De ce ne-am casatorit?.....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Credeam ca barbatii care gandesc ca vandal sunt pe cale de disparitie..ce n-as da sa gandeasca asa si viitorul meu sot!!! Felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Pentru ca ne iubim foarte mult si viata nu ar fi avut nici un sens daca nu eram impreuna!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

quote:
Originally posted by Elle_seb

Mey, asta-i o specie rara pe cale de disparitie.
Vandal, ce-ar fi daca te-am clona? Asa am putea avea si eu si JG parte de asa ceva

Clonati mai multi sa ajunga la toata lumea.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Si eu vreauuuuuuuuuuuuuuuu....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Pt a inchide cercul.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by irinai

quote:
Originally posted by kores

...pt ca neexperimentata,influentabila si hartzuita de mama mea am tinut mortis de primul care m-a bagat in seama, ma simteam singura , respinsa si mereu jignita de maica-mea,

Si eu la fel. Iar in cazul meu pot spune cu mana pe inima " De proasta"...
Dar nu imi pare rau.

Nu inteleg te-ai casatorit "de proasta" ,dar nu-ti pare rau.
Daca nu-ti pare rau inseamna ca pina la urma nu ai fost proasta.Sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

vandal, e vorba despre sotia care te inseala sau e una noua?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Moamaa da' esti mortala! Scrie si omu' asta plin de romantism si tu...

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Pentru ca el este totul pentru mine: iubit, sot, cel mai bun prieten, este omul pe care pot sa contez oricand, este un tata minunat pentru baietelul nostru si pentru cei trei motani ai nostri, este responsabil, ma sustine, ma iubeste, ma protejeaza si lista ar putea continua. Nu imi imaginez viata fara el, suntem impreuna de 6 ani si ne-am casatorit de 4 ani. Pentru mine nu a contat prea mult casatoria la starea civila, poate mai mult cea din biserica, dar as fi putut foarte bine sa ma lipsesc de ele. Pentru mine ceea ce conta era sa fiu impreuna cu el si atat. Pot sa spun ca sunt super fericita cu el, e o raza de soare in viata mea si mi-as dori ca toata lumea sa fie atat de fericita cum sunt eu.

VANDAL, foarte frumos ai scris! Sa fii fericit mereu alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

De ce ne-am casatorit? In primul rand eu sunt cu sotul meu de 2 ani si 2 luni ...si suntem casatoriti de aproape 2 luni ...si ne-am casatorit in primul rand ca ne iubim ,ca am vrut sa aratam lumii ca vom fi impreuna toata viata fiind alaturi la bine si la greu, ne-am casatorit pt ca nu am putut sta departe unul de celalalt...nu ma simteam bine stiind ca nu e langa mine noaptea ....si mai ales ca am vrut sa fiu a lui si el al meu pt tot restul vietii...pot sa spun ca imi iubesc sotul foarte mult si ca el este inima mea si sufletul meu...
foarte frumos vandal....chiar m-au impreionat vorbele tale mai ales tinand cont ca vin din partea unui barbat ...nu multi sunt in stare sa spuna asemenea vorbe mai ales despre o femeie....si va urez tie si sotiei tale multa fericire si iubire....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Frumos, Vandal!

Mergi la inceput