In fata cui raspunde as.de proprietari?

In fata cui raspunde as.de proprietari? | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

Asta toamna s-a ales un presedinte al asociatiei de proprietari,care de cind a fost ales se tine numai de procese(fara aprobarea locatarilor,dar pe banii lor) impotriva fostului presedinte,procese pierdute dealtfel.
Nu a facut nimic de cind este ales,desi ne ploua in casa si cad peretii pe noi.Mai mult,sumele la intretinere au crescut nejustificat cu foarte mult,iar dinsul face numai scandaluri in bloc.
Am consultat un jurist care a constatat numai ilegalitati facute de dinsul si s-a convocat in regim de urgenta adunare generala pt a fi schimbat.A venit cu o gorila dupa el care facut tot timpul scandal si adunarea nu s-a putut tine.
In consecinta,toti membrii comitetului si-au dat demisia.
Acum,a facut o scrisoare deschisa catre locatari,unde le jigneste pe doua locatare care cica ar fi creat un grupa de diversiune si si-au dat demisia din comitet ilegal si nejustificat (oare nu e dreptul oricui de a-si da demisia?)pt a-l sabota pe el.
Insira tot felul de acuzatii intinse pe 4 pagini si umbla din usa in usa si le imparte la locatari

Intrebarea este pusa chiar din titlul subiectului:

In fata carui for tutelar raspunde asociatia de proprietari? Cui ne putem adresa pt.a reclama nemerniciile facute de acest individ si pt.a putea scapa de el?
pt.comercianti exista garda financiara,pt.infractori justitia,s.a.m.d.......asociatia de proprietari in fata cui raspunde?

Va rog mult,daca aveti cunostinta de cauza,poate ma puteti ajuta!

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

din cate stiu eu, exista un departament special infiintat in cadrul primariilor de sector care se ocupa de aceste cazuri. din experienta, nu sunt foarte eficiente si nu se sinchisesc prea tare sa rezolve problemele.

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si numai lor?
Trebuie sa se poata merge undeva mai la sigur,trebuie sa-i scuture cineva....
Nu stie nimeni?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ASOCIATIA DE PROPRIETARI nu raspunde decat in fata tribunalului. O dai in judecata si cum ti-o fi norocul.
Presedintele e altceva, nu se identifica cu asociatia, mai ales daca locatarii nu sunt in asentimentul lui. Nu prea se poate sa se tina de procese impotriva vointei locatarilor. Asociatia de proprietari e ca o firma, ca o AGA, el e doar un fel de delegat al vostru al tuturor.
Aia cu primaria e frectie la picior de lemn. Singurul ajutor pe care l-am primit de la ei a fost o "consultatie" juridica prin telefon in care mi-au explicat exact ce-ti zic eu acum: sunteti proprietari si va autogospodariti, sunteti pe cont propriu. Concluzia este ca MAJORITATEA, si nu presedintele blocului, decide.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

dap,dar uite ca nimeni nu poate sa-l schimbe.Acum pune afise peste afise pe pereti ca s-a creat un grup de diversiune care-l sapa,ca si-a dat tot comitetul demisia ca sa-l sape si ca din cauza asta el nu poate plati facturile catre furnizori(unde s-a pomenit ca daca nu exista comitet nu se pot plati facturile?),pe femeia de serviciu o ameninta ca a ramas singur si face ce vrea sii vine el de hac,procese are(culmea,desi nu se poate) cu duiumul in tribunal,nu inteleg de ce nu i se cere acolo acordul comitetului de intentare a proceselor....
Cine indrazneste sa i se opuna ori este amenintat cu pistolul(ca are si asa ceva),ori pus pe toate zidurile ca creeaza grup de diversiune...
Nu stiu,a mai auzit cineva de asa ceva? Pe cine putem chema sa-l puna la punct? Politie? Mass-media? Ca pina la proces.....

BRENDA

Cu dedicatie:

Mergi la inceput