Cum curatim mobila din pal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am stricat la un sertar luciul (ca am frecat prea tare ). Ca tot asa, cei care au facut mobila au scris cu carioca, creion...... Dar trebuia lasat la inmuiat cu solutie de geamuri si apoi a mers foarte usor jos (dar n-am facut din prima si acum ma urmareste pata aia de pe sertar)
Se sterge bine cu detergent de geamuri, Pronto iar blatul din bucatarie eu l-am spalalt totdeauna cu ciff.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Usile de la dulapuri si rafturile cu Pronto, blaturile, masa, aragazul si cuptorul cu Mr Muscolo Kitchen; il folosesc de cand a aparut pe piata si sunt super multumita, nici nu am mai incercat altceva. Pulverizezi suprafetele cu Mr Muscolo si stergi pur si simplu cu o laveta umeda. Se usuca repede si suprafetele raman curate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pur si Pronto.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Mobila de PAL,daca are urme, de la "maretii producatori", se curata cel mai bine ( local) cu acetona ( Farmec Cluj , este cea mai buna).
Se curata bine si cu diluant, dar mare atentie, sa nu fie prea tare (auto) ca mai decoloreaza/albeste si alte cele.

Blaturile de bucatarie/fete/ carcase- cu structura poroasa, uni- se poate curata bine cu apa calduta, detergent si se vine apoi cu carpa uscata.
La PAL-ul cu textura ( imita textura lemnului), se poate sterge, la fel, dar trebuie in lungul desenului, pt. a evita eventualele urme. Pal-ul asta nu se freaca , local, pentru ca se toceste folia aplicata pe el si se albeste.

Cand stergeti cu Pronto, PAL-UL INCEPE SA LUCEASCA SI URMELE sunt mai usor vizibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Spray de geamuri Clin sau Pronto antipraf.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

EU in sufragerie am mobila neagra din pal si o curat cu o laveta umezita si putin PUR. Merg de minune toate urmele, tot. Doar asa am reusit sa o curat

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput