Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
la noi e o vreme superasa ca ieri am fost in oras solo,am mers pe jos din cauza campionatelor mondiale de bici.am mers vre 2 ore,si acu ma dor incheieturile la picioaredar a fost frumos.am trecut pe la ruperti kirtag(o sarbatoare,cu bere ,carnati s.a. plus tiribombe de tot felu),am cascat gura(si portofelu)pe la magazine.azi am facut tiramisu ca am musafiri nepotu sotului ,el ne a gatit azi tagliatelle cu prosciutto,sos de smantana si macinteresanta combinatie
adina bine ai venit!
flafloeu daca nu mananc dimineata cand ma trezesc si nu mi beau cafeaua(plus tigara aferenta)nu s om.
pupicei cu tiramisu

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Tot Elena sunt, am vazut ca o sa va intalniti la o pensiune de langa Salzburg la un pret oarecum rezonabil.M-ar interesa si pe mine dc tai mai fost acolo, dc "merita".Noi cred ca o sa ajungem in weekendul viitor .Si dc pretul este acela de pe net,Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

lencapai salzburgu e la vreo 300 de km de viena si tu ai zis ca la cel mult o ora distanta,sau te ai razgandit?pretu sigur ca e ala de acolo si in general gasesti pensiuni in jur de 25,30 euro/persoana/noapte.uite aici un link,sper sa ti ajute:

http://www.urlaub-anbieter.com/urlaub-pension-oesterreich.htm

daca mai ai nevoie de ceva,intreaba ma

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, azi am fost toata ziua pe drum... Iar Bianca parca a stiut ca am multe de rezolvat si s-a trezit azi dimineata la 9 (si ne-a trezit si pe noi). Pe mama o opereaza miine dimineata, va fi mult mai complicat decit am crezut, am niste emotii si o durere de cap...... Sint convinsa ca nu voi inchide toata noaptea un ochi....
Caro, eu azi sint in urma cu cafelele, cred ca de aia ma doare capul.
Lenca, uita-te si www.tiscover.at/" target="_blank">aici !
Cristina, lucrezi in fiecare zi? Ce-ti mai face frumusica?

Pupici la mamici si pitici

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

tocmai m-am trezit dupa o cama MARE de cafea si 4 tigari!asa ca..he he he!cat despre intalnire nu stiu ce mai zic!noi tocmai ne-am cumparat apartament si trebuie renovat!nu stiu daca o sa fie al meu de acord sa plecam pt 2 zile!dar va tin la curent!ca am sa mai vb cu el si va spun ce si cum!vreti o poza cu copilutzul meu?va pun oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

aici pozita....http://entertainment.webshots.com/photo/2973523940085112413lTIwoS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Salut fetelor, vad ca toate va treziti si beti cafeaua cu tigarile aferente, ce sa va zic, eu de cand o am pe anna nu am mai pus tigara in gura, nici nu imi inchipui sa mai pun vreodata. Nu pot sa imi imaginez sa merg sa o pup si sa miros a tigara, pe voi nu va deranjeaza gandul asta?
Flaflo, lucrez 1-2 ori pe saptamana, depinde cat are de lucru pt mine, in rest mai fac si acasa cate ceva pt ea. Anna e bine, cred ca iese si al doilea dintisor, tare mult isi mesteca degetele si are un punctulet alb pe gingie.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

Mergi la inceput

Lenca, vrei cu Wc in camera? Am gasit
Pension Kaffeemühle
Kaiserstrasse 45 [Karte]
1070 Wien, Österreich
costa 66 euro pe noapte camera dubla, intrs si tu pe http://wien.info/wtv/book-d.html si vezi personal ce este.
sau
Pension Madara
Alser Strasse 39 [Karte]
1080 Wien, Österreich

costa 65 euro pe noapte tot camera dubla
sau
Pension Amade - City
Anilingasse 2/5
1060 Wien, Österreich

costa tot 65 pe noapte si din 1 oct costa 60 pe noapte.

Mergi la inceput

Ralucutza, tare dulce e baietelul tau, sa iti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Na bun fetelor, mi-am pus si io kuru'-n scaun, sa va mai zic cate ceva. Ce e drept sunt intr-o mare leneveala, de nu m-as da jos din pat nici sa mananc. Cu toate astea am dus-o ieri pe bona la cumparaturi, ca mi-era mila de ea, ca numai in casa. Asta am facut-o ca s-a redeschis un centru de cumparaturi si au un loc de joaca super pt copii, unde m-am gandit ca-l las pe Armin, altfel nici prin gand nu-mi trecea sa-l tarasc dupa mine printre rafturi. Lasat acolo, bucuros, luat toate jucariile la rand, noi cu plodu' alalalt cand in brate cand in carutz purcedem la vanat ultimele reduse la H&M. Sa va spun, poate daca vi s-a intamplat, sa-mi spuneti cum ati rezolvat-o, ca pe bon are biata femeie un produs in plus (13 euro si ceva). Credeti ca se mai poate face ceva, acum, dupa o zi? Stiu ca pe loc nu era problema de scos ochii, dar acum? Oricum, eu ma simt vinovata ca n-am fost atenta, ca de, stiam limba, stiam sa citesc bla bla si o sa-i dau banii pierduti. Dar chiar daca nu am mai primi banii, as vrea sa fac o reclamatie la ei. Ati ajuns in vreo situatie d-asta? Imi pare rau de ea si ma simt ca si cum eu am furat-o. Stiu ca nu e asa, dar e un sentiment oarecum de culpa.

Mama, generalul, si-a mai dat jos din trese, asa ca n-a trebuit sa fac smotru, doar plecati in colo-incoace, gatit dupa care, dar de ce ai gatit ca nu vroiam sa mananc. Fum pe nari si pe urechi, dupa ce m-am afumat toata cu prejelile de pe aragaz. ASa ca dupa ce a plecat cu al ei barbat m-a lovit migrena. O zi lata in pat dupa.

Siiii, l-am dus pe Armin la gradinita. N-am avut nici o problema cu el, nu se mai dadea luat de acolo. A trebuit sa ma vada afara pe geam ca sa o luam din nou din loc spre casa.

Hahaahaaa, am pus o parte din gard, cealalta, cand o da D-zeu soare :) Nu credeam ca o sa apuc ziua aia. Tot mai bine la apartament, n-ai de tuns iarba, pus garduri, curatat piscine. Ai mai mult timp de pierdut

Adina, bine ai revenit in club. Ohoho, dar esti de ceva timp aici, cred ca esti veterana in sensul asta. Sa-ti traiasca fetita. Parca acum te aud ca iti cere un fratior/surioara.

Cami, unde te-ai inscris pana la urma pt cursul de germana? Tu ai bunica, aici, in Austria?

Raalucutza, stiu din proprie experienta, n-o sa renovati casa exact in noaptea de 7 spre 8 octombrie :)) Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapaniti sanatosi si cu spor. Simpatic bosumfliciul tau.

Flavia, na ca am ajuns si la tine :) Abia maine o opereaza pe mama ta? Iarasi o sa ai o mie de emotii. Sper sa decurga totul ok si mai simplu decat pronosticheaza medicii. Incearca sa dormi in noaptea asta, maine o sa ai nevoie sa fii treaza! Ce sa zic, sanatate multa mamei tale, sa treaca repede peste hopul asta.

La cate camere/paturi ai facut rezervarea?
Hai ma, ca ora 9 de trezire e super. La cat se trezeste Bia de obicei?? Era un timp cand si Armin se trezea pe la 8-9, ce boierie era pe capul meu. Dar sunt vremuri apuse. Aaaaa, dar am impresia ca Bia nu mai doarme de pranz, nuuu? Eu am trompeta in ureche la 6 dimineata, barbati-miu nu mai are nevoie de desteptator electronic.

Caro, zic si eu ca Flavia, mai bine faci rezervare, de siguranta. Ia zii, au baietii bufet?? mmmmm
Am inteles cu cascatul gurii, dar cu portofelul ce avusi femeie? :) Si cum de te dor incheieturile, credeam ai incalzire buna de la braziliecele tale ;)

Cam asta fuse, merg sa-mi culc baiatu' al mare.

Numai bine

Mergi la inceput