Cum curatim mobila din pal?
Raspunsuri - Pagina 2

codruta_grg spune:
Eu am stricat la un sertar luciul (ca am frecat prea tare ). Ca tot asa, cei care au facut mobila au scris cu carioca, creion.....
. Dar trebuia lasat la inmuiat cu solutie de geamuri si apoi a mers foarte usor jos (dar n-am facut din prima si acum ma urmareste pata aia de pe sertar)
Se sterge bine cu detergent de geamuri, Pronto iar blatul din bucatarie eu l-am spalalt totdeauna cu ciff.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

bumpi spune:
Usile de la dulapuri si rafturile cu Pronto, blaturile, masa, aragazul si cuptorul cu Mr Muscolo Kitchen; il folosesc de cand a aparut pe piata si sunt super multumita, nici nu am mai incercat altceva. Pulverizezi suprafetele cu Mr Muscolo si stergi pur si simplu cu o laveta umeda. Se usuca repede si suprafetele raman curate

ileana spune:
Mobila de PAL,daca are urme, de la "maretii producatori", se curata cel mai bine ( local) cu acetona ( Farmec Cluj , este cea mai buna).
Se curata bine si cu diluant, dar mare atentie, sa nu fie prea tare (auto) ca mai decoloreaza/albeste si alte cele.
Blaturile de bucatarie/fete/ carcase- cu structura poroasa, uni- se poate curata bine cu apa calduta, detergent si se vine apoi cu carpa uscata.
La PAL-ul cu textura ( imita textura lemnului), se poate sterge, la fel, dar trebuie in lungul desenului, pt. a evita eventualele urme. Pal-ul asta nu se freaca , local, pentru ca se toceste folia aplicata pe el si se albeste.
Cand stergeti cu Pronto, PAL-UL INCEPE SA LUCEASCA SI URMELE sunt mai usor vizibile.

Claudelu spune:
EU in sufragerie am mobila neagra din pal si o curat cu o laveta umezita si putin PUR. Merg de minune toate urmele, tot. Doar asa am reusit sa o curat
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam