Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu am mai scris caci am timp liber foaaarte putzin de cand am inceput serviciul In plus, ma ocup si de "Clubul cireshelor razacioase", ceea ce imi ia destul timp din asta putin pe care-l am. Berbecul ambitios din mine vrea sa faca cat mai multe, dar e obosit si cu neuronii vraishte. Dar tot am trecut pe aici sa va lasam cate un pupic mik.
Alina, chiar am ce va povesti... Alec a scapat de ieri de constipatie, de cand ii dau supica de zarzavat
Si in loc de suc de para ii dau piure de para coapta in cuptor
Ieri a mancat prima data cu lingurita Nici azi nu m-am lasat, i-am dat si piure de morcov si dovlecel(pe langa supica) si piure de para coapta. Fiind un razacios din fire mi-a fost usor sa-l fac sa rada casa deschida guritza

Maine ii fac dovleac copt la cuptor, mixat.. din acela de placinta. Cica le place raaau la bebelushi, e o nebunie

A mai ramas problema gingiutzelor care ne mananca foarte tare si suntem seara cam nervoshi...

Toate cele bune!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si pupam Rares daca a plans
Si am admirat fetitele Anuskai
Ceau!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara berbecuti

Dodo doarme.Azi am fost la medic.Are rosu in gat,ii dau antibiotice si picaturi pt nas.Inca este infundata. Este bine ca nu are febra.
Este vioaie,dar are ochisorii injectati.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Buna dimi!
Sanatate multa la bb ionela_r! Sa se faca bine repejor!
Eu-s nervorici;ieri la gradi am primit lista cu rechizite la pregatitoare, cititi si va cruciti:
- blocuri mici desen-2 buc
- tempera-1 cutie mare
- 2 pensule (1 groasa+1 subtire)
- aracet-1 borcan (ce-o face cu atat? lipeste tapet?)
- hartie glasata-1 set
- carte colorat
- etichete autocolante
- dosar plic
- dosare lucioase-2 buc
- coli xerox Busines (nu alta marca!)-1 top (care are 500 file si daca i-ar da cate una pe zi intr-un an intreg ar fi 365 si restul????; asta daca ar merge si samb si dum si de sarbatori si-n vacanta!!!)
- suitaj (un fel de snur cica!)-2 m (de la mercerie)
- fiecare copil va avea propriul penar, care va contine: creioane colorate,carioci,2 creioane negre.

Ce parere aveti? In plus 70 lei (noi!!!) pt nu stiu ce carti, caiete speciale,jocuri si.......jaluzele verticale pt ca au pus termopane si deh.....,apoi 40 lei pt plafoniere (pe care chiar nu-i dau; ce m-a intrebat cineva daca vreau modernizare? Si in plus platesc taxe,ministerul ce face? Pt ca e la gradinita de stat!

Of,of,mai,mai.....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Anuska, te intelg perfect..si hai sa iti spun de ce( nu am eu copil de gradinita, dar soacra e educatoare)....si am vazut o astfel de lista, dar cu multe altele in plus....si chiar i-am spus ca nu se justifica multe cerinte....dar pobabil ca se iau si pentru nevoile proprii educatoarelor , acum nu sunt in masura sa-ti spun ceva, dar eu cred ca aceste doamne sunt uneori subiective daca tu nu duci acolo tot ce zic ele....
Referitor la bani, la soacra-mea in grupa se pun de comun acord parintii la prima sedinta din anul respectiv.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Sedinta a fost, insa cei 40lei nici nu incepuse bine grad si-i cerea, eu am dus-o abia pe 9 oct si cand am sunat sa spun de intarziere mi i-a cerut la telefon!). Astia ma deranjeaza cel mai mult,nu-i vb ca suma, ci felul in care sunt ceruti; dupa ce criterii s-a stabilit suma? Etc....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

vai fetelor, ce de bani pt gradi. asta e ...dam bani de cand ne gandim ca vrem bb pana...la adanci batranete.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

neata

vai fetelor, ce de bani pt gradi. asta e ...dam bani de cand ne gandim ca vrem bb pana...la adanci batranete.

Marina 26+

burtika

Da, marinar ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai spus, dar la mine e o problema...banii care ii dau sa se justifice ca sunt in interesul copilului, uite de aia prefer eu particularii.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

LYLY,
Paky, dar pe unde umbli draguta?,...... sper ca esti bine.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara berbecuti

Anuska toata lista asta este pt gradi?

Dodo nu este prea bine.
Noapte trecuta n-a dormit deloc.
Noaptea asta a debutat cu datul afara la tot lapticul.
Sper sa treaca repede.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput