Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 14
country girl spune:
Mariana, heloo, mi-am amanat venirea la Cluj pentru 1 noiembrie, dar e posibil s-o mai aman o data.
Iar acum am VARICELA! (deci nu o banala urticarie) Am luat-o pare-se de la Ilinca desi din cate stiam am facut-o in copilarie si mi-au eisit anticorpi chiar la analizele de sarcina, dar probabil cu toate cele din ultimii doi ani sistemul meu imunitar e la pamant.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
olim spune:
Salutare fetelor.
Mariana
, stii ca m-ai amenintat cu bile negre odata, si am zis ca nu oi fii eu mai putin ambitioasa, mai ales ca-s maramureseanca
si pana la urma am reusit![]()
Bafta tuturor si o seara frumoasa
LunaNoua spune:
Danitin, sfatul meu e sa nu renunti de tot la paine. Poti manca paine neagra, dimineata. Painea neagra e un aliment sanatos. Mult succes in realizarea planului 
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Ina, varicela ???? Multa sanatate iti doresc.
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
mariana tache spune:
Buna seara, frumoaselor!
Am trecut sa va spun ca s-a dus prima zi de program indian. Nu am mancat prima masa decat pe la ora 14, masa pe care am prelungit-o pana pe la 16. Si asta a fost tot (dar nu va spun ce am mancat
; va spun doar ca nu am exagerat cu cantitatile!). Frumusetea e ca sunt la calculator si nu rontai nimic; nici macar fructe. Mi-am propus sa fiu f stricta si cu fructele ca sa pot sa scap de obiceiul prost de a rontai la calculator; sa vedem cat ma tine!
Ina
; ce rau imi pare ca nu mai vii acum! si zici ca nici pe 1 nov nu e sigur! ![]()
Varicela! Super nasol! Sa inteleg ca are si Ilinca! Cum se simte?
Ai primit rezultatele de la examene?
N-as vrea sa te stresez, dar ai spus ca-mi trimiti o poveste; daca cumva te-ai razgandit sa-mi spui ca sa-mi iau gandul de la ea. (pana nu imi zici da ori ba, ma roade o curiozitate
)
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele !
Astazi este ziua mare a desemnarii castigatoarei pe luna octombrie –
Olim 
Felicitari Olim pentru mobilizare si mult succes in continuare !
Countrygirl,am fost surprinsa de varicela ! Insanatosire grabnica!Ma gandesc ca tu te descurci ,mai greu cu fetita.
Mariana,cu putin exercitiu poti invata sa respiri pe nas si sa expiri pe gura.E foarte important daca doresti sa evoluezi si sa participi la
concursuri !
Ellej,renunta treptat la masa de dimineata si atunci va fi mai usor.
Moira,ti-am studiat dieta !Nu e usoara deloc.Cel mai mult ma deranjeaza cantitatea de oua.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Ciao, fetele!
Luna, ti-a iesit super pagina de premiere!!! Vreau si eu in octombrie flori si la final o dansatoare! Adevarul e ca va simt chiar ca un grup de sprijin, cu dojeni, bile negre si porcusor - a propos, pe asta l-a luat cineva? - dar si cu sfaturi si premieri. In alta ordine de idei, mananc paine doar de dimineata. La amiaza ma descurc fara iar seara as vrea sa trec pe supele de zarzavat - momentan nu pot, ca imi este o foame de numa dar sper sa ma adaptez. Painea neagra nu-mi place, ce sa fac...
Olim - toate felicitarile noastre pentru ambitie si rezultat! esi o super dansatoare!
Mariana musai sa ne mobilizam si noi. Pana mai deunazi faceam concurs intre noi si acu am ramas de caruta?!
Lunanoua - imi place grozav semnatura ta aia cu ce-i mic si roz, de cate ori o vad ma binedispun iar puiutul e ceva nemaipomenit.
Country imi pare tare rau ca esti bolnava. Iti doresc insanatosire grabnica!
Charlie si tu esti din club cu mine, cu mancatul seara. Incearca reteta pe care le-am spus-o si fetelor. Se fierb o felie mare de telina, un morcov, un pastarnac si un patrunjel ( se poate pune si ceapa) si se mananca inainte - indeal ar fi in loc - de cina, asa, la vreo doua farfurii. Asta te face sa te simti foarte satula s cina se poate reduce la ceva minor. Plus ca mie nu mi se mai face foame pe la 12 noaptea asa cum pateam pana acum. daca nu-ti place gustul usor dulceag al supei de legume poti pune putin bors.
Fetelor, eu m-am tnut tare ieri, toata ziua, chit ca dentistul la care mersesm sa platesc m-a chinuit din nou. Dar seara ... al meu sotior m-a vazut obosita, necajita, turtita si m-a luat in Mall sa-mi cupere ceva. M-am ales cu o bila de la Lush si o carte faina dar am mancat cascaval pane cu sos si am baut un pahar de bere! Rezultat? Stagnez la 71...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
country girl spune:
Helau pipal!
Eu tot cu varicela. Am concediu urmatoarele doua saptamani. Si cea mai mare preocupare: sa nu ma scarpin.![]()
Sper sa raportez la 1 noiembrie o scadere semnificativa in greutate, nu tot un kg.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Mickyyy spune:
Buna dimineata si de la noi.
felicitari fetelor care au reusit sa mai dea jos din kg...eu din nefericire am reusit sa pun
. Ma rog....am pus 1 kg, am inceput deja cura de slabire (cu disociatul ma inteleg eu cel mai bine) si am reusit sa-l si dau jos....asa ca azi dimineata eram tot de unde am plecat acum 2 saptamani....adica 70kg! Dar sper sa mai dau jos si altele, nu doar pe cel care l-am pus zilele astea....asa ca urati-mi succes! Cu regimul n-am nici o problema, cu sucul in schimb da! daca as reusi sa renunt de tot la el...ce bine ar fi.......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
olim spune:
Salutare fetelor.
Chiar ma bucur ca ajung la 7 acasa, ca asa am timop sa cinez repede.Aseara am cinat un ardi umplut cu orez si carne, dar fara paine, insa pe la 10 aveam o foame
, noroc cu interviul lui Basescu
, ca am adormit![]()
Multumesc tuturor pentru incurajari

Oricum azi merg la gine, si daca totul e ok, de maine ma apuc de alta dieta.Nu stiu de care, dar vad eu.
Si seara mai fac vreo 3-4 km cu bicicleta.Sper sa ma tina acest narav![]()
O zi frumoasa tuturor