mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 19

Dana_ch spune:
mmiha faina muzica,nici eu nu am fost mireasa regret toata viata,dar am facut cununie mare 72 pers.oameni nebuni,lasa ca facem nunta la anu,ca ne-am luat dupa parinti
si uite asa luna viitoare se fac 16 ani si noi nu am mai facut nunta
dar am fost la biserica acum 7 ani.
sa-n teleg ca ti-e dor de burtica asai,mai fa-i un fratior cretulinei.
cuscrahai la tigara si un cafei. sunt in balcon
ginerele cum e la scoala de dimi sau de dupa,norata e de dupa si nu-i place,dar de la anul e de dimi.
bafta multa si tie la dentist
ange 'neata buna o si noua ne place mult luca dar ca sa fie mai deosebit i-am pus lucas gabriel.
spor la vopsit.
pustiu doarme si eu am cam terminat treaba mai am de calcat Poze cu
Lucas
poze noi

alexa si mami spune:
gata plimbarea, gagica deja doarme si io pierd vremea si bat cimpii pe forum
alexa

diadaniela spune:
Bi si Dana,ce faceti ,mai ,va cafeliti ,va tigariti?
numai eu stau aici cu fii-mea si ma joc in disperare.noroc ca a inceput ceva la Minimax si mai respir.
aseara a fost cam infundata si vad ca azi cam muceste asa ca n-am scos-o afara . o sa ies un pic la super sa i-au cascaval (mai fac o pizza)si asa o sa i-a si ea un pic de aer.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa si mami spune:
da mey, si pe noi nu ne mai servesc cu cafea. merge un al doilea rind ca e devreme
fii'mea e pe stodal ca behaie ca o oaie. io le-am luat ficatei de pui pentru deseara, cu piure de cartofi.
andreea, ce probleme are? de ce nu ne scrie ceva?:(
alexa

Dana_ch spune:
no hai ca va dau eu cafea tigari luati de aici
alina si dana sanatate printeselor.
dupa ce se trezeste printul meu o tai afara,sper sa nu ploua ca ieri am coborat degeaba 4 etaje Poze cu
Lucas
poze noi

mariussimiuc spune:
Alina,Andreea are probleme cu netul,mama lui de net! De fapt,cu Dc-ul.
Pun si eu acu cateva poze in albumul comun.Majoritatea cu Robert,bineinteles. Cu mine nu prea am.Tre sa mai caut prin arhiva.
Miha

alexa si mami spune:
dana, mercic de cafea si de urari. tigari nu iau ca nu-mi plac. si tu tot la 4 stai?moama ce ma mai luptam cu grasa de fii'mea si cu carutu' pe trepte...
miha, te rog pune poze si cu tine. macar aia cu freza noua, ca esti frumoasa rau:)
alexa

Dana_ch spune:
fiumi-o are 11 kg imi rupe spatele,dar caruciorul nu-l i-au de fiecare data sus il acopar bine cu o folie,il leg si-l las in casa scarii sub scarii,e plin de carucioare ca mai sunt bb. Poze cu
Lucas
poze noi

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, te rog pune poze si cu tine. macar aia cu freza noua, ca esti frumoasa rau:)

Miha

Danelutza spune:
Hellouuuuuuuuu
Cuscra-i la afacerea cu dintzii, mie imi ies okii, ca bani au ieshit altuiva. Gata, m-am suparat rau, vind afacerea, scot banii si sa se duca-n mama masii, daca-s tolomaci si nu stiu sa pretzuiasca un ajutor.
Maria2mami scumpa cretzuleana cu lechinii. A mea s-a speriat ieri seara de congelator. A vazut ca eu caram cu tatsu de zor congelator sa-l bagam in casa, cel care era e mai mic, dar cind a vazut matahala mare ca intra in casa, a inceput sa urle mammmaaaa, maammmmmaa si sa se ascunda.
Cami nu pun la borcane, bag la congelator, dar mai acushica, fasole pastai. Am scris ca fac treaba, ca ma gindeam la un control riguros de la tanti mitza cu controale, sa vada ce mai fac casnicutzele, si am vrut sa ma dau rotunda ca nu somez.
Liana nu spui prezent, sau tzi-au venit ajutoarele si eshti ocupata cu mosafirii
Dana ch ia prezinta-te cu cafeaua in balcon la mine, asha mai punem de-o birfa, invit-o si pe cuscra ta si eu pe a mea, si vorbim de dintzi-masele-cafele
Gata, va tzuc pe toate, revin acushica