mamici casnice (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ete na!
azi am tras una 3 in 1.
doar n-oi da coltu' din o cana de cafea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

O viata avem Banana!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cami si ce coloare spunea-i ca-tzi tragi la vopseala ? ca ioooooooooo sint curioasa si blonda natural pe deasupra

rosu sange

Bi,asa scumpi sunt dintii? adevarul este ca si eu mi-am facut ceva plombe in vara asta si mi s-au parut destul de scumpe dar am crezut ca profita medicul de statutul meu in Ro
Vreau sa va spun ca acolo unde mi-a lucrat(pe partea aia) nu pot sa mananc deloc.Cred ca mi-a facut in viteza,doar sa-mi ia banutzii ca tare naspa ma simt.Sigur ajung la dentist

am tras o mana,astept sa se usuce.Sa vedeti cand oi termina ce tavan rosu am in subsol
V-am spus ca mi-a venit ideea sa vand casa.Vreau alta.Mi-a picat mie ca vreau sa mi-o construiesc dupa cum vreau eu,sa-mi fac debaralele(sifonierele alea din perete) mari,sa pot intra in ele cu totul,sa-mi fac in spate o terasa cat toate zilele inchisa unde sa las musafirii care vin la mine sa fumeze acolo ca-i disper cu "in casa nu fumati" si multeeee alte nebunii deastea deale mele.
Sambata imi vine agentul la evaluat.daca-mi convine pretul o pun pe piata la vanzare.

Miha,ce semnatura ai mai! nu mi-as dori sa fiu copac niciodata

BAnana,eu daca as avea unde sa merg la medic cu Robert toata ziua cred ca as merge Norocul medicilor de aici este ca nu te primesc asa pt. orice muc aparut
Asa ca nu am decat sa raman o stresata d.p.asta d.vedere.

Alinutzo,tu ce ai prestat mama azi?

care incearca asta prima : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12448

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai Cami e super monstrul ala de duminica,luni sau marti! Dar eu n-am cum sa-l fac prima,ca n-am visine.Dupa voi doamnelor!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami adica tu vopseshti tavanul sau parul, ca eu tot n-am priceput . Sigur ma gindeam la vopsea de par

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

acum am ajuns si noi,am fost la plimbare si la mama

revin mai tarziu.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami, un dinte costa 750(saptesutecincizeci)de EURO.si-mi trebuie10!

fug sa-mi culc bb-ici si vin la o tamaioasa.care face cinste?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna gagici.
cami, azi n-am prestat mai nik. dupa amiaza am fost la cumparaturi, nik important, d'ale gurii.
acu' am papat si ghiciti cu ce m-am cinstit? sprit, da' nu cu apa, cu cole, ca la moeciu, moama ce bun a fost!
bi, ce zici tu de 750 de euro??? Doamne fereste!
miha, si io am observat noua semnatura, pina sa citesc remarca lu' cami:)
banano, unde esti?
dana, ne intilnim mai tirziu la o beuta?
mergem la dus, apoi nani, apoi nu ma dezmint si vin la prezenta de noapte

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beyyy, nu-mi merge mess-ul! e de la mine sau de la ei?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu va astept.
sotul a adormit prin sufragerie ,copilul da sa adoarma si eu ce sa fac?
cu voi aici.
Alinuto ,mie imi merge messul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput