Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
apropos de masuratori: am uitat: saptamana trecuta cand a venit pediatrul pt. urgenta de greva foamei ne-a si masurat si cantarit, rezultatul: dezastru! 9, 400, adik cat avea acum o luna, n-a luat un gram si inaltime: 69 cm! adik putin....eu am zis ca poate a gresit la masuratoare ca tineam io de-o carte la cap si el de alta la picioare (si p-orma am masurat distanta intre carti), dar p-orma mi-am amintit ca, atunci cand a intrat pe usa, pediatrul a zis: aa, e bine, draga, e pufos, dar e cam scund! deci el l-a vazut din prima! si are experienta! nu stiu de ce...eu sunt medie la inaltime de femei si taica-sau e chiar inaltut, 1, 83...piticul e bondoc![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
gabitaco, felicitari si sarcina usoara!
anda, eu pe cei de la pampers si de la mustela nu i-am vazut.Ori nu au avut stand, ori i-am ratat!
noki, am intrebat azi pediatra despre problema cu bubitele dupa vaccin si mi-a spus ca nu este contagios, deorece nu contine virus viu.
Azi am fost la control, d-ra are la 11 luni - 9.350kg si 78 cm.
Am intrebat de struguri si mi-a zis pas, ca fermenteaza ( e ca mustul), deocamdata nu mi-a dat nimic nou de introdus.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by gabitacoquote:
Originally posted by Ina869
quote:si cu mine 3!
“ Mai, eu kiar nu stiam ca avem doua mamici din grup insarcinate!”DPN 29 Mai,2007
si cu mine cred ca sunt 4 gravidute.Am aflat azi...si inca sunt in stare de soc. Nu stiu la Mateea plangeam de fericire...acum parca sunt cripsata de emotie. Noi vroiam ca bb2 sa apara mai tarziu...dupa 3-4 ani...dar iata ca Dumnezeu a vrut mai devreme. Nu stiu inca ce sa zic...
bai, mor de inima, voi ce faceti aici??? io stiam ca berzele pleaca toamna, nu vin!!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Ripley ,ma bucur sa v-ati gasit o bona pe plac ,asa mi-as dori si eu una ,..eu am renuntat la bona deocamdata ca mi-e mult mai usor cu baiatu' ,iar la serv nu ma duc pina la 2 ani ,poate chiar 3 ,vreau sa ma ocup numai eu de el dar daca vine bb2 o sa am nevoie de una ...
Anda ,eu vazui poetu' live si nu mi s-a parut scund ,ba chiar credeam ca-i cat al meu ,am facut oarece comparatii fiind nascuti in aceeasi zi ,ciudat ,Orlando are 74 cm ,poate nu l-a masurat bine!
Ma duc la nani ,somn usor!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
Noki_Lara spune:
Howdy pe seara si de la noi!
Azi am fost numai pe drumuri, plus ca a venit si socrul si abia la 19 ne-am despartit de el...
Deci, s-o iau metodic:
- am fost la BE, am concurat, am luat locul 2 pentru ca mamica baietelului care a iesit pe locul 1 i-a dat drumul cu mult inainte de a incepe concursul. se vede si in pza: Adila era ci sarah in brate, cand aia deja il lansa. Asta e viatza, nedreapta, iar Sarah va trebui sa se obisnuieasca cu chestia asta de la inceput. E drept ca s-a si orpit la un moment dat sa povesteasca putin cu ceilalti plozi, dar tot prima trebuia sa fie...
A luat o super-medalie haioasa cu locul 2 si punga de cadouase Nestle;
- i-am facut stelutza cu manutza manjita cu carioca rosie si s-a amuzat teribil;
- afara cand a iesit cu mama si socrul s-a jucat la locul de joaca Chicco si nu mai vroia sa iasa din rosia Chicco, o chesti ca o mini-casutza, sub forma de tomata, de care era fascinata;
- apoi pe sera m fost la alt loc de joaca si tot asa, abia am reusit s-o iau de la leagane si compleze de-alea mari de tobogane, sfori, etc de catarat; e criminala cu locurile de joaca!
- cu BABY EXPO: ne-am luat set caciula + fular de la Z si altul si mai misto as zice, la jumate de pret fatza de Z; doar atata, ca vreau musai sa-i iau o jucarie anume si e un milion, asa ca m-am axat pe aia;
- aceasta editie pe mine m-a deceptionat TOTAL, mult mai putin expozanti mi s-a parut, sau oricum, nu a fost ca datzile trecute
- m-am intalnit cu Corapino, care nu a mai plecat in viena ca au avut accident de masina cu avarie si cu Catutza si bianca ei careia i-am facut galerie si a castigat la grupa ei; am vazut-o si pe Madau, era fara missa. Addya si pe tine te-am vazut, erai fara plod dar cu barbat, dar nu m-am riscat sa te strig, ca erai tare concentrata la ceva.![]()
- aaaaaaaa si sa nu uit: eveniment total la noi: i-am uitat mancarea si tot ce tinea de bb acasa, deci ne-am schimbat la standul Happy - niste porcarii de scutece, a iesit kk-ul rau de to, dar altceva vroiam sa va zic: dupa BE am fost la Cafeneaua Actorilor - terasa din parc- unde toti am papat pizza. Sarah a dormit cam o ora, dar s-a trezit cu super foamete. i-am datun biscutie Nestle, l-a halit repede, apoi a cerut in continuare si...i-am dat painica cu bucatele de pui din pizza lui Adi. Nu numai ca a halit desi nu era blenderuit, dar s-a si lins pe botic. Dar am ales bucati cat mai subtirele - era piept de pui si le-am tosanit putin intre degete.
Cam atata despe noi, ca si asa e prea mult.
Rapid, 2-3 chestii majore de raspund, ca am citi pe mega-diagonala:
INA- Doamne, ce ma bucur! 

Mi-au dat lacrimile cand am citit! Muuulta sanatate, sarcina osoara si un bebelac dulce si cuminte ca Rachelina. Vezi ca era sa scriu o fetitza, deci io asta cred ca e. 

BIC- felicitari pentru mersul singurica. 

Si sarah merge de cateva zile mult mai bine, e mult mai sigura pe ea. sa vedem cand va avea curaj sa se desprinda singurica.
Gabitzaco- felicitari si tie si sarcina usoara!
Va las acuma, ca trebe s aincarc pozele. revin maine, ca domani nu ma clintesc din casa decat pe dupa-amiaza.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Anda, tel e in contul comun.Amu' nu stiu ce carte vrei tu sa iei cu retete dar s-a mai discutat pe aici si este f. proasta, cu retete naspa asa ca nu ti-o recomand.Mai bine vezi ca e una in contul comun de mail, plus alte carti despre psihologia copilului daca te intereseaza!
Moama ce ma oftic ca nu ajung la Be ca ma mananca palmele si eu chiar am de cumparat!Asta , o sa alerg apoi prin magazine!!!![]()
Gabitaco, asa a fost sa fie!Ai un sufletel mic in burtica, primeste-l cu inima larga, are nevoie de dragostea ta.O sa fie bine, felicitari!
Ripley, eu am cetit!
1 mil pe sapt 5 ore in fiecare zi???Super, eu am gasit 300 pe zi pt 5 ore de curatenie![]()
Madutza, esti simpatica!Iar Vic ti s-a parut mai inalt desi tot 74 are!
Edit: parca si eu as opta pentru bebelusi , chiar am citit deunazi cu piersicutze si alte denumiri si nu mi s-a parut asa mishto!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
catutza spune:
Buna !
Ina , felicitari! Sarcina usoara si fara probleme i-ti dorim ! Si sa nu te chinuie prea mult Rachel daca se poate.
Bic , bravo, felicitari pentru primii pasi !
Ripley , sa stapaniti sanatosi bona !![]()
Dordia , stai linistita, eu ma bucur ca macar sufleteste ai fost alaturi de noi.
Gabitaco , si tu brutus?!?!? Hai fetelor ca deja ,ma speriati! Bravo voua, aveti curaj, felicitari. Gabi, tu spuneai ca nu mai faci, chiar acum cateva zile, eu spun daca tot e ... sa fie, acum voi decideti.Sarcina usoara si tie !
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Multe felicitari gravidutelor! Ma bucur mult pt voi si vreau sa va marturisesc ca e prima oara dupa muuulti ani cind nu mi s-a mai strins inima si nu am mai plins cind am auzit de sarcina cuiva.Poate ma intelegeti...
Am fost si noi azi la BE.
Chiar ma gindeam ca poate recunosc pe vreuna dintre voi...dar n-am avut timp sa ma uit in jur.
Dar poate ne recunoasteti voi(cele care a-ti fost),ca Patricia a tipat cam doua ore cit am stat pe acolo!De bucurie,cred...dar parca aveam claxon,pe unde treceam intorcea lumea capul...
E prima oara cind merg la be dar am fost cam dezamagita.
Am cumparat un costumas de iarna din acela dintr-o bucata si maruntisuri.
Nu stiu daca o sa am succes la iarna ca l-am probat si s-a zbatut fata mea de ziceai ca o frige! (nu eu l-am probat...ci copilul!)
Felicitari si concurentilor ,indiferent de locurile ocupate!
SIMONA si PATRICIA
catutza spune:
Hai ca nu pot nici sa citesc , nici sa raspund ca Bianca nu are sumn si tot trage de mine.
A castigat locul 1 la grupa ei la concursul de mers deabusilea, am ademenit-o cu cheile de la masina, asta dupa ce la start s-a culcat pe burta si a pus capul pe podea. Sunt tare mandra de medalie !
Noki , nu fi suparata, oricum Sarah a mers foarte bine, iar baietelul care a castigat, nu stiu daca ai vazut dar mama lui l-a luat de pe covor pana sa ajunga la ea....
Ma duc sa incerc sa o adorm si revin!
P.S.: Corap, Bubamara si Noki ma bucur ca ne-am intanlit azi,
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
anda77 spune:
am downloadat din contul comun 3 carti de psi bebe, niste cantece d-alea iepuras coconas, in padurea cu alune...
..dar n-am gasit nicio carte cu retete! nimic! unde e?
gata, am gasit!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"