mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 17

diadaniela spune:
neata!
ce fac harnicutele?
Cami ,eu nu am vanturat niciodata castraveti si au fost f buni si tari.
Mireluta ,de ce esti ,mai ,fara chef? ai probleme?ma duc sa-mi fac o cafea si vin !
pup toate fetele frumoase!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

mariussimiuc spune:
Helau!!
Dana,cafengitza,ca de obicei nu te dezminti! Prima la apel impartind cafele.Bravo! Auzi la ea...7 dimineata...brrrr...
Cuscra,da' tu cu ce te alegi la afacerea asta?
Cami,demineralizarea nu stiu de la ce se face,de la lipsa mineralelor din organism.Cu calciul,magneziul si zincul am avut probleme de cand ma stiu.Se manifesta prin macinarea dintilor,oricat i-ai trata tot ramai fara ei. Si daca mai ai "bafta" sa dai peste un dobitoc de dentist,asa cum am avut eu,care nu stie sa-si faca meseria dar stie sa-ti ceara o caruta de bani,atunci "placa la capatul patului in pahar" e garantata!
Mirela, ca sa-ti revina cheful de scris! Hai capul sus,zburleste-te nitel si revino-ti din starea proasta!
Salutari si pupici pentru TOATE fetele de la Andreea! Sa n-o dati disparuta,are doar o problema cu logarea pe DC.
Va pup
Miha

mariussimiuc spune:
Da mai Cami si eu voiam sa-ti zic...castravetii nu se vantura.La noi se zice "pitrocesc" Numai varza se vantura,altfel se balosheshte.
Miha

diadaniela spune:
am si eu o intrebare cretina!
ce nu poti dormi cu placa in gura?
sunt tare curioasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

maria2mami spune:
Bey...deci am vazut ca a revenit Camiiiii,doar din ultima pag....am de recuperat nu gluma....ma duc sa citesc...sunt la mama, azi ma duc la SEDINTA CU PARINTII
...prima
Revin
Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Dana_ch spune:
se poate dormi si cu placa in gura depinde si e de mai multe feluri.
placa peste tot sau mai e un siste cu culisa care se agata de ceilalti dinti daca mai sunt.....
cunosc pe cineva care are sus peste tot si jos numai la masele si se prinde cu acel sistem de dinti, daca te uiti nici nu zici ca are asa ceva,binenteles ca nu-i chiar asa de misto(zic si eu) dar daca nu-s alte solutii nu ai ce face,persoanele care le cunosc au pana in 50 ani. Poze cu
Lucas
poze noi

alexa si mami spune:
'neata si la toate casnicutele
dana, buuuna cafea ai mai facut:)
mirela, vb lu' miha, ia zburleste-te putin si revino-ti. ce inseamna asta?! puiutu' ce nazbitii mai face?
miha, astea fiind spuse, ce solutii ai cu dintii?
doina, unde esti? cu treaba bineneteles, ca tu la ora asta deja esti pe terminate cu mincaruri si restul treburilor.
cami, luat aminte cu minipizzele:)
irina, rice koroke cu cel putem minca? o garnitura ceva?
banano, cum mai esti cu spatele? a prestat colegu' masaj?:)))
fug sa scot gagica afara, ca ieri am stat in casa din cauza ploii.
beeey, bagati poze in album, pliiiiz
alexa

maria2mami spune:
bey, bine v-am regasit fac curatenie in calculator...scot tot pe cd ca ma nervozez rau de tot ca nu pot "imprumuta" desenele cu Barbie
Maria Esti o mami dlaguta fooooc

alexa si mami spune:
mmiha, pup. ce bine e la mama!
bey ce curiozitate ai banano!
chiar dana, tu cind mai dormi? eu m-am culcat la 1, da' alexa s-a trezit la 9,30
alexa

Dana_ch spune:
alina plimbare placuta,ca si noi ieri cand am ajuns afara nu am facut 2 metri si a inceput ploaia.
poze o sa pun dar spre rusinea mea nu ma prea pricep si o sa ma ajute fata cand va avea timp.
mmiha ce mai face frumuosa cretulina si cum e casnicata,nasol daca stai fara bani,sau iei somaj.
fetele ieri am scos niste poze si asa am plins,filmul era alb negru de cand ere fata mica,asa m-am emotionat erau unele si de la botezul ei,filmul era la socrela si a dat din intamplare de el,pe vremea aceea socrul facea pozele dar cum el a murit cand avea fata 2 ani imi luasem gandul demult ca mai gasesc filmul.
edit:eu dorm cam de la ora 2-3 pana se trezeste pustiu si de multe ori ma trezesc inaintea lui ca nu mai am somn,deh batranetile Poze cu
Lucas
poze noi