mamici casnice (68)
Raspunsuri - Pagina 11

ange spune:
pup la voi si in special la fetele noi.
vad nume noi pe aici,ce frumos
o sa facem cunoastinta pe parcurs pt. ca nu indraznesc sa citesc din urma
Deci,bun venit casnicute!
Danelutza,ooooooo colega.Bine ai revenit.Vreau sa aud prima impresie de la Romanica.Zi ca ard
Vecinul a avut chef.Moama daca nu s-a intunecat strada cand au iesit toti la poarta sa-si ia bye-bye
DAna,mai dar harnica esti?ce e cu tine?
Dana_ch,pup dulce.sunt pe metereze aici
Alina,cu Andrea(andreea_sunt_mamica) am vorbit eu.O sa ne scrie.Nu are nimic cu noi.E putin necajita cu Ilinca.Crede ca are giardia
Miha,brrrr naspa.Chinuit placut!
glumesc.of corse
bafta.
Imi place ca sunteti harnicute.Eu mi-am pus sapt. trecuta vinete,ardei cpti la pungi,muraturi,etc.Mia ramas varza.Cred ca maine merg sa cumpar sa scap si de grija asta.
A! si nu fiti suparate ca e lista cu casnicute micuta.
Fetele care au fost sterse vor reveni.Cu multe tot vorbesc pe privata si mess.Super gestul tipei care a facut treaba asta
E chestia cu razbunarea nu?!... In fine.no comment ca altfel o luam de la capat.
Dar cu albumul "de bucatarie" ce a avut frateee?!?!?!?!
pup merg s apun ceva la oala ca acusica e pranzul
A! Robert e la cules de mere la ferma.Cu gradi evident.Am niste emotii poate-mi pierd alea copilul pe acolo
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
Georgiana,mai de cand ma tin sa te intreb cu ce program pui tu pozele in albumul tau?Tare frumos le faci.
Felicitari pt. Stef!Ai vazut ca ai fata mare?Iti era frica de gradi
A! si felicitariiiiiiii pt. casa noua.Vin si eu cu si
Cand vedem si noi poze cu casuta ta?
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

diadaniela spune:
Cami ,te-am citit si mi-a venit o idee!
ce ziceti fetele sa facem un album de bucatarie unde sa punem toate,poze cu mancare sau prajituri mai apetisante?cam cum avea Cami inainte. zic ca ar fi super ideea . mai vedem si noi ,ne mai inspiram una de la alta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

ange spune:
Dana,pai da mai.
albumul ala nu era numai al meu.Acolo avea poze si mmiha si andreea(Ilinca) si nu mai stiu cine
Baga mare albumul ca eu ma apuc de facut poze.
Uite,ieri am facut o tarta de ciuperci cu carne tocata.Tot de pe culinar luata.
Nu am poze ca nu am avut pt. cine sa fac
A! ba am inca o bucata in frigider daca vreti sa vedeti bag foto.
Daca va suna interesant bag si reteta.
pup.
revin
foto

diadaniela spune:
Cami ,baga poze si reteta!
suna bine!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

diadaniela spune:
hai ,mai Bianca ,ca ne era dor de tine!
dai si tu de baut?
Dana

ange spune:
Hai Zalaul! Hai Zalaul!
Pai asa mai Bianca?! stai pitita dupa canapea si chiar nu dai o tamaioasa ?
Uite aici una receeeee pana cauti tu tirbusonul
avem album "bucataria noastra" !
fug sa bag poze.fiti pe faza
foto

diadaniela spune:
mai ,Cami ,tu vrei sa ne pui la ingrasat?
Alinuto ,tu vb serios ? chiar a fost furtuna si torentiala acolo?
mai, si mie dor de o ploaie ,da' nu cand e soacra-mea acasa.
Dana

ange spune:
fetili,
am pus ceva poze in albumul "bucataria noastra".Sunt preparatele care le fac destul de des
Acum plec sa prestez o ciorba de perisoare acrita cu bors magic.E!suna bine?
foto