Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bambo stii doar ca Rares este un zbenguit si din cauza lui nu am inchis ochii azi-noapte. A fost de cosmar nu altceva, parca mai mult ca oricand vroia sa iasa afaradin burtik dar prin lateral
E jale daca si bebelina Antonia face gimnastica de asta prin burtik ta. Ne odihnim din ce in ce mai greu.. asta e concluzia mea.

Adinutza sa dea DD sa fie bine. Acestea sunt doar incercari peste care vei trece si cand te vei uita in urma vei spune ca a fost un cosmar urat care-a trecut... pfiu!

Ramona 33 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor lucruri interesante discutati voi in absenta mea, dar am mai recuperat si eu un pic si vreau sa raspund la tema zilei

1.Elevit iau de la inceputul sarcinii mi-a recomandat dr zilnic cu toate ca analizele mele au iesit bune, el zice ca Elevitul se ia si inainte sa ramai insarcinata si in timpul sarcinii si dupa deci pp ca este foarte bun, de aceea iau si eu la cateva zile o guguloaie.

2. Sutien port dar rarut, imi place ca am sanii perfecti rotunzi si inainte sa raman insarcinata parca erau un pic mai mici decat mi-as fi dorit dar acum sunt perfecti ( ma laud singura nu pt mult timp,al meu prieten zice babanele mele si eu ii spun ca sunt ale lui bb), din pacate stiu ca nu vor ramane asa dar ce sa faci...pt binele la printesa mea draga orice

3. Eu am mai spus ca o sa dau 500E la dr, 2 mil la asistenta sefa , 2mil la anestezist si restul maruntis ca sa fie lumea multumita si eu sper sa fiu cea mai multumita.Oricum am inteles ca la Elias sunt tare dragute asistentele si iti vorbesc frumos chiar daca nu le dai nimic, sper sa fie bine mai ales ca o sa nasc cu directorul maternitatii Elias si sper sa aiba respect, va spun asta pt ca prin luna a4a m-am dus la Elias unde ceram inscrisa si mama imi facuse programare lá o dr pt analize si o vaca de la receptie imi explica ca nu am nici o sansa sa merg pt ca nu mai beneficiez de pe urma mamei si nici la sc nu mai sunt asa ca nu pot sa merg, m-am enervat cumplit pt ca am zis ca platesc pt analize si mai departe vad eu cum o sa rezolv cu actele, ea nu si nu, tipa la mine i-am aratat ce analize trebuie sa fac si cand a vazut ca sunt la dr Vladareanu a inceput sa imi spuna sunteti la d-l conferential ooo dar puteti sa mergeti chiar acum sun la d-na dr sa va primeasca, mi-a scris ce acte trebuie sa fac ca sa raman inscrisa, mi-a scris nr de telefoane, era tare draguta asa dintr-o data, ca sa vezi cat conteaza functia unui om si cat de proaste sunt unele persoane.

Hai ca am mai vorbit si cu clienti am mai scris sper ca m-am facut inteleasa....daca nu ...certati-ma

am uitata sa va spun ca am vandut masina am avut un CLK decapotabil si preparat era prea dur pt butica lui Lisi si mai tarziu pt somnul ei din masina, acum mi-am luat un BMW l-am inscris si am pus la nr LIZ asa ca bebelina mea deja are prioritate in tot ce fac......nici nu s-a nascut si ma conduce..ce sa mai spun rasfatata mica...dar ce ma fac vorba sotului lui Miro daca e baitel,Patrik cum mai schimb numarul??????? incertitudinea asta, chiar daca am vazut cu ochii mei pasa de Lisi eu tot ma astept la orice

Va pupic si in special pe mamicile cu 2 in burtica cred fetelor ca sunteti si mai speciale

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Ramsam, merci de pontul cu mingea... o sa incerc a metro.
Adina, fii optimista, bine ca ti-ai dat seama ca e vorba de o infectie urinara, ca sa o poti trata la timp... si oricum, la varsta ta de sarcina nu e nici o problema sa iei antibiotice .... iti tinem pumnii sa fie totul bine

Dia 29+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Fetelor,va uitati la stiri?Pe pro au spus ca la Iasi s-a nascut un bebe de 5,700 kg.Va dati seama ce urias?Si cica arata ca un bebe de 6 luni!?
Va

DENY33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu am urmarit stirile protv. sigur vor da stirea si maine dimineata.
dar ce bebe imens!! oare cum o fi mamica?

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Madonna mia! chiar imens si doar a stat in burtik la fel ca si alti bebei nascuti la termen. Vreau sa revad stirea... poate o reiau pe ProTV Iasi mai tarziu.

Ramona 33 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Ramsan nici eu nu am dormit noapte trecuta, ma trezesc amortita cum dorm atatea ore pe o parte, toata parte ma doare...dar asta ca asta ieri seara m-am trezit imi venea sa urlu de durere chiar sub genunchi am avut la ambele picioare carcei dar asa durere nu am mai simtit niciodata parca nici nu puteam sa respir de durere, e din ce in ce mai greu...si mai avem un pic pana scapam de o parte din kg si burtoaie...eiii curaj cand vad cum se misca burtoiul parca uit de toate durerile si imi e tare drag.

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dia...e posibil orice.....si ti-am zis ca atatea stiu ca mi se face pielea gaina....
Adinutza.....ce rau imi pare....stii cred ca ai ajuns si tu la vorba mea.."de ce mi se intampla numai mie"?.....sper sa te faci bine...uite mie imi tot iese in analize infectie urinara dar pe mine nici nu ma doare nimic si nici nu urinez des....asa ca nici cum nu e bine... si tie si Alessie...sa vii cu vesti bune...
Deny si eu am vazut faza cu bebele de 5.700...si a nascut normal si sa vedeti ce dolofan e si nu se mai satura de papa...si suge si mananca 2 sticle de lapte...arata ca un bebe de 3 luni...
Monique...mamica era slabuta..si a zis ca nu e in stare inca sa-l tina in brate.....
Dolores..azi ai fost tare cumintica....ai avut treaba?
Si eu ma uit in fiecare zi la mamicile de sept-oct si am vazut si bebici...sa vedeti poze facute chiar dupa ce s-au nascut....emotionant

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

OOOaaaauuuuuuuu ce bb grsun??? Ce a papat mami a lui? Saraca ce burtoi a avut? Precis prin cezariana a nascut nu?

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara!

Bebele cel grasan a avut 5,700kg si s-a nascut normal. Pe unde-o fi iesit, nene, ca nu-mi pot da seama?

Roxana30+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput