Fetita mea este la gradinita de stat in grupa mica.
In prima zi a fost super bine, nu a plans mai mult eu eram super stresata. Am mers la cabinet cu copil cu tot sa lasam fisa. Coada, copii stresati, cald, buchete de flori, cadouri. Am lasat fisa si am mers la sala. Am aflat ca in clasa sunt 35 copii o educatoare si o ingrijitoare! La ora 13 am mers sa o iau de la gradinita. Cand a iesit din sala era livida. Mi-a spus: mami eu nu mai vin la gradinita. Si asa a tinuto pana seara cand s-a culcat, apoi in somn a repetat, iar a doua zi in urlete am scoso din casa si am duso la gradinita. La pranz cand am mers sa o iau se pregateau de somn. Nebunie mare sa schimbi 35 de copii e crunt. A spus ca a fost mai bine azi, insa de la ora 16 iar a inceput ca nu merge la gradinita.
Oare nu este o limita la numarul de copii dintro grupa? Sunt foarte multi copii mici, jumatate din ei urla dimineata, saraca educatoare omeneste nu poate sa faca fata.
Cam asta am facut noi la gradinita. Ea nu e incantata, eu sunt ingrijorata.
In anul acesta e problema la gradi de stat cu copiii. Au aratat si la televizor ca sunt prea putine gradinite. Eu stiu gradi cu 41 de copii in grupa si nu una.
Dupa amiaza ma mir pt. ca ,de obicei nu sunt atatia copii in grupa. Nu toti stau la program prelungit(sau acolo stau toti?).
Daca era livida probabil nu era destul aer in incapere si au obosit-o atatia copii in grupa.Daca plange mai mult de 1 luna fa si tu cercetari si vezi care e cauza. Pe ea nu poti sa o tragi de limba si sa-ti mai povesteasca ce e pe acolo?
Vezi, din cauza asta o sa-l dau la particulara. Sunt prea multi copii si nici nu se mai pot ocupa bine de ei.
Succes!!!!1
Multumesc mult. Sper sa se acomodeze repede. Nu imi permit gradinita particulara. Succes si voua.