Catwalk fara schelete ambulante

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Cea mai buna stire auzita anul asta.
Ce se va intampla insa cu modelele actuale ? Intra toate la pensie ?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Daca pun niste kilute pe ele,au sanse bune sa mearga in continuare.Au aratat chestia asta si aici la jurnal,erau citeva care se plingeau ca acu trebuie sa se ingrase 4,5 kg,ce e asa greu...???.O my gosh!!!.Chiar ca tre sa fi bonav la cap sa te vezi gras,fiind defapt un schelet.
Cica nici agentiile de moda din Londra nu vor mai permite 'schelete'.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai chiar sunt bolnave!
anorexice!le-am vazut la stiri si m-am ingrozit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm" target="_blank">Calculativa BMI... deci au zis ca la Madrid dupa acest calcul s-au ghidat... ia vedeti si voi daca sunteti dupa standardele lor.

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mie imi iese 20,7.Super multumita.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar la adulti nu se mai tine cont de esti barbat sau femeie?! La copii am vazut ca separau fetitele de baietei.
Curios!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Asta ma intrebam si eu de ce nu se face diferenta intre barbati si femei. Pina la urma am gasit pe un site www.halls.md/ideal-weight/medical.htm" target="_blank">diferenta. Observati ca aici normalitatea (medicala) incepe la 19 si nu la 18.5 ca pe celalalt site. De fapt, acu 3-4 ani cind am auzit prima data de BMI normalitatea era pe toate site-urile 19 (tin minte pt ca eu eram sub).

Iar in timpul facultatii oscilam pe muchia celor mult discutati 18 BMI fara a fi totusi scheletica sau anoxerica.

De aceea cind am auzit prima data stirea ma gindeam ca fi vorba mai degraba de ban impotriva celor cu BMI sub 16 (52 kg la 1.67 m), decit 18 (58.5 kg la aceeasi 1.67).

Sabina, da' tu ai sub 1.60?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am 161 fix:))
si 56 de kg, am zis tot gata:)), am oase f usoare,de aia arat pufoasa, dar chiar la 2 ani dupa ce am nascut aveam 52, asa ca...:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Chiar ma gandeam ce naiba vad astia frumos la cat sunt de slabe. Oricum moda ar trebui facuta pentru femei normale si prezentata de catre femei normale.
Mie imi iese 18.7. Sa ma pun pe mancat? Norocul meu ca nu-s in modeling.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

aveam asta salvat in PC de ceva vreme.. o prietena mi la trimis, nu mai retine sursa de unde l-a luat.. undeva de pe net.. deci:

BMI se calculeaza asa: Greutatea in kg impartzita la inaltzimea in m la patrat.
De exemplu: O femeie are 71 kg shi o inaltzime de 1,76 m (23 de ani).
71/(1,76x1,76)=22,97
Exista un tabel:
Pt. femei:
- pana la 19 inseamna prea slaba
- intre 19 shi 24 greutatea normala
- intre 25 shi 30 grasa
- iar peste 30 inseamna obeza

Pt. barbatzi:
- pana la 20 inseamna prea slab
- intre 20 shi 25 normal
- intre 25 shi 30 gras
- peste 35 obez

Aceste punctaj este in legatura cu varstra, si anume greutatea care ar trebui sa o avem "in puncte" - tabel pt femei - tabelul la barbati difera doar un punct la numere:
- intre 19 si 24 ani este 19 - 24
- intre 25 si 34 ani este 20 - 25
- intre 35 si 44 ani este 21 - 26
- intre 45 si 54 ani este 22 - 27
- intre 55 si 64 ani este 23 - 28
- peste 65 ani este 24 - 29

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput