Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Daria, mi-ai starnit amintiri si nostalgii din ziua examenului...a fost cea mai frumoasa zi....pentru ca dimineata inainte de a pleca la sala am aflat ca sunt insarcinata si dupa aceea nu a mai contat nimic...am avut si bafta ca am luat sala.
La oras, eram atat de emotionata ca mi s-a oprit masina de nu stiu cate ori( alte greseli n-am facut)...iar domnul politai se gandea ...da/nu....si m-a intrebat de ce sunt asa nepasatoare de decizia lui( eu eram foarte vesela) si i-am spus de vestea cea mare.
Mi-a spus ..."pai la o asemenea veste sa mai dam una buna...,dar ai grija sa conduci numai cu sotul langa tine" ....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
super... si eu tot prospata graviduta eram cand am luat permisul
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
Nastasika, imi pare rau ca trebuie sa treci prin clipe asa grele. Sanatate mamei tale si multa putere intregii familii pentru a face fata unei asemenea incercari si sa iesiti cu bine.
Iar despre asocierea grasime - bronsiolita = o tampenie. Parerea mea e ca nu e cazul sa te ingrijorezi ca este gras, la cat are, eu zic ca nu-i defel. Nu trebuie sa-l tii la regim, mai bine incearca sa-l alergi mai mult si pote mai multe fructe ca desert. Paste, cartofi eu i-as da. Chiar citisem ca ar fi foarte bub cartoful la varsta lor.
Crangutalil, tinem pumnii sa fie totusi analizele gresite.
Raresiont, frumoasa aminitire mai ai.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
nastasika spune:
Nu stiu ce sa zic mamacita, mai bine ma abtin de la comentarii..
Danuta-t, multumesc pentru gandurile frumoase, cat despre Tavi, acum nu se mai pune problema de tinut la regim pt ca se duce la cresa si am aflat cu stupoare ca mananca 3 portii la pranz, adica 2 castronele de ciorba si 1 de felul doi. Le-am spus sa se rezume la cate o portie din fiecare pt ca eu cred ca e suficient.Iar de alergat alearga in continuu, nu stiu de unde are atata energie, nu poate sta doua clipe intr-un loc, e maaare catarator...
Acum avem alta problema: multi muci verzi, verzi!!!Nu are febra, nu are nimic decat mucalaii astia groaznici, au aparut in dimineata asta si acum cand l-am luat de la cresa au inceput sa iasa in toata splendoarea lor. Ce ma sfatuiti sa fac?
andrruzza spune:
cenia, sanatate maxima!
rp spune:
Deh, cazusem in butoiul cu melancolie si voi, cu putzele voastre, m-ati inveselit. Asa ca mi-am adunat fortele sa scriu cite ceva, caci in continuare ma simt tare obosita, si fizic si psihic.
Gegea, drum bun si sa aveti o vacanta frumoasa.
Pisicuta, bravo pentru job, ai facut o treaba foarte buna.
Ligia, sa-l pupi pe Raducu din partea mea pentru prima lui propozitie .
Daria, in 2-3 zile intri in logica testelor si pe 25 iei examenul fara nici o problema.
Mamacita, felicitari pentru sefie. Iti doressc sa nu-ti rapeasca prea mult din timpul dedicat samuraiului.
Am fost ieri la control. Minunea mica are 114 grame, dadea din miini si din picioare in disperare, era tare dragalasa.
Rrox, te rog, cind ai timp, sa completezi in listuta DPN-ul meu, 18.03.2007.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.
Marutza, iubirea noastra
roxana 14s+ si marutza (22.03.2005)
gegea spune:
Postez si eu ultimul mesaj inainte de plecarea noastra.
Va multumesc mult pentru urarile frumoase si speram sa ne insoteasca in fiecare moment al excursiei.
V-am citit, dar nu apuc acum sa fiu in pas cu cele discutate, dar tin sa subliniez ca m-am amuzat copios urmarind evolutia anumitor replici.
coco, mi-era tare dor sa-l vad pe E simtitoare diferenta de cand nu l-am mai vazut, baiat mare, ce mai!
Noi plecam maine seara, in jur de 6 pm. Am emotii cu papica Dariei, ca nu-i plac neam borcanelele, dar poate de foame le va accepta, nu stiu. Va manca si la restaurante, dar pe drum singura alternativa o reprezinta borcanelele.
Va pup si o sa-mi lipsiti!
Fug la nani ca e tarziu.
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
mamacita spune:
Buna dimineata!mai zic si eu acum,pe ultimele zile de"concediu"
rp,iesi de-acolo,din recipientul acela cu melancolie,pupa minunea jucausa din partea noastra si fii pe faza:trebuie sa ne mobilizam toate sa ne inveselim una pe alta!A trecut perioada depresiilor,acum,ca vine iarna friguroasa care ne tine in casa[poeta poporului ce sunt!]musai sa ne tinem de cald una alteia!Asa ca glumele vor fi la ele acasa,mai ales ca ne cunoastem bine sa ne permitem asa ceva[doaar am trecut prin atatea"CUTREMURE"si am ramas impreunacu si pentru prichindei!
Daca se mai simte cineva melancolic[ocrainic,pe unde umbli?]sa dea de veste sa-i aplicam terapia!
gegea,drum bun!Vei vedea ca va fi bine si va veti intoarce fericiti!
coco,nu stiu daca ti-am mai zis,dar l-am admirat pe [alt]Vladut!Pentru ca mi se pare complet schimbat cu tunsoarea,iar ochii sunt minunati!Mai vrem poze!Si mai vrem,cand si cand,si carlionti
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
gegea Drum bun si sa aveti o vacanta minunata! Abia asteptam aventurile carliontatei la Paris!
Rp pai ce cautai mai in butoiul ala?! Lasa-te de prostii si scrie-ne mai des! Sigur ca-ti trec dpn-ul, chiar remarcasem ca lipseste la apel Si ce mai dpn! Vezi ca risti sa semene cu mine si sa iasa dictator, daca depasesti dpn-ul cu o zi Facem un party comun si cu Bubu! Ce mai face Marutza?
Ocrainic Unde ai disparut iar si tu? Ne e dor de voi!!
mamacita ce hotarata esti cand insinueaza cineva ceva de dolofani! Mai, mai, si Ioana era dolofana cand a facut doua bronsiolite...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
gegea, drum bun si vacanta frumoasa!
ellinia spune:
Gegea drum bun! De abia astept poze!
Rp ce bine ca mai dai cate un semn din cand in cand! Mai spune-ne de Maruta!
Daria astept finalul (examenul tau) cu interes si povestirile de rigoare si apoi ma apuc si eu de scoala! Succes!
Nastasika poate ai timp sa pui un link cu pozele tale sa le vad si eu!
[/b]Cenia[/] multa sanatate tuturor!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos