cursuri de inot

cursuri de inot | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

Ma bate gandul sa o dau pe Bianca la cursuri de inot.La bazin la 23 August,se fac timp de 2 sapatamani,cursuri intensive.Voi ce parere aveti?Bia are 5 ani si apropape 3 luni,cred i-ar place tare mult,dar...am eu asa un sentiment ciudat,apa la cate zile se schimba oare?Sunt mamici cu copii mai maricei,care au trecut de experienta asta?Si cum a fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu vreau sa o dau la inot pe Ioana la varsta de 5 ani. Eu cred ca o sa-i prinda bine.

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu nu iti pot raspunde din punctul de vedere al mamei caci Codrin e taare mititel dar am cativa prieteni care antreneaza copilasi la 23 August si toti copii sunt incantati de inot, de apa.
Despre boli de piele acestea se pot contacta e drept dar apa este foarte curata si riscul este minim, cred eu, avand in vedere ca nu am auzit pe cineva sa se planga de asa ceva.
Eu am inotata cateva luni in acel bazin (acum nu mai am timp) si apa mi s-a parut supercurata.
Eu iti pot spune ca pentru adultii care vin la programul de public se cere avizul medicului obligatoriu pentru cei mici nu stiu insa.
Multa sanatate si du scumpica la inot ca sunt sigura ca o sa-i placa tare mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Eu m-am gandit la fel sa o dau pe fetita mea la inot ( are 3 ani) si am iesit cu ea la piscina si vazind o fetita mai mare innotand singura nu a mai vrut sa o tin si si-a dat drumul in apa ,acum inoata singura nu mai am treaba cu ea asa ca, am scapat de asta

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si eu vreau sa-l dau pe Andrei (5 ani si 2 luni) la inot.
Daca mai stie cineva cum este la bazin la 23 August ma intereseaza si pe mine.
Dori, poate ne intalnim pe acolo cu copiii.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Bazinul 23 August (ca si Floreasca) e un bazin unde se antreneaza loturi sportive si deci un bazin cu risc mai mic in privinta contactarii unor boli de piele. In mod normal ar trebui sa fie foarte des controlata apa. In mod sigur e foarte tare clorurata. De schimbat probabil ca se schimba doar o data pe saptamana, dar probabil exista un dispozitiv de filtrare a apei (prin care apa din bazin circula continuu si este filtrata). Poti sa intrebi daca exista un astfel de dispozitiv, toate bazinele moderne le au incorporate. Bebe al meu e inca prea mic pentru bazin, dar mai tarziu in mod sigur la 23 August sau Floreasca vom merge (eu acolo am invatat sa inot la 5 ani!). In mod normal ar trebui sa se solicite aviz epidemiologic la bazinele de inot pentru fiecare om care intra in bazin, dar probabil ca s-a renuntat la asta (si chiar daca nu s-a renuntat acum se obtine foarte usor un astfel de aviz cu ciubucul aferent). Oricum o piscina 100% sigura din punctul de vedere al posibilitatii transmiterii unor boli de piele nu exista. Nici cada de baie de acasa nu e 100% sigura. Sunt o groaza de ciuperci cu care traim o viata fara sa stim ca le avem. Mai mare grija sa ai pentru a feri copilul de otita cand incepe inotul. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Fetelor, nu va amagiti: chiar daca sint piscine pt lotul national, crescatorie de ciuperci aferenta tot au. Si nu pleurotus, pentru proteinele sportivilor. Nu spun asta sa va sperii, doar fiindca stiu, noi (eu si fratii mei)inotam de pe la 6, 7 ani si sintem patiti. Pot sa clorureze apa cit vor, in Romania nu exista un sistem de filtare, de reciclare ca lumea. Nu spun ca sa va descurajez, doar ca sa fiti in garda. Inotul e excelent pt copii, ai mei fac si le place la nebunie. Nu spun cit de frumosi se fac! In Romania eu nu l-as recomanda de la virste prea fragede. Din cauza calitatii apei si fiindca nu prea sint grupe specializate si bazine speciale pt bebei.

D.

Mergi la inceput