Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Off off ,mai mai ,ce bine e sa culci copilu' si sa te relaxezi cu niscai forum!
Sint tare obosita ,azi am smotruit ,gatit ,iesit cu bb afara ,baita ,strins din nou ,jucarii si alte treburi ...
Anda,sa stii ca ne invidiezi degeaba :)) ,ca nu papa mereu asa bine ,iar fructele deloc ,inca nu ,doar musca din cite o bucata de mar sau piersica ,piure nici sa nu vada ...
La BE vreau si eu sa ajung neaparat dar ca si tine ,n-am nevoie de nimic ,doar sa casc gura sau sa mai cheltui niste bani inutil ,ca daca vad ceva sa-mi placa nu ma pot abtine !
Jucaria preferata a lu' fi'miu ramane mingea ,unde vede vreuna ,top si el ,tipa ,ride ,se bucura foarte tare iar daca-l tin de minute alearga dupa ea peste tot si da cu piciorul ,sper sa nu devina fotbalist cum spera tasu'!
Addya ,felicitari pentru dintosi si sa stapiniti sanatosi scaunelu'!Zi-mi si mie ,sint hainute misto la BE pentru baieti?
Buluci,felicitari pentru Simonica coborator din pat !:)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Bai hai ca pina la urma raminem toate gravi pina fac bebeii nostri un an ...Gabitaco,felicitari ,nu avea emotii ,mai bine mai devreme ,n-ai timp sa uiti de scutece ,nopti nedormite ,biberoane ...,cresc impreuna ,eu cred ca-i cel mai bine asa ,asta in cazul in care ai si ajutor !
Si nou ne mai dorim un bb ,ma gindeam pe la anu'-n toamna dar cine stie ,poate va dau si eu vestea curind :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello hello!

am fost si eu azi in Baby expo, am zis sa merg dimineata la prima ora( ma gandeam ca o sa fie mai lejer, dar de unde ....).
Deci, eu m-am dus fix pe achizitionat hainute de iarna si articole de protectie si siguranta, am vrut si scaun auto insa nu mai am buget.Am gasit lucruri frumoase la preturi bune, caciulita cu fular manusi super frumoase, body, pantaloni, bluze, ciorapei( sunt multe firme cu produse care mai de care...la preturi de la mediu in sus).
Am luat si de la nuk ceva, m-a surprins ca nu mai au reduceri, toate erau la aceleasi preturi ca in magazinele on line.
Articole de protectie am gasit de la calpol, la preturi foarte bune .
Humana avea stand, formula 2 la 46 ron..
La Z, lucrusoare dragute dar cam scumpicele, am luat doar o caciulita.
Multe edituri, am vazut carticele foarte utile, de baie, cu muzica, cu animale cu sunete....bani sa ai...era cea cu animale si cu sunet 45 ron( nu m-am indurat sa dau!)
Si multe multe alte lucruri, mie mi-a placut sa fac shopping ( am fost relaxata fara bb)

camelia, imi pare rau, nu am fost atenta la scaune de masa, nu ai spus din timp.

ina felicitari, sarcina usoara !

alina, ma bucur ca am putut sa te ajut

gandacel, ce zici de moeciu?

anda, in cartea pe care am trims-o in contul comun, nu ai gasit nimic util?

ripley povestete-ne de bona.

Edit: am uitat sa va zic, ca am vazut-o pe corap la Baby expo( insa nu am vorbit cu ea, era ocupata cu ceva)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, cu rusine in glas iti spun ca , desi m-ai anuntat, nu m-am dus in contul comun sa vad, ca am uitat. ma duc acum!
roxi, la pampers mai dadeau servetele gratuite, bai, nu radeti, am si eu o obsesie, cu servetelele gratuite....

buluci, s-a notat

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Wow Gabitaaaaa, super. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Ai facut test de sarcina?

Am o propunere pt gravidutzele noastre, sa treaca langa bebele actual si bb din burtica (ma rog cu un DPN) asa mai stim si noi ce si cum. Desigur, daca vor.

Anda, si noi eram pe lista, da' creca am fost ultima care am cerut, asa ca stau cuminte la coada.

Mi s-a facut si mie pofta de BE, dar nu avem in toamna asta, in schimb pe la jumatea lui oct. este targ Materna, un fel de BE mascat zic eu. Si merg, desi absolut nimic nu ne lipseste. Adik hainuta de iarna (salopeta) cizmulite si vo 2 pulovere. Hai si 2 pantalonasi grosi :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, am notat

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

quote:
Originally posted by Ina869
quote:
“ Mai, eu kiar nu stiam ca avem doua mamici din grup insarcinate!”
si cu mine 3! DPN 29 Mai,2007

si cu mine cred ca sunt 4 gravidute.Am aflat azi...si inca sunt in stare de soc. Nu stiu la Mateea plangeam de fericire...acum parca sunt cripsata de emotie. Noi vroiam ca bb2 sa apara mai tarziu...dupa 3-4 ani...dar iata ca Dumnezeu a vrut mai devreme. Nu stiu inca ce sa zic...

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

BRAVOOOOOOOOO..........
mai, chiar mi s-a facut pielea gainiii pe mine acum cand vad...
FELICITARI....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetelor....multumesc pt gandurile bune. Eu inca sunt f derutata. Nu am facut test. Aveam o mica sangerare cand si cand ...in locul menstruatiei....si ma simtem fff rau...greturi, ameteli, stari de lesin.Am zis sa sun dr. ginecoloaga sa vedem daca nu cumva am vreo problema. Azi am fost la control si am facut eco...da aveam o pb mica de 5-6 sapt la care batea inimioara.Am coborat de pe masa socata parca...dr ne-a felicitat si a zis ca totul este f bine si sa mergem la control peste 2 sapt. Intre timp mi-a dat vitamine si pregnil.Inca suntem socati de emotie...inca nu realizam ce se intampla....dar speram sa fie bine.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cu bona a fost asa: unul din anunturile din ziar, in care se specifica "dupa ora 20". Ei cum eu eram in crize acum marti, am sunat pe la 6, a rasuns un tip cu ceva accent ciudat si-a zis ca "sun ei dupe opti".

Am sunat totusi eu dupa 8, a raspuns o dna cu voce calda, placuta, am vb cu ea, am intrebat-o una-alta, am stabilit sa ne vedem azi la 1 la mine acasa si gata. Am fost sigura ca e ok, fata de celelalte cel putin 10 cu care am vb a fost singura care chiar mi-a placut.

Ieri dupa nebuna si celelalte 2, vizita la agentie, etc.... ma manca in aceeasi zona de care vbea. Anda sa aflu ce pisici de arab a raspuns la telefonu' femeii si de ce, cine este, dc imi fura fata si e din retea internationala de rapiri copii/organe.... noah, stiti cum e cand o iei pe ulei, nu te mai poti opri din lunecat. O sun si raspunde ea, zic ca am sunat sa reconfirmam intalnirea de azi, si apoi imi iau avant si o intreb:
"Va rog nu va suparati ca va intreb, a raspuns cineva cu un accent strain la telefon, am avut azi niste experiente neplacute, va rog sa nu ma intelegeti gresit.... da' io vreau sa stiu."
Dna incepe sa rada, la fel de calma ca si pana atunci si spune ca este ginerele ei care e strain si acum invata cu greu romana, nu s-a suparat, dc stau sa ma gandesc am fost al naibii de caraghioasa, clar.

Sa ies din padure (asta e vba la noi in gasca cand te lungesti si o iei pe langa subiect): a venit azi la 1 fix-fix. Arata ceva mai in vartsa decat cei 56 de ani, nu ca ar fi ridata, da' nu e vopsita si machiata. Am stat 1 ora la povesti, cu mama mea de fata desigur, Ana i-a ras din prima si i-a facut demonstratie de talent la dans si imitat mami, a stat la ea in brate si-a studiat-o....
E fte calda si calma, genul echilibrat, ne-a povestit exact unde a lucrat, cum si ce, de unde sta, totul fte clar si cu mult bun simt.

Apoi a intrebat unde lucrez, i-am zis de biroul meud e trad., a ras si=a zis ca si fiica ei e traducatoare, am intrebat cine e, mi-a spus numele si.... o cunosc. Nu bine, colega mea mult mai bine, si chiar zicea ca e o tipa super. Si Dna. a fost la noi la birou de cateva ori, apoi ne-am dat ambele seama de unde ne stiam din vedere.

Si am stabilit ca ramanem impreuna, din 2 oct. la 8.30 :) Desigur si alte mici detalii am mai stabilit, si porbabil va fi necesara o perioada de adaptare, da' io sunt fte incantata (mama la fel, si Marius) si ma bucur ca e cineva cumva cunoscut, si asa o persoana cumsecade. E chiar verificata si cunoscuta. Am vb si cu colega mea care mi-a spus exact aceeasi poveste a fiicei lu' tanti cu guatemalezul ei, etc.

Sper sa fie totul ok, dar e prima oara cand ma simt linistita de cand a inceput povestea cu bonele (de vo 3 luni) si simt ca totul va fi bine si pt Ana. Pret rezonabil: 1 mil/sapt, 8.5 ore - cam asa.

Dc cumva a citit cineva tot, sigur si-a pierdut rabdarea.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, ai dreptate cu aerul de maternitate. Gabitaco, felicitari!!

Si tot Anda, ai dreptate ca eu sunt neutra de felul meu - nu-mi plac argumentele. Acuma si diplomata... nu stiu...

Ripley, mai zi-ne de bona.

Noi am venit de la controlul de 9 luni cu o pitica de 9.6 kg si 0.74 m. In mare totul e ok, doar ca e cam in urma cu unele chestii cum ar fi taratul in 4 labe si ridicatul in picioare tinandu-se de ceva. Ah, si inca o problema: calca pe varfuri! Trebuie s-o pazesc sa fiu sigura ca de-acum inainte calca pe toata talpa. Mi-a sugerat pediatra eventual s-o incalt cu papuci cu talpa tare de fiecare data cand sta in picioare. Cam atat...

Edit: Ripley, never mind! Vad ca intre timp ai dat detaliile referitoare la bona. Probabil am postat in acelasi timp.

Mergi la inceput