Exista bona perfecta ???

Exista bona perfecta ??? | Autor: K1

Link direct la acest mesaj

...pentru un BB de 8 luni, (sper totusi sa mai pot sta acasa pana implineste 11-12 luni).

Neavand multe optiuni, am inceput sa lucrez cu agentii, dar din mesajele citite pe forum am inteles ca exista multe experiente mai putin placute cu agentiile, care de fapt nu garanteaza prea mare lucru.

Asa ca va rog calduros sa-mi impartasiti din experienta voastra. Maine am primele interviuri si mi-ar prinde bine 'nitelus' ajutor.

M-ar interesa in principal urmatoarele aspecte:

- V-a placut bona 'de la prima vedere' (sau, ma rog, 'prima citire a dosarului') sau cand ati vazut-o 'in actiune' cu BB-lul / copilul;
- Ati gasit-o prin cunostinte sau prin agentii? (O idee geniala pe care am citit-o pe forum a fost sa intreb postasul - lucru pe care l-am si facut - acum astept raspuns);
- Ce acte i-ati cerut (copie buletin / cazier - altceva???);
- Ce analize se cer ( HIV / sifilis / hepatita / TBC... )? Cine le plateste de obicei?; La cat timp se refac?;
- Cum pot verifica recomandarile?
- Dupa ce interval de timp ati lasat-o 'live' cu copilul? Cat a durat tranzitia?
- Cum ati negociat salariul / programul / mancare/ alte beneficii?
- Alte aspecte pe care le considerati importante pentru o selectie incununata de succes...

Va multumesc,
Karina & Co (Matei 8 luni('') si Bogdan 8 ani ('') )