Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 14
cristinabarz spune:
Am vazut si eu cu intarziere de intalnire, oricum pentru mine e cam greu de iesit in weekend fara sot. In timpul saptamanii lucreaza si vine doar seara, asa ca e mai usor sa ies.
Eu studiez traducator-iterpret la Uni Wien si platesc 15,36 euro pe semestru. SPÖ a castigat alegerile si au promis scoala fara taxe asa ca ramane de vazut ce va fi.
Plec pana nu-mi distruge anna calculatorul
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/my_photos
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
adinag spune:
nikomiko, acuma m-am lamurit! ai cetatenia romana, de aia!!!
atunci e clar :-)
numai bine la toata lumea!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
camiserb spune:
Fetele, cum a fost intalnirea? Ati avut vreme faina? Ce ati mancat bun? Sa puneti pozici...
Flaflo, piciul ne oboseste la maxim caci a prins faza cu alergarea si tot exerseaza Bia s-a mai obisnuit la gradi?
Alina, te-ai prezentat si tu la capitala? Ce-ti fac pushtii?
Cu Caro m-am vazut astazi si inca ii mai da bataie de cap raceala.
pupici
Cami si Daniel
laviniaN spune:
Fetelor imi pare rau ca nu am fost la Bratislava sa pot veni si eu la intalnire ,sa va cunosc...eu sunt inca in tara ,doar azi mergem la bratislava sa ne rezolvam cu locuinta si actele si ma voi muta oficial de la 1 noiembrie....dar sper sa ne intalnim dupa ce o sa ma mut si eu.
Alinah m-am uitat peste clinici inca nu stiu unde sa ma duc,mi-am scris toate adresele clinicilor de la wienna o sa vad unde imi fac programare,probabil pe joi o sa ajung si la vienna sa vad de clinica.
Va pup pe toate LAVINIA.
lorimar spune:
buna fetelor ,
eu sunt Laura din Timisoara am doi copii Andreas , 6 ani si Theodor 3 ani am vazut ca planuiti o vacanta in Austria de sarbatori . Noi vom merge in Italia ,linga Pescara unde ,in vara aceasta am cumparat o casuta . cum copii sunt " studenti "la Schule si Kindergarten avem in plan sa cumparam o casuta si in Austria dar nu stim daca este posibil pentru cetateni romani cu domiciliul in Romania .In italia nu am avut probleme a trebuit doar sa cerem un numar de identificare fiscala ,care se da pe loc si a doua zi am mers la notar.poate stiti ceva despre acest subiect si puneti pe forum .... multumesc .
Flaflo spune:
Buna fetele, ce mai faceti, ati intrat deja la hibernare?
Noi ne chinuim cu gradinita, nu prea se vede nici o imbunatatire, asa ca ma gindesc serios sa renuntam....
Caro, mai esti bolnava?
Lorimar, aici ai nevoie de aprobarea unei comisii (Ausländererwerbskommission), e mai mult o formalitate, insa dureaza citeva saptamini. Asta e valabil pentru stainii cu domiciliul in Austria, insa cred ca procedura e valabila si pentru cei din afara.
Daca cumperi printr-o agentie imobiliara stiu ei sa te indrume!
Va las ca ma asteapta o tona de rufe care nu vor sa se calce singure...
Flavia si Bianca
Flaflo spune:
Lavinia, ai dreptate, la fetomed nu se fec inseminari. Traiam cu impresia ca acolo si-a facut vecina mea.... Am intrebat-o si mia spus ca a facut www.wunschbaby.at/en/index.html" target="_blank">aici. Tu te-ai hotarit la vreo clinica?
Flavia si Bianca
carolada spune:
buna fetelor
eu inca mai sunt racita,dar cred ca ce i mai rau a trecut,partea rea e ca si sotu a racit,mititelu si parca la el e mai rau ca la mine,asa ca tre sa l doftoricesc.
ma bucur ca v ati intalnit si cred ca ne vedem totusi curandca viena sta in capu listei la calatorii.
va mai citesc si mai scriu maine,acu ma duc la nani
www.camping-kasern-salzburg.com
ligeea spune:
Si eu am fost la fetomed la Viena in luna a VI-a de sarcina pentru eco. ma prgramasem la Dumnezeul ecografilor din Bucuresti POp dar pana ma consulta el facea cel mic vre-o 2 luni as ca ...N-a fost scump am platit vre-o 200 EURo -la Bucuresti era 4.mil. si tot eram in zona . Mi-a placut de cucoana aia era una foarte dragura , erau vre-o 3 monitoare si am vazut de atunci ca Piticul seaman cu ..soacra-mea .
ank_miki spune:
Buna fetelor,va multumesc pt acceptul in grupul vostru,si vorbele voastre frumoase pe care mi le-ati adresat.Cate un pupic pt.fiecare.
Va doresc sanatate la toate ca sunte-ti bolnavioare..
Mi-a venit si mie randul..de fapt la toata familia...eu am fost racita,nu mai sunt dar acum imi este asa rau de nu am chef de nimik..la 3 noaptea ma plimbam prin buc.si simteam cum imi fierbe in stomac tot ce mancasem seara..va dati seama ce a urmat..
Iulia si Miki au avut gripa...Emre are pt.a doua oara varsat de vant..sotul e cu mijlocul...toate cele rele in curul babii mele(scuzati ca am scris asa).
Doctorita lui Emre a zis ca e un fenomen ciudat sa faca a doua oara Windpocken in interval de 3 ani.
Miki a inceput sa zica danke pe limba lui-danteasa inteleg eu.Ce e mai nou..se propteste cu picioarele de geam si se urca la aragaz..
Asteptam din zi in zi sa se desprinda de mana mea,si sa o ia singurel la picior,ca tinut merge de nu se mai opreste.
Flaflo nu cred ca Lorimar sa intampine vreo probl.cu casa...de fapt ea o cump.nu o inchiriaza sa demonstreze ca are cu ce plati chiria.Nu stiu..sa nu vorbesc prostii,dar cred ca are dreptul sa cumpere,poate mici formalitati.
Fetelor imi pare rau ca nu v-am scris la timp,sa fi venit si eu la intalnire cu voi in Hietzing,mai ales ca nu stau departe...tot in bez.15.In fine alta data am sa fiu mai receptiva si poate ceva mai activa.
Cred ca e monotonia de toamna-iarna!!!Fetelor cand e vremea mai frumoasa poate ne intalnim la o plimbare cu prichindeii,si sa va cunosc si eu,daca nu pe toate ,macar o parte din voi.Va doresc la toate numai bine.
Acum va las,sa trezit si Miki.
www.dropshots.com/mikiemre
Ank si Miki