Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 16
Flaflo spune:
Ank, eu am agatat de calorifere in fiecare camera o chestie din aceea (habar nu am cum ii spune) in care se pune apa. Suplimentar pun prosop ud pe calorifer la Bia, si niciodata nu s-a uscat pina dimineata. De aceea nu am apelat la umidificator.
Apropo treziri dese....am avut o perioada ca ma trezeam de 15-20 de ori pe noapte din cauza piticii. Faza a trecut de la sine dupa citeva luni, fara sa-mi dau seama de la ce a fost...
Cami, cu dintii e nasol de tot, am mai spus eu ca voi face plecaciuni cind se va termina... Si toate gelurile gen Dentinox, Osanit, Calgel nu aduc o imbunatatire vizibila....
Cami, ai o minunatie de copilas! Sa va traiasca! Maninca mai bine acum?
Flavia si Bianca
carolada spune:
bonsoir
camima scuzi ca am uitat de ziua lui danielsi m am tinut toata sapt.sa nu uit)sa ti traiasca si sa fie sanatos ,voios si voinic ca ta su si mumos ca ma sa
flaflopai barbatu meu mereu vrea tot de la mine(daca mananc,vrea si el,daca beau vrea si el)asa ca si raceala a luat o vrand -nevrand.ce face biuta?azi vorbeam cu sotu ca m ar tenta cand sunt reduceri mari la pandorf (parca inc. ianuarie)sa dau o fuga solo la viena si sa ma destrabalez cu voi .
anknu mai stiu daca ti am urat bun venit,iti mai urez o data in orice caz.mie una imi place ca scrii mult,asa ca da i inainte.eu nu prea pot,n am inspiratie.
alinahunde esti muica?
babeece mai zici draguta?
pupici
www.camping-kasern-salzburg.com
carolada spune:
bonsoir
camima scuzi ca am uitat de ziua lui danielsi m am tinut toata sapt.sa nu uit)sa ti traiasca si sa fie sanatos ,voios si voinic ca ta su si mumos ca ma sa
flaflopai barbatu meu mereu vrea tot de la mine(daca mananc,vrea si el,daca beau vrea si el)asa ca si raceala a luat o vrand -nevrand.ce face biuta?azi vorbeam cu sotu ca m ar tenta cand sunt reduceri mari la pandorf (parca inc. ianuarie)sa dau o fuga solo la viena si sa ma destrabalez cu voi .
anknu mai stiu daca ti am urat bun venit,iti mai urez o data in orice caz.mie una imi place ca scrii mult,asa ca da i inainte.eu nu prea pot,n am inspiratie.
alinahunde esti muica?
babeece mai zici draguta?
pupici
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Carolada, te asteptam cu drag ca abia apucam sa avem motiv de plecat de acasa!! Eu m-am hodorogit, a sarit Bia pe spatele meu si nu ma mai pot misca, miine ma duc la control....
Flavia si Bianca
Babee spune:
Astazi am avut si eu zi libera si am avut placuta surpriza sa fiu invitata de sot la mic dejun la un restaurant superb.A fost o surpriza placuta, sper sa se mai repete figura.
Apropo de papa langa mine-in 13 deci- s-a deschis un restaurant italian fitos si m-ar cam tenta.Numai la mancare mi-e gandul si cica vreau sa ma pun sa slabesc.Oricum..cand facem urmatoarea intalnire?Macar o data pe luna sa iesim si noi sa mai uitam de alte cele
Cami sa iti traoasca baiatul sanatos si voios.Am avut si noi la un an un clovn din baloanele dar nu l-a interesat..Sa mai creasca si atunci sa te tii...
Ank ieri am luat de la DM un umidificator de camera si mi se pare bun.Pana si sotul meu cu nasul lui in pioneze a recunoscut ca a facut ceva treaba.Mai avem si un aparat salin dar din pacate nu e chiar asa cum s-ar spune.
Flavia si Alina sanatate multe, ma gandesc la voi si sper sa treaca repede
Caro hai la shopping la inceputul lui Decembrie ca eu anul trecut am gasit lucruri faine si ieftine
Lavinia te asteptam la Bratislava/Viena-ca nu e departe si una doua ne putem intalni.
Fug la baita lui Phillip si poate reusim sa ne punem la un filmulet asa ca doi porumbei..cat mai putem
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Flaflo spune:
Buna fetele, eu ma pot "lauda" cu un spate paradit si un copil bolnav! Bia are nas infundat, febra, diaree..... Nu am mai dormit de trei nopti, asa ca sint intr-o dispozitie mortala!!!
Babee, pai hai sa fixam o data de intilnire, mi se pare super ideea sa ne adunam o data pe luna!
A inceput sa miriie mititica, ma duc.....
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Babee, Caro, mersi mult de urari!
Flaflo, sanatate Biancai si sa se faca bine cat mai repede!
Cami si Daniel
cristinabarz spune:
Salut fetelor,
intru si eu sa vad ce mai facetzi, is tare ocupata cu pitica, scoala, serviciul etc.
Daca e de intalnire, eu pot sa vin in timpul saptamanii, in weekend e cam greu pt ca sunt singurele zile cand e sotzul toata ziua acasa si mi-e cumva sa ma iau sa plec undeva fara el.
Anna a primit ieri al doilea vaccin si a ras intimpul vaccinului, nu mi-a venit sa cred.
Va pup ca tre sa fug la bucatarie, maine nu e doar ziua Austriei ci si cea de nastere a sotzlui si a catzelului, asa ca fac tort
Babee spune:
Gata..si noi pe-aici putin putin.
Flavia eu zic sa ne intalnim saptamana viitoare sambata sau duminica.Cristina ideea e sa venim singure la intalnire nu cu sot si copilasi ca pana la urma noi vrem sa ne relaxam.
Acum na cum vreti voi, dar ma gandesc ca si Alina ar prefera in week-end, in cursul saptamanii multi lucreaza si sunt altele de facut.
Cristina la multi ani sotului si catelului
Deci vienezele si nu numai ce zic?
Lavinia daca te muti poate vii si tu.
Sa ne hotaram din timp si s-alegem locusor
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Flaflo spune:
Eu sint de acord pentru simbata sau dumineca, in cursul saptaminii nu-l prind pe Florin sa stea cu Bia, si nu vreau sa o car dupa mine, ca nu-mi mai prieste deloc....
Cristina la multi ani celor doi aniversati!!
Flavia si Bianca