Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Criss cum n-ai gasit cadita? Au cei de la Brevi, din aia am si eu.Acum depinde la ce zici tu suport..suport in cadita ,suport de cadita?Oricum Brevi le are pe amandoua.Din asta am si luat.

Fetele am dat iama la hainute de NN, asa drag imi e de ele.Desi am de la Ingrid saci...nu ma pot abtine...

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Twety, parca in sala D am vazut, dar nu sunt sigura.Era ceva cu un tapet verde pe perete si patul single..ti-am zis ac indiciu.

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Anis, stii de care vreau? din aia care are si un furtun de evacuare. Mai avea niste chestii simpatice, de care m-as putea totusi lipsi: un termometru de baie si 2 recipienti cu dozator pt sapun lichid / sampon incastrate in dreapta, in loc de clasicul loc pt sapun. Incerc sa caut pe net si ce ai zis tu. Merci mult.

criss 22+ cu

Mergi la inceput

Criss exact asa sunt astea de la Brevi.

AniS 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

catalina: uite un index ale celor 40 de saptamani de sarcina:

Saptamana a 2a a sarcinii incepe de fapt la sfarsitul perioadei menstruale, inainte de ovulatie si inainte de fertilizare, cand un mic spermatozoid norocos ii intrece pe ceilalti intr-o cursa fantastica in urma careia impreuna cu un ovul concep o noua viata.

PRIMA LUNA
De la a 3-a la a 6-a saptamana de sarcina
LUNA A DOUA
De la a 7-a la a 10-a saptamana de sarcina
LUNA A TREIA
De la a 11-a la a 15-a saptamana de sarcina
LUNA A PATRA
De la a 16-a la a 19-a saptamana de sarcina
LUNA A CINCEA
De la a 20-a la a 24-a saptamana de sarcina
LUNA A SASEA
De la a 25-a la a 28-a saptamana de sarcina
LUNA A SAPTEA
De la a 29-a la a 32-a saptamana de sarcina
LUNA A OPTA
De la a 33-a la a 36-a saptamana de sarcina
LUNA A NOUA
De la a 37-a saptamana de sarcina pana....
Vine bebelusul

pupici
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pai Mary primele 2 saptamani in ce luna sunt?Ca daca numararea celor 40 de saptamani incepe cu 1 nu vad de ce lunile ar incepe din saptamana 3.
Hai sa va zic metoda mea inspiratie proprie..eu am U.M pe 31 martie..deci la fiecare 1 ale lunii incep luna noua,nu conteaza cate saptamani am...am dreptate pana aici?
Asa ca nu ma chinui deloc sa aflu cate saptamani si x zile are luna...se face 1,se schimba luna.
Deci la 1 octombrie implinesc 6 luni,octombrie a saptea,noiembrie a opta,decembrie a noua si de revelion vine bebelina

Adinush25+ cu Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mary multumesc dar ... am o intrebare ..., parca se pierde o saptamana intre luni. Adica zici ca luna a 6 a se termina in sapt 28 (inteleg eu deci cand se implinesc 28 de saptamani, da?) si luna a 7 a incepe in sapt 29 (deci cand se implinesc 29 de saptamani?).Scuze, dupa atata stat in pat mi se afecteaza creierul ...

Mai fetelor, imi cer scuze ca intervin si eu printre pregatiri si cumparaturi, dar pusesem si eu de vreo doua ori o intrebare si vad ca inca nu a vazut-o nimeni: am citit mai zilele trecute pe aici persoane care ziceau ca au experimentat dureri pe care le caracterizau ca de scurtare a colului. Imi pare rau ca nu mai stiu cine a zis. Imi puteti zice si mie cam cum se simt alea?

Cata 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

adinush si eu tot asa socotesc,si am UM pe 30 martie.M-am chinuit si eu cu lunile de sarcina si lunile calendaristice...degeaba.

anis si eu m-am infipt in hainute de bb mic,desi a cumparat maica-mea stive deja.Bine,ea e mai practica din fire(deh e contabila ),eu i-am luat niste tinute mai de fite asa...de "show off"cum zic euIh,si nu zic cati bani am lasat pe acolo...eh,asta e.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

25 fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am facut un subiect nou repede,repede ca acush va vine cheful de vorba si ajungem la 22-23 de pag
capitolul 21
Adinush25+ cu Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannis2007 spune:

si eu sunt o viitoare mamica care il va naste pe baietelul ei Yannis in luna ianuarie 2007.Pupici pentru toate mamicile.

Mergi la inceput