Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 22
ellej spune:
oof, ce sa fac, speram sa va "dau" azi 1 kg dar se pare ca nu. adevarul e ca sunt balonata (e acea perioada) dar poate dupa voi trece la 59, simt eu ca sunt pe aproape. Eu ce manac nu prea are rsot sa va zic pentru ca mananc destul de aiurea si ma bazez mai mult pe pastile si ceai de slabit decat pe un regim anume. Pe cat posibil mananc disociat.
Target Craciun: nu visez eu sa ajung la 53 pana atunci dar macar un 57... sa vedem.
Ce urat si ploios e azi!!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
nemary spune:
salutare, fete ambtioase!
uitati ce am citit eu azi pe idieta.ro (m-a amuzat teribil): 10 reguli pt.a slabi 5 kg:
1. Fara bauturi carbogazoase: nu numai pentru ca au in compozitie pana la 7 lingurite de zahar, dar si pentru ca cercetatorii in domeniu au descoperit ca zaharul continut de acestea iti afecteaza hormonii responsabili cu apetitul, deci vei manca mai mult.
2. Fara telecomanda: daca esti dependenta de televizor si petreci ore in sir in fata acestuia, macar scapa de telecomanda. Usor de spus, greu de facut, dar daca tot iti pierzi timpul la televizor, macar exerseaza-ti musculatura picioarelor si a sezutului. Iar de slabit… in acest ritm: 5 kg in 2 ani si jumatate, dar mai bine decat sa pui 5 kg.
3. Fii gospodina perfecta: vrei sa-ti impresionezi sotul, atat cu veleitatile tale de gospodina, cat si cu un corp de zeita, nu trebuie sa mai cheltuiesti bani pe abonamente la sala. 3 ore/ saptamana de aspirat si frecat prin casa te vor scapa de 5 kg in… 11 luni. Daca mai adaugi si o cina in fiecare seara iti vei scurta perioada la 10 luni.
4. Spune DA grapefruitului: daca esti o “admiratoare” a acestui fruct bogat in vitamina C, esti o norocoasa. Il poti lua de “sot” si, consumandu-l in fiecare zi (1 jumatate de fruct sau 3 pahare de suc), vei ajunge in doar 12 saptamani mai usoara cu 5 kilograme. Un “mariaj” reusit care te face sa uiti pana si de foame.
5. Alege tigaia de teflon: investeste, desi nu sunt cu mult mai scumpe decat tigaile obisnuite, in cele cu fund de teflon, care nu permit mancarii sa se lipeasca, atunci cand nu folosesti ulei. In felul acesta, uleiul va disparea din cateva retete, precum omleta, iar tu vei vedea doar kilogramele topindu-se. o astfel de investitie se amortizeaza intr-un an cu 5 kilograme in minus.
6. Hobby pentru hobby: ai vreo pasiune, vreun talent ascuns? Este timpul sa le scoti la vedere. Pictura, scrisul, goblenurile sunt hobby-uri care te ajuta sa slabesti. 4 ore de hobby pe seara iti asigura o silueta mai subtire cu 5 kg in 16 luni.
7. Telefonul fara fir: nu, nu jocul din copilarie, ci chiar telefonul tau fix. Daca esti o femeie care se respecta, deci vorbesti cel putin 20 de minute pe zi la telefon, ar fi de preferat sa nu o faci de pe fotoliu. Plimba-te in timpul conversatiei si, in 16 saptamani, vei povesti prietenei tale cum 5 kg au disparut ca prin minune.
8. Dormi suficient: privarea de somn te face sa aduni kilograme fara numar. Asa ca daca te miri cum de te-ai ingrasat, cand tu muncesti chiar si noaptea, raspunsul este urmatorul: dormi 8 ore pe noapte si vei scapa de 5 kilograme in 4 luni. Fara alte eforturi.
9. Mananca putin mai putin: putina economie nu strica nici la buzunar, nici la silueta. Daca mananci cu o lingurita mai putine muesli de dimineata, cu o felie de paine prajita mai putin, fara 2 prajiturele de ciocolata si mai reduci si din feliile de cascaval, vei reduce si din cheltuielile pe mancare, dar mai ales vei economisi 5 kg/ an de pe corpul tau.
10. Iubeste… in fiecare zi mai mult: zilnic, 20 de minute de lupta la orizontala alaturi de iubitul tau te va scapa in 9 luni de 5 kg. Aceasta doar daca la finalul acestor 9 luni nu veti fi parinti.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danitin spune:
Ciao, fetelor! Iar merge forumul aiurea, Sper sa pot posta, chit ca nu am cu ce ma lauda. Acul cantarului a intepenit la 71,5 si, dupa ce mi s-a facut fetita bine si vroiam sa incep, de azi, mobilizarea alta belea. Inca de dimineata am palpitatii, senzatia ca nu pot inspira suficient aer, transpiratii reci. In situatia asta nici vorba de exercitii sau plimbari in ritm alert. Sper sa treaca mai ales ca m-am cam speriat.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Nemary,foarte interesant ceea ce ne-ai trimis.Sper sa reusesc sa nu uit informatiile.Pe unele le stiam deja,pe altele le-am citit pentru prima data.
Danitin,sper ca azi te simti mai bine.Simptomele de ieri sunt destul de serioase insa s-ar putea sa fie de la stres sau de ce nu lipsa de calciu sau magneziu.
Ellej,mult succes cu kg,poate reusesti sa raportezi pierderea lui cat de curand.
Eu nu am nimic de raportat,incerc sa mananc cat mai normal,fac sport,dorm suficient,periodic imi usurez buzunarul cu ceva bani pentru a cumpara creme anticelulitice care promit marea cu sarea,mai mult de atat chiar nu am ce face.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Ciao, fetelor! Luna, chiar m-am speriat tare rau ieri! Azi imi e mai bine si, in plus, o raza de speranta: am 70,5. Am stat eu si m-am cugetat si am ajuns la concluzia ca nu ajunge sa schimb ceva doar in regimul alimentar ci in intreg stilul de viata. De exemplu inlocuiesc ness-ul de la serviciu cu un ceai energizant. Sa ma culc seara mai devreme. Sa incerc sa fiu mai calma, sa-mi organizez mai bine ziua.
In alta ordine de idei, cred ca trebuie sa ne mobilizam mai bine cu slabitul. Toata lumea aproape stagneaza... porusorul nostru va fi tare slab de Craciun! M-am gandit ca poate ar trebui sa trecem pe listuta nu planurile pe termen lung ci pe perioade mai scurte. De exemplu eu as vrea ca pana la sfarsitul lunii sa ajung la 68! Iar daca nu reusesc sa primesc o bila neagra!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
Danitin, buna idee!
Eu aspir la 59 de kg pana la sfarsitul lunii octombrie. La fel, daca esuez merit cu prisosinta o bila neagra.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Danitin,Ellej,mult succes si daca nu va veti indeplini obiectivul nu va uit !
Trebuie sa ne ocupam serios si cu capitolul trucuri de slabit initiat mai demult de Danitin altfel intr-adevar nu avem nici o sansa,vechea garda stie despre ce vorbesc !
Mariana va trimite salutari si promite ca dupa rezolvarea problemelor personale se va intoarce printre noi.(sa speram si cu un mic cadou pentru
.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
Salutare fetelor.Eu revin cu cele 80 de kile ale mele
Adica cam atatea cred ca am,Maine primesc niste bani si am fecis sa imi cumpar un aparaty pt fitnes, niste greutati si niste mingi.Saptamana trecuta am luat minge pentru pilates.Sper sa imi trimita sora mea si cd si ma apuc serios de treaba.
O zi buna tuturor
nemary spune:
fruntea sus, ambitoaselor! despre dieta pe care am postat-o si pt.voi pot spune ca renuntare la carbogazoase chiar ajuta la fel ca si mancatul de grep rosu. in curand va veni sezonul rece si se va ieftini si grep-ul. stiu ca gimnastele cand vroiau sa slabeasca rapid cateva kg, tineau o cura de slabit cu grapfruit.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.