Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 9

marinar spune:
neata
paky ma bucur ca esti ok. si eu trebuie sa merg saptamana viitoare sa fac niste analize.
Alina nici mie nu mi-a trecut raceala. aseara abea am adormit pt ca nu puteam sa respir.
daca nu mai intru azi sa stiti ca net-ul e de vina, asta de la munca merge super greu.
Marina 24+
burtika

LYLY809 spune:
La servici asm plecat si ieri si azi cu inima indoita...
Nu apuc sa fac mare lucru in 4 ore... si e un talmes-balmes acolo.
Alina, imi pare rau ca esti racita
Pe mine ma dor ingrozitor cei doi dinti pilitzi...nu-mi face doc lucrarea aia mai repede. Ma trezesc si noaptea de durere... o sa iau algocalmin, cica nu e contraindicat daca alaptezi.
Moaca a facut azi vaccinul de 4 luni. N-a plans decat trei secunde, dar apoi a fost destul de miorlait! I-am pus nonstop cd-ul cu Cleopatra Stratan, mi s-a acrit de melodiile alea, dar ce sa fac, daca il calmeaza pe asta mik
Vad ca nici voi nu prea mai scrieti... unde va este entuziasmul berbecesc???
Sa-mi spuneti daca va intereseaza reteta de tort cu branza dulce, frisca si fructe, sa v-o scriu.
pe maine... sper!
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE

paky spune:
'neata iubitele, ce faceti astazi??
va invit la , ce ziceti?
alina cum te mai simti?
marina tu in afara de ceaiuri nu ai ce sa iei, dar cred ca stii asta, ai grija.
lyly mie imi plac f mult dulciurile asa ca poti sa-mi dai reteta poate gasesc pe cineva sa mi-o faca
ma duc sa fac bancile, vb mai tarziu, azi chiar ca sunt singura.
pupici
diana

raresionut spune:
' neata...multumim de cafeluta.... si de intrebari despre starea ...de gripa...si daca va spun ca am luat doar doua pastilute si ma simt ca noua, va vine sa credeti?
Eu, azi , cucinez, adica, m-am apucat sa fac sarmale la vas de teracota , la cuptor...dar eu sunt la cura...ei, dar o sarmaluta tot imbuc eu....ca-s cu carne de vita...
LYLY, pai cu aparat foto in casa si , doar 2 poze la septembrie...rusinica....si sigur ca vrem reteta, poate il amagesc pe printul mic sa pape branza , ca nu o suporta de fel...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
neata
Paky stiu ca nu prea avem voie sa luam orice pastile, dar oricum nu-mi plac, asa ca nu simt lipsa. acum sunt mai bine, raceala e pe duca. si tu sa ai grija de tine si de bb.
Alina spor la treaba si arunca si la mine o sarma, asa de pofta. ma bucur ca te simti bine.
lyly pai nu ne arunca numai pastila, vrem reteta... daca nu direct produsul finit
Marina 24+
burtika

raresionut spune:
Scuze, am uitat.......de pofticioase, dar cu siguranta va dau o sarmaluta...pupici...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
Ok, te astept...si cand vii sunt gata aburinde...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

LYLY809 spune:
Tort branza dulce
Blat : un ou intreg, 100g unt sau margarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot
Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt
Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie
Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute
Se orneaza cu frisca si fructe.
Alina, am facut multe poze, dar trebuie sa le pun intr-un album pe yahoo si nu prea am timp. Azi a fost mai bine la servici, parca s-a legat ceva-ceva. Nu-mi place sa vad cum trece timpul si nu fac nimic concret. Asta e din cauza ca prestez o activitate mai mult de organizare-verificare, iar de conceptie nu prea imi ramane timp, si parca nu fac nimic...
Sa faceti tortul neaparat, e dementzial.
Va pup,
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM POZNE