule, 
!!!!
Ti-am trimis pe PM ce am gasit eu referitor la intrebarile tale, sper satz foloseasca !! Pupi multi pentru tine, burtica si Tudor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
szivarvany spune:
Salutare gasca ! Pe scurt salut si eu trupa , sa urez sananatate tuturor bolnaviorilor si 

ANCA
Btw , in fiecare duminica imptrovizez cate un "tort", care e budinca, iaurt cu fructe, prajiturele, le infig papusa si cantam "lamultiani" mandrei 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
biluta28 spune:
Scriu si eu in viteza. Edi tuseste de vreo 3-4 zile, fost la dr. si zice nimic gat, nimic plamani dar dat antibiotic augmentin
sirop rinantynol, ketof, eu nu-i dau insa nimic ; ii dau paseladine pt. tuse seaca si aseara a dormit lnistit si nu a mai tusit si ii dau vit. C pastile si Cavit (una pe zi) sper sa fie ok.
Mai nou Edi a inceput sa repete (pocit) dupa noi anumite cuvinte si e tot "un hai" sa-l auzi caci dupa ce repeta ia un aer smecheresc si rade a satisfactie.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
cristalina spune:
pikovitul sunt multivitamine (nu am folosit dar asa imi amintesc)
Paxeladine are ca substanta activa oxeladine citrat
cristalina spune:
Maria are o tuse haraita din fundu' plamanului..de-ti vine sa tusesti in locul ei ca sa se curete...