mamici casnice (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

danelutza acu viu sa se trezeasca pustiu daca nu maine dimineata imi iau iar un liber de la colegu si-s la tine

aaaa apropos muta afacerea la sibiu ca ma ocup eu mi-e nu-mi trebe un ban in plus moca

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

a inceput ploaia si la Bucuresti.
fetele ,am o intrebare. cand copilasi vostri mucesc ,dar nu tusesc si nu au febra voi ii mai duceti la medic?
intreb pt ca eu sunt tare panicoasa si imediat o duc la medic.
de ex acum are muci ,dar in rest nimic. sa o duc sau sa nu o duc la medic?i-am dat panadol ,picaturi de nas ,ceaiuri si parca nu m-as repezi cu ea la dr.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, harnicutza, te-ai gindit bine sa ne mai aduci ceva nouatati. spor la treaba!
banano, las' cupilu' nu-l speria cu dr. in asemenea cazuri, io-i dau 3 zile nurofen(3ori/zi). e sezonul micilor guturaie, daca ne-am duce la dr pt fiecare muc...
la noi e un lant al slabiciunilor, racesc eu, apoi alexa, apoi ta'su, apoi iar alexa. ea mititica e cea mai dezavantajata. deh copii sensibili

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zac acu ..prezent!!!
si inca nu au ajuns ajutoarele de aceea nu apar meyyy ca's tare shucarita..offf ..offff.offff..meyy..meyyy
fuggg ca am treaba..ca nu poci deloc sa ma tin de voi.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,nu chiunui copilul cu dr pentru u simplu guturai.Caldurica,ceai si Nurofen si daca nu trece in cateva zile poti merge si la dr. si sanatate multa!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bananutza eu pentru muci nici macar medicamente nu-i dau, asta ca sa nu devina dependenta. De fapt, nu i-am dat niciodata pastilutze. Da-i ceiutz caldutz, ciorapei in piciorutz si lasa medicul sa ia bani de la altzii.
Cami ai mincat tastatura de nu mai scrii aici la fete ?
Alina multzumesc, n-am nici spor, nici chef , de fapt ma simt cu k-.... in sus azi, sper sa-mi treaca
Dana ch mut afacerea, dar te pricepi sa faci dintzi c-o trimit pe cuscra la tine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,gata,m-ati convins!
acus ca tot te-am prins mai spune-mi si mie ceva.tu cand pui fasolea la congelator ii mai faci ceva inainte? adica o mai fierbi sau doar o cureti si o bagi la congelat?
fetele ,diseara care da de baut?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Banana,hai ca ma bag eu peste cuscra! Eu le oparesc nitel,le trag un clocot,le scot,le pun la racit si p-aia in pungi la congelator! Eu asa fac,ea poate face altfel.Ia sa vedem!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

beyyy lasati-ma sa vopsesc ca apare acum colegul cu ctc-ul
cu voi nu pot sa fac nimic
trebuie sa astept sa intrati la somnuri pufoase ca sa pot sa evoluez in ale gospodariei

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cat e ora la tine Cami? 11 dimineata?

Miha

Mergi la inceput