mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 18

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
am si eu o intrebare cretina!
ce nu poti dormi cu placa in gura?
sunt tare curioasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Pentru ca in fiecare seara trebuie facuta igiena protezei si gingiile trebuie lasate sa "respire".Materiale pentru proteze nu sunt 100% compatibile cu gingiile si la un moment dat gingia se poate necroza.De asta si pentru lucrarile fixe se recomanda schimbarea lor la un anumit interval.
Miha

Dana_ch spune:
miha pai se subintelege ca igiena e mai riguroasa decat atunci cand ai lucrare,tre sa te speli obligatoriu pe dinti dupa fiecare masa. Poze cu
Lucas
poze noi

maria2mami spune:
BEYYYY....schimbam si noi subiectu??
hai sa va zic ce mi-am luat eu ieri din cora....pilotaaaa cu puisori de pernute...ca nu aveam deloc....e portocalie si are desenati delfini pe ea....domn'soara nu sa invelit cu ea deloc azinoapte ca ia fost "flica de lechiniii" [:d]
Maria Esti o mami dlaguta fooooc

maria2mami spune:
Dana ...si printu'
si fetita ta mareeee
....multumim de intrebare...e bine, e la gradi acum....stie ca o astept in curtea gradinitei pana la 4
cu gogosi
Am uitat ...ieri am facut salata de ton...a mancat haplea de soacra-mea ca imi era ca va plesnii.....e buna rau mancarea can e facuta de altii
eeeee' lasa ca scap io' si de ea

Dana_ch spune:
ce scumpa e cretulina mmiha spun copii cate una de te da pe spate
sa inteleg ca ti-a apreciat munca socrela
si noi pe voi
Poze cu
Lucas
poze noi

maria2mami spune:
Da ma...nu stiu de unde le scoate...e inteligenta ca masa'
Acum vreau si eu sa stiu cine a sters pozele din albumul facut de Cami? Oare cu ce te-au deranjat pozele alea?
Cearta-cearta...dar aveam si eu poze acolo pe care nu le mai am salvate, prima mea painica de casa facuta, erau si pozele andreei sunt_mamica ....nu e frumos...da ma rog'

maria2mami spune:
Ce as' trage si io' un dans cu baiatu' asta......intr-o rochie albaaa si cu pene, ca cea de mireasa...ca si asa nu voi imbraca niciodata rochia de mireasa. offfhttp://www.youtube.com/watch?v=qRs66AQiGmo&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=QdlR21G8LtI&mode=related&search=
Chiar fetele....faceti si voi un album cu bozele voastre de la nunta....pls
Si o sa pun si eu poze de la nuntile la care am fost cu freze facute de mine...etc
Eu nu am nunta facuta si nu cred vreodata ca ma voi vedea in rochie alba.... si sufar rau de tot.....
Astept...
Irina salvat retetele
Banana primit pe mess...am reusit cu barbye in printesa si frumoasa croitoreasa si barbye in fairytopia
pup restul fetelor
Cami ma bucur ca ai revenit....nu uita ca vine iarna...ehee si iarna-ii lungaa rau...asteptam bozele.
Ia uitati ce minunatie am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=aU6ojtBW0Qo
http://www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ&mode=related&search=

Bimilit spune:
!miha , eu peste o luna merg la implant dentar.si mi-e o groaza ..sper sa-mi reuseasca.daca nu PLACA-n gura.
cuscra o cafea si-o tzigara , nerg?hai , ca te astept.
Bianca - soacra cu DOUA nurori

ange spune:
neata.
revin acusica.
stati sa iau o gura de cafea
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
Mirela.merci.
esti ok? sanatate,familie ceva probleme? te putem bine dispune?
auzi tu nu ai un id pe yahoo?nu ne putem "tampona" seara ca doar suntem pe aceeasi ungime de unda?!
Danelutza,nu pot sa credddd ca Ro. ti-a lasat un gust amar.Trebuie sa ai motive serioase.Imi pare rau...
Astazi ce m-ai pui la borcane?
mmiha,pai cum mai sa pun eu pozele mele de la nunta de acum 100 de ani!?
Miresele din ziua de astazi sunt printese.Noi alea de acum n ani am fost "cenusarese"
Eu nici macar nu stiu prin ce colt din beci am aruncat cutia cu poze de la nunta...dar daca insisti am sa ma pun pe treaba
Miha,naspa.Mie de asta-mi este frica.De placa.In vara asta am vazut la bunicamea.Moamaaa mi se intorcea stomacul pe dos.Tare scarbos este.Banuiesc cand o porti tu e altceva.Nici nu vreau sa ma gandesc ca vom ajunge si noi la faza cu placa
Dana,ti-am spus vreodata ca Luca am vrut sa-l cheme pe Robert? Atat de mult imi place numele asta!! Numai ca ,colegul a tinut neaparat sa-i poarte numele tatalui meu si nu mergea Luca cu Mihail Asa am ajuns la Robert...
Bi,bafta.Cica nu doare
Banana,ti-ai luat liber astazi colega?
hai ca iarasi am bagat roman dar asta ca sa nu-mi duceti lipsa astazi.Ma apuc de vopsit in subsol...asa ca in pauze trec pe la voi.
o zi buna.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert